pinkporing Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 öyle bir ülke istiyorumki,teröre karşı özel bir gönüllü birlik oluşturulsun,1 sene eğitim görülsün,dağlardan aşağı inilmesin,yakalanan canilere orada cezası verilip,leşlerini dağda bıraksınlar,ve bu birliğe gönüllü olarak bende gidebilsem keşke,ama kan uykusuna devam türkiyem,eğlenmeye coşmaya hilal cebecinin orasını burasını kurcalamaya devam türkiyem... az önce ekranda operasyondaki askerlere soruluyor,ne diyeceksiniz bu konu hakkında diye, askerin verdiği tek cevap:Vatan Sağolsun belkide benim gibileri umutlandıran tek kelime :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Ne güzel uyutuyolar insanları vatan sağolsun diye ya. Vatan sağolmasın lan bok yoluna gidiyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 şeref yoksunu terörist başı... "AVA GİDEN AVLANIR" Örgüte yakınlığı ile bilinen Fırat Haber Ajansı üzerinden açıklama yapan PKK'nın Kandil dağındaki elebaşı Murat Karayılan, eylemsizlik sürecinde 43 PKK'lının hayatını kaybettiğini söyledi. 13 askerin şehit olduğu saldırıyı üstü kapalı sahiplenen Karayılan şunları söyledi: "Önderliğimiz ve hareketimiz ölümlerin nasıl sona erdirilebileceğini açıkça ortaya koymuştur. Bunun tek yolu vardır: Askerleri saldırı pozisyonundan çıkarmak ve imha operasyonlarına son vermek. İmha operasyonlarına son verilmediği müddetçe ava gidenlerin avlanabilecekleri de bir gerçektir. Barışın sağlanması için operasyonlar ve çatışmalar derhal durmalı. Ölümlerin durulması isteniyorsa devlet ya da hükümet adına birileri çıkıp açıklama yapmalıdır. Devlet çıkıp ?Biz Kürt sorununun çözümüne öldürme ve tavsiye ile değil, diyalog ve barışçıl yöntemlerle geliştireceğiz. Bu nedenle asker ve polis operasyonlarına son veriyoruz' diyebilirler. Bunu söylerlerse operasyonlar durur ve ölümler yaşanmaz" dedi. Saldırılara karşı meşru savunma pozisyonunda olduklarını iddia eden Karayılan, "Operasyonlar şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da devam ederse bunun anlamı çatışmaların artarak gelişeceği ve kayıpların da artacağıdır. Türk Devleti'nin ordu ve polis güçleri, saldırı operasyonlarını derhal durdurmalı ve çift taraflı ateşkese gelmelidir" tehdidinde bulundu. Örgüt ayrıca, Başbakan Erdoğan'a çağrıda bulunarak polisiye ve askeri operasyonların durdurulmasını istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 sakin ol çampiyon, memleketin %50 si bunu istiyor sana da kös kös oturmak kalıyor sori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gezenali Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 pinkporing said: saldırıyı üstü kapalı sahiplenen Karayılan şunları söyledi: "Önderliğimiz ve hareketimiz ölümlerin nasıl sona erdirilebileceğini açıkça ortaya koymuştur. Bunun tek yolu vardır: Askerleri saldırı pozisyonundan çıkarmak ve imha operasyonlarına son vermek. İmha operasyonlarına son verilmediği müddetçe ava gidenlerin avlanabilecekleri de bir gerçektir. Hala "yok canım, askeri ergenekoncular öldürdü, bombalamışlar, yakmışlar" diyen aklını kiralamış olanlar okusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 abi oralarda 15 ay askerlik yapmış adamlar iyi bilir,eğer başındaki komutan iyi yönetmezse seni,örnek veriyorum hakim nokta yerine mahkum nokta da mola verirse(dere kenarları,tepe ve dağ etekleri gibi,birincide olmazsa ikincide avlanırsın,kişisele açma sebebim şudirki,oraya sadece pkk ile mücadele için,özel kuvvetler oluşturulmalı,başka işleri güçleri olmamalı,kuzey ıraktır suriyedir,irandır serbest girip çıkmalı,kana kan dişe diş gibi davranılmalı,yoksa işimiz zor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gezenali Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 pinkporing. Bu dediğin şekilde suriye,iran,ırak gezen çok arkadaşım var (hepsi de subay). Bu dediklerin yapılıyor. Şu an başbakan rahatsız oluyor söyleyenlere (kemal kılıçdaroğlu demiş en son)ama asker moralsiz. Çünkü terörü bitiren adamlar, apo'yu içeri tıkan adamlar içeride. Ayrıca terörle mücadelede kritik görevler yürüten komutanlar içeride. Halkın zaten artık askere güveni Türkiye Cumhuriyteti kurulduğundan beri en dipte. Birilerinin istediği de zaten bu ortamdı. Dur bakalım. Dibe vurmadan ne kadar battığını anlayamayan bir milletiz vesselam. 16 devletin nedeni de bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 abi k.k muhalefet yapıyor çaktırmadan,o ne demek ya,milletin askere güveni en dipte v.s,ben inanıyorum ergenekonun olduğuna,belki yararlı belki zararlı bir organizasyon orası tartışılır ama,hadi savaşa denildiğinde gözümü kırpmadan giderim,çünkü askerdeyken dağın başındaki kulede nöbet tuttuğumda giriş katındaki kapı rüzgardan çarptığında,hep besmele çekip korkan arkadaşımı sakinleştirmek için,türkü söylemem şarkı söylemem gözümün önünden gitmez,10 km ötedeki karakolda uyuyo diye boğazı kesilen askerle olaydan önce,çarşıda beraber melemen yememiz gözümün önünden gitmez arkadaşım,onun için askerlik türk milleti için apayrı bir duygudur,babamın kırıkkale tüfeğini getir sök tak yaparım şimdi demesindendir,bu milletin asker doğması,ben buna yanıyorum işte,asker bir millete götünün bokuyla ders vermeye çalışan çapulcular 30 senedir milletin başına bela edildi,o da yetmedi baktılar bişe yapamıcaklar,siyasi uzantıları sahneye çıktı,suçlu o 550 tane milletvekili değil sadece,hepimiziz,meclis milletin aynası değilmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gezenali Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaştığım ve paylaşmadığım çok şey yazmışsın. Paylaşmadıklarım KK ve ergenekon konusu. KKcı da değilim he yanlış anlama ama askerin moralsiz olduğunu söyleyen kişi siyaset yapmıyor aksine durum tespiti yapıyordur. Ergenekon dedikleri hikaye doğru olsaydı bugün bu operasyonları yürütenler, gizlilik kararına rağmen tüm iddianameleri gazetelerdeki köşelerinde çarşaf çarşaf yayınlayanlar ve malum kişiler sıkıntı yaşarlardı diye düşünüyorum. Oysa belli ki bir sıkıntıları yok. Neyse. Bu mevuzyu daha fazla uzatmayayım. Katıldığım şeyler...Tabii ki şimdi çağırsınlar, kamuflajlarımı giyerim, kaldığım yerden askerliğimi yapmaya devam ederim. Evet, meclistekileri seçen bu millet ve bu millet bu şekilde yönetilmeyi hak ediyor. Sıkıntı şu ki ben bu millete artık inanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 gezenali said: pinkporing. Bu dediğin şekilde suriye,iran,ırak gezen çok arkadaşım var (hepsi de subay). Bu dediklerin yapılıyor. Şu an başbakan rahatsız oluyor söyleyenlere (kemal kılıçdaroğlu demiş en son)ama asker moralsiz. Çünkü terörü bitiren adamlar, apo'yu içeri tıkan adamlar içeride. Ayrıca terörle mücadelede kritik görevler yürüten komutanlar içeride. Halkın zaten artık askere güveni Türkiye Cumhuriyteti kurulduğundan beri en dipte. Birilerinin istediği de zaten bu ortamdı. Dur bakalım. Dibe vurmadan ne kadar battığını anlayamayan bir milletiz vesselam. 16 devletin nedeni de bu. Apoyu içeriye amerikalılar verdi de tıktık, terörüde kimse bitirmedi, bilmiyorum kaç yaşındasın ama ben 1990'ları yaşadım; Apo bize teslim edilene kadar terör falan bitmemişdi o zaman 13 şehit haberi gelince bu kadar şaşırmazdık kanıksamıştık yani. TSK'nın bu güne kadar terörle mücadelede her anlamda başarısız olduğunu kabul etmezsek hiçbir yere varamyız; hem örgütü bitiremediler hem halkı devlete düşman ettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 teroru bitirmek icin en ufak fikri olan arkadaslarin mektuplarini bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 herşeyi trollediğiniz gibi bu konuya da devam değilmi,,neyse Allah başka acı göstermesin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 konu dışı bölümüne taşıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tombik_yanak Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 kill'em all taktiği denendi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolfsoul Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 ombakkombak said: gezenali said: pinkporing. Bu dediğin şekilde suriye,iran,ırak gezen çok arkadaşım var (hepsi de subay). Bu dediklerin yapılıyor. Şu an başbakan rahatsız oluyor söyleyenlere (kemal kılıçdaroğlu demiş en son)ama asker moralsiz. Çünkü terörü bitiren adamlar, apo'yu içeri tıkan adamlar içeride. Ayrıca terörle mücadelede kritik görevler yürüten komutanlar içeride. Halkın zaten artık askere güveni Türkiye Cumhuriyteti kurulduğundan beri en dipte. Birilerinin istediği de zaten bu ortamdı. Dur bakalım. Dibe vurmadan ne kadar battığını anlayamayan bir milletiz vesselam. 16 devletin nedeni de bu. Apoyu içeriye amerikalılar verdi de tıktık, terörüde kimse bitirmedi, bilmiyorum kaç yaşındasın ama ben 1990'ları yaşadım; Apo bize teslim edilene kadar terör falan bitmemişdi o zaman 13 şehit haberi gelince bu kadar şaşırmazdık kanıksamıştık yani. TSK'nın bu güne kadar terörle mücadelede her anlamda başarısız olduğunu kabul etmezsek hiçbir yere varamyız; hem örgütü bitiremediler hem halkı devlete düşman ettiler. Terörü zati teknik açıdan biteremezsin sadece gereksiz hale getirirsin. Bunuda yapmak için askeri ve siyasi olarak çalışman lazım. İkiside tek başına bir işe yaramaz. Askeri kanat bunu başardı ama siyasi kanat etkisiz kalınca gene toparlandı terör ki terör eğer dediğimiz gibi yapılmaz ise kolayca toparlanabilir çünkü dış kaynaklı destek azımsanmıyacak kadar büyüktür. Siyasi kanat derkende rüzgara karşı domalalım canları sıkılınca giderler anlamında değil tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Pasta said: Ne güzel uyutuyolar insanları vatan sağolsun diye ya. Vatan sağolmasın lan bok yoluna gidiyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar