Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bosanmamiz lazimmis

di

Öne çıkan mesajlar

1.si sen müslüman değilsen karın bundan rahatsızmı ?
değilse kayın pederine sırf kızlarına baskı yapmamaları için, onu üzmemeleri için aranıza girmemesi için "müslümanım" desen yalan söylesen ne kaybedersin ?
illa dik başlılık yapmak zorundamısın allahsızım ben, dinsiz kitapsızım diye ?
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:

değilse kayın pederine sırf kızlarına baskı yapmamaları için, onu üzmemeleri için aranıza girmemesi için "müslümanım" desen yalan söylesen ne kaybedersin ?

kermit azcık haklı, sonuçta karını seviyorsundur, karın da evlenmeden önce senin ne düşündüğünü biliyordur, sırf mutluluğunuza engel olmamamk için katlanabilirsin.

2-3 yıla ölür zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:

Abi allahimla benim aramda orasi gayet tatmin edici bir cevap. Direkt istedigi cevap ayni zamanda adamin ama anlamadi bile.

Bir de ters gitmek degil. Koyu musluman olsam yime ayni cevabi verirdim. Dinim kitabim allahimla benim aramda diye.
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

Kisisel ?

Sen neden nefes aliyosun ki? desem ayni kalitede bir soru olacak.

herhangi bir sorun belirtmemişsin, kendinden emin bi şekilde, boşanmamız gerekiyomuş lulz diyip dalganı geçmişsin. kendi adisyonunu kesip ödemişsin. ötesinin burda yeri yok.

ha fikir istiyosan ayrı bişey.
Sosyal ağlarda paylaş

küheylan said:

abi demesse mutluluğu bozulcak sürekli bir huzursuzluk evde. sonuçta sadece 1 kişiye söylencek bişi.

ha illa dikine giderim ben karımı kaybetcek olsam da mutlu olurum diyorsa da go go.

Abi cok alakasiz girmissin olaya. Karimla aramda sorun olacak bir sey yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...