Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

köpeğin boğazına taş bağlayıp denize atmak

Artariel

Öne çıkan mesajlar

Red said:

ha bide yıllar önce tvde köpeği çöp arabasının arkasına atan haberi izlediğimden beri bu konuda ciddi hassas oldum

insan öldürmeyi savunmuyorum tabi ama hani psikopatlar harici genelde insanalr birbirlerini bi sebepten öldürüyor

ama hayvanlara bi sebebi olmadan zarar veriliyor tamamen keyif için

kucuklukten baslıyorlar kedi köpeği çivili sopalarla kovalamaya

psikopatların çoğu önce hayvanlarla deniyor zaten zevklerini, sonra kesmeyince insana geçiyolar, fırsat olursa. hayvanları zevkine öldürenlerin insanları sevmesi gibi bi ihtimal yok.

hayvan hiç sevmeyen tiksinen vs insanlar var, ama onlar hayvanlara zevkine acı çektirme derdinde değil, uzak olsun yeter diyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

ama gold niye öyle diyosun, avcılar da hava olsun diye zevkine hayvan öldürüyor? bunların hepsi psikopat mı şimdi?

ben görüyorum yaban tvde ağzında dişi olmayan CASCAHİL adamlar bir günde otuz keklik avlayıp hava atıyorlar?

onların birincil zevki hayvana acı çektirmek değil, bakın ben ne kadar zekiyim hayvana düdük öttürdüm de uçtu da vurdum her dediğimi yapan köpeğim de gitti getirdi, çok asil bir hobimiz var şeklinde öncelikleri. zaten acı çektirmek isteseler tüfekle neyim vurmazlar, bir de bohçacı avcı diye doğaya saygılı / saygısız olmanın -bence kolpa da olsa- ayrımını yapmazlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...