di Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Kayinpederim dinimi kitabimi sorgularken bugun, isin o kismi Allahla benim aramda seni ilgilendirmez deyiverdim. Ortalik karisti cok fena. Bosanmamiz lazimmis, kizi musluman olmayan biriyle evlenemezmis. lulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 di evli miymiş lan aaa ne garip. bu arada kayınpederin ağzına taş bağla denize at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 kayınpeder bey monk galiba http://www.nationstates.net/images/flags/uploads/wololoo__184654.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 kayınpeder fena trollemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 yalnız kayınpederinle olan muhabbetini gelip niye buraya yazıyosun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 ahaha tam bir 3. dünya ülkesi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Kisisel ? Sen neden nefes aliyosun ki? desem ayni kalitede bir soru olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 1.si sen müslüman değilsen karın bundan rahatsızmı ? değilse kayın pederine sırf kızlarına baskı yapmamaları için, onu üzmemeleri için aranıza girmemesi için "müslümanım" desen yalan söylesen ne kaybedersin ? illa dik başlılık yapmak zorundamısın allahsızım ben, dinsiz kitapsızım diye ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 bu 14lük kızı kurtarmaya çalıştığınız kayınpeder mi? Hani o konuyu açan da sendin sanırım, doğru hatırlıyorsam şaşırtmadı. Umarım eşin daha sağduyulu bir insandır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 kermit said: 1.si sen müslüman değilsen karın bundan rahatsızmı ? değilse kayın pederine sırf kızlarına baskı yapmamaları için, onu üzmemeleri için aranıza girmemesi için "müslümanım" desen yalan söylesen ne kaybedersin ? illa dik başlılık yapmak zorundamısın allahsızım ben, dinsiz kitapsızım diye ? kermit azcık haklı, sonuçta karını seviyorsundur, karın da evlenmeden önce senin ne düşündüğünü biliyordur, sırf mutluluğunuza engel olmamamk için katlanabilirsin. 2-3 yıla ölür zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 su ailelerin karı-koca arasına girip burunlarını sokmaları kadar sinir oldugum baska bisey daha yok, hayır siz zaten kendi hayatınız yasamıssınız baska insanlarınkine neden karısıyosunuz ki, off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 0ne said: su ailelerin karı-koca arasına girip burunlarını sokmaları kadar sinir oldugum baska bisey daha yok, hayır siz zaten kendi hayatınız yasamıssınız baska insanlarınkine neden karısıyosunuz ki, off. adam 5 kere evlenip boşanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 0ne said: su ailelerin karı-koca arasına girip burunlarını sokmaları kadar sinir oldugum baska bisey daha yok, hayır siz zaten kendi hayatınız yasamıssınız baska insanlarınkine neden karısıyosunuz ki, off. çok dertlenmişsin kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 kermit said: 1.si sen müslüman değilsen karın bundan rahatsızmı ? değilse kayın pederine sırf kızlarına baskı yapmamaları için, onu üzmemeleri için aranıza girmemesi için "müslümanım" desen yalan söylesen ne kaybedersin ? illa dik başlılık yapmak zorundamısın allahsızım ben, dinsiz kitapsızım diye ? Abi allahimla benim aramda orasi gayet tatmin edici bir cevap. Direkt istedigi cevap ayni zamanda adamin ama anlamadi bile. Bir de ters gitmek degil. Koyu musluman olsam yime ayni cevabi verirdim. Dinim kitabim allahimla benim aramda diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Bu da 2011 model mahalle baskısı. Ne kaybedersin x im desen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 di said: Kisisel ? Sen neden nefes aliyosun ki? desem ayni kalitede bir soru olacak. herhangi bir sorun belirtmemişsin, kendinden emin bi şekilde, boşanmamız gerekiyomuş lulz diyip dalganı geçmişsin. kendi adisyonunu kesip ödemişsin. ötesinin burda yeri yok. ha fikir istiyosan ayrı bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 abi demesse mutluluğu bozulcak sürekli bir huzursuzluk evde. sonuçta sadece 1 kişiye söylencek bişi. ha illa dikine giderim ben karımı kaybetcek olsam da mutlu olurum diyorsa da go go. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 20 sayfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Ya torun musluman olmazsa ya da Turklugunu unutursa adamin en buyuk iki korkusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Niye bozulsun lan mutluluğu yaşlı adam huysuzluğu işte başka bişey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 evet genelde öyle oluyor,bakınız bulgarlar bakınız macarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 abi karısı sonuçta o da babam benim ama yaaa dicek, bi süre sonra sıkıntı yaratacak. ölmesini bekle işte en güzeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 of akrabaların müslüman olması büyük dert ya, hristiyanlar bu kadar sorun çıkarmıyo en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 küheylan said: abi demesse mutluluğu bozulcak sürekli bir huzursuzluk evde. sonuçta sadece 1 kişiye söylencek bişi. ha illa dikine giderim ben karımı kaybetcek olsam da mutlu olurum diyorsa da go go. Abi cok alakasiz girmissin olaya. Karimla aramda sorun olacak bir sey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 musluman olmak daha kullanisli son zamanlarda, tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar