NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 izlemediğime göre gercek olup olmadıgını bilmiyorum demeektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Köpeğe gelene kadar insanın boğazına taş bağlayıp denize atıyorlar bunamı takıldınız? Alın size insanlısı.. +18 (Dasaaa yaşın kaç bilmiyorum +18 değilsen sende bakma) http://streetart.antville.org/static/streetart/images/drowned1lowres.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 taş yok insanı da atınca diğer herşey geçersiz mi sayılıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Red said: köpeğim ve kedim oldugu için bu varlıkları seviyorum anam babam bide kendim harici insanlarda umrumda değil açıkcası. vay be red bizi atsalar kurtarmıcan demek sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 İnsanla hayvanı eşit tutoyrsan bu soruyu sorman doğal tabi... Edit: Taşlı versiyonunu özelden yazanlara atıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 lutfen bu topikte kufur etmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Lord_Argos said: İnsanla hayvanı eşit tutoyrsan bu soruyu sorman doğal tabi... Edit: Taşlı versiyonunu özelden yazanlara atıyorum eşit tutmuyoruz tabii ki insan daha aşağılık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Phyx said: lutfen bu topikte kufur etmek abi ramazan yaklaştı hadi iyisin yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Lord_Argos said: (Dasaaa yaşın kaç bilmiyorum +18 değilsen sende bakma) HAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Red said: ha bide yıllar önce tvde köpeği çöp arabasının arkasına atan haberi izlediğimden beri bu konuda ciddi hassas oldum insan öldürmeyi savunmuyorum tabi ama hani psikopatlar harici genelde insanalr birbirlerini bi sebepten öldürüyor ama hayvanlara bi sebebi olmadan zarar veriliyor tamamen keyif için kucuklukten baslıyorlar kedi köpeği çivili sopalarla kovalamaya psikopatların çoğu önce hayvanlarla deniyor zaten zevklerini, sonra kesmeyince insana geçiyolar, fırsat olursa. hayvanları zevkine öldürenlerin insanları sevmesi gibi bi ihtimal yok. hayvan hiç sevmeyen tiksinen vs insanlar var, ama onlar hayvanlara zevkine acı çektirme derdinde değil, uzak olsun yeter diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 ama gold niye öyle diyosun, avcılar da hava olsun diye zevkine hayvan öldürüyor? bunların hepsi psikopat mı şimdi? ben görüyorum yaban tvde ağzında dişi olmayan CASCAHİL adamlar bir günde otuz keklik avlayıp hava atıyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 goldbären said: ama gold niye öyle diyosun, avcılar da hava olsun diye zevkine hayvan öldürüyor? bunların hepsi psikopat mı şimdi? ben görüyorum yaban tvde ağzında dişi olmayan CASCAHİL adamlar bir günde otuz keklik avlayıp hava atıyorlar? onların birincil zevki hayvana acı çektirmek değil, bakın ben ne kadar zekiyim hayvana düdük öttürdüm de uçtu da vurdum her dediğimi yapan köpeğim de gitti getirdi, çok asil bir hobimiz var şeklinde öncelikleri. zaten acı çektirmek isteseler tüfekle neyim vurmazlar, bir de bohçacı avcı diye doğaya saygılı / saygısız olmanın -bence kolpa da olsa- ayrımını yapmazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mahidevran Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Abi ben gecen gün plastik siseyle ari yakaladim, derin dondurucuya koydum. Bu bile kendimi kötü hissetmeme sebep oldu. Kendimi arinin yerine koydum yavas yavas donmayi filan. Gidip cikarticaktim bir an... Sonra dedim sacmalama lan alti üstü ari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 izmir veya izmirli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 gold komik değilsin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 hayvanlara zevkine eziyet eden birinin insanları seveceğine inanmam ama o konuda ısrarcıyım. sevmekten ziyade fırsatını bulunca kazık atmak, hatta acı çekmesinden zevk almak falan yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 hayvanları sevmeyen insanları sevemez lafını doğru kabul ederim.. ama şöyle bir gerçek var ki hayvanlarla aşırı derecede içli dışlı olan insanların iletişim sorunu vardır. bugün bunu burda tekrar gördük. insana üzülmem diyen komik bir zihniyet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 red işte, tek çocuk, bütün gün fifa oynayıp köpeğini sıvazlıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 ya insan var insan var. Her insana üzülünmez ama çoğuna üzülünmelidir kanımca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 admin olarak ana avrat kufur etmek istemedigim icin kitliyorum. sevgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar