vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Az once ise giris yaparken iki yavru kedicik gordum. yanlarina gittim hic mecalleri kalmamis. Rica minnet yemekhaneden biraz sut aldim kestigimiz bir pet sisenin icine... Nasil susadiklarini anlatamam... Siz de bir tas su koyun. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Nerde oldu bu olay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 gece 1.30da nereye giriyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 gece vardiyasidir abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 allah kolaylık versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 bütün gölgede, araba altlarında mayıştılar hakikaten çok sıcak hava. özeniyordum hallerine de şimdi isteyince soğuk su içemediklerini düşündüm. kötü ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 bende koca yogurt kutusuna hergun koyuyorum bizim burda kedi yavrusu bitmiyor koyar koymaz bitiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Sabit gece vardiyasi. 00:00 08:00... Sagol Nolax. Eve doneyim, apartmanin girisine de koyacagim bir kap birseyler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 abi kolay gelsin çalışmak zor şey + gece çalışmak daha zor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 bi tas su koyup doğal seleksiyona müdehale mi edelim bu mu istediğiniz sonra niye küresel ısınıyo bu dünya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar