Poaco Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 PC yaklaşık 1 ay önce toplandı parçaların çoğu vatanbilgisayar'dan faturalarıyla birlikte vereceğim.Garantisi devam etmekte. Kasa+PSU : Aerocool VS-9 , 550w RAM : GSKİLL Jipjaws DDR3 1333mhz cl7 1.5v DualKit 4GB HDD : Samsung 1 TB 32mb Cache Sata II 7200rpm Anakart : MSI 870A-G54 İşlemci : Phenom II x4 955 Black Edition 3.2 Ghz 8mb Cache Ekran Kartı : XFX HD6790 1GB 256Bit DX11 Parça parça satmak istemiyorum. Fiyat 1.000TL pazarlık içim ÖM atabilirsiniz. Antalya içi elden teslim alınabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 fiyat iyi de,neden satıyorsun peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Televizyona bağlayıp film izleyip arada oyun oynamak için almıştık arkadaşla kullanım amacımız oydu. Xbox 360 + Kinect sipariş ettik onla fit oluyor hemen hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 hangi şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Antalya , Lara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 lara nın neresi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Yeni taşındım sayılır bülent ecevit bulvarı diyor arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Offtopic: Lara'nın kumunu sevmedim ben hiç. Çamur gibi. Ontopic: Sistem iyiymiş, fiyat da iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 özgürlük bulcvarı orası bülent ecevit deil tmm bu arkadaştan alışveriş yapın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 memleket neresi kardeş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 izmir kardeş senin neresi ? =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 izmir bornovalıyım bende ne güzle bak alın bu arkadşaıkn kasasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 olur da parçaları tek tek elden çıkarmak istersen haberim olsun kkthnxbb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Fiyat son patiye özel 900TL olmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 işlemciyi ayrı satar mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 sanırım alıcam kardeşime bunu ama bi kaç gün içinde cevap verebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 işlemciyi red'e sat abi.adamın ihtiyacı var.hem parçaları tek tek satarsan daha çabuk satarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 sdfs benim yanan işlemcide buydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 fiyat çok iyi param olsa direk alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Red tek tek satmak için biraz daha beklemek istiyorum zahmletli olucak oyle benim için. Ayrıca ekran kartının kutusunuda buldum duruyor. Video bana ait değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 valla fiyat süper,hatta fazla iyi gibi geldi,eğer satılmazsa bana haber verirsen ben alabilrim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 işlemci rede giderse anakartı da ben isterim ona göre :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 niye taşındın antalyaya ya, izmirden almak istesek alamıyoz şimdi =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Fazla iyi gibi geldi derken, eğer ima olarak bi sorun olduğunu düşünyorsan makina zaten çok yeni + parçaların hepsi garantili Vatanbilgisayar'dan. Eğer yoksa affola :) Bir tek KASA+PSU Teknobiyotik'ten onunda faturası vs duruyor orasıda zaten Akortek'e ait oldugu için sorun olma ihtimali yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Agmahan said: valla fiyat süper,hatta fazla iyi gibi geldi,eğer satılmazsa bana haber verirsen ben alabilrim Malesef hala satamadım duruyor yokmu alan arkadaşlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar