seraphiel Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 bu insanları herhangi bi vicdan muhasebesi yaşamadan öldürebilirim. +ama sen de onların seviyesine.. *sıs lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Bende hayvansever adamım,gördüğüm manzara'ya üzüldüm ancak şu oluşan tepkinin 10 da 1'i insanlar için verilmiyor,yolun ortasında adam bıçaklanıyor,vatandaş seyrediyor,Trafik kazası oluyor yardıma koşan yok,açlıktan ölenler,soğuktan donanlar vs vs vs. İçimde ukte kalmış bu sitemimi dillendirmek isterim elbette ki böyle piskopatlıklarda da sesinizi yükseltmenizi canı gönülden destekliyorum ama aynı oranda tepkiyi insanlar için de gösterseniz ne olur ? 5 yaşında ihmalden ölen çocuk için de gösterseniz,kocası tarafından sürekli şiddete maruz kalan bir kadın için de gösterseniz ne olur ? Çok mu zor ? Ciddi anlamda bakıyorum hayvan hakları konusunda protestolar da insan katılımı baya iyi bir oran yakalıyor ama kadın cinayetleri konusunda ise tepki yok denecek kadar az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 valla şu resimdeki insan olsaydı hı der geçerdim bende kedi köpeğe karşı hassasım.insan dediğin lavuk bi varlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 insana üzüldüğümden çok insan tarafından öldürülen hayvana üzülüyorum ben de. bunu çıkıntılık ya da farklılık olsun diye söylemiyorum. içimden gelen bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 ben de insanı gözümü kırpmadan öldürürüm ama hayvana acıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Red said: valla şu resimdeki insan olsaydı hı der geçerdim bende kedi köpeğe karşı hassasım.insan dediğin lavuk bi varlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 kedi kopek yemek en buyuk hobim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 insan olsaydi sklmezdim diyenler ipini tasini alsin ynaima gelsin, yuzme ogreticem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 okyanus ötesine selamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 hedehodohop said: ben de insanı gözümü kırpmadan öldürürüm ama hayvana acıyorum ahahahAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 İnsana üzülmeyenin, hayvana üzülmesini samimi bulmuyorum ben. Reflekse bağlamış hissiyatlar bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 hedehodohop said: ben de insanı gözümü kırpmadan öldürürüm ama hayvana acıyorum yeryuzunde gordugum en salakca arguman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 köpeğim ve kedim oldugu için bu varlıkları seviyorum anam babam bide kendim harici insanlarda umrumda değil açıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 EagleEye said: İnsana üzülmeyenin, hayvana üzülmesini samimi bulmuyorum ben. Reflekse bağlamış hissiyatlar bunlar. üzülüyorum diyen de tatava, kızlara artislik başka da bişi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Kendi köpeğin ve kedin olduğu için başka kedi ve köpeklere üzülüyosunda, annenin babanın cinsinden olan diğer insanlara neden üzülmüyosun? Sorgula bunları hep :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 küheylan said: EagleEye said: İnsana üzülmeyenin, hayvana üzülmesini samimi bulmuyorum ben. Reflekse bağlamış hissiyatlar bunlar. üzülüyorum diyen de tatava, kızlara artislik başka da bişi değil. Ya üzülen üzülür eyvallah ama insana üzülmem hayvana üzülürüm diyene inanmam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 senko said: hedehodohop said: ben de insanı gözümü kırpmadan öldürürüm ama hayvana acıyorum yeryuzunde gordugum en salakca arguman.İnsan kendini savunabilir right ? yani öldüğümüzde veya öldürdüğümüzde mücade olmuş olucak , ama kedi , köpek türü insana karşı savunmasız hayvanlar da durum böyle değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 yoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 hedehodohop said: senko said: hedehodohop said: ben de insanı gözümü kırpmadan öldürürüm ama hayvana acıyorum yeryuzunde gordugum en salakca arguman.İnsan kendini savunabilir right ? yani öldüğümüzde veya öldürdüğümüzde mücade olmuş olucak , ama kedi , köpek türü insana karşı savunmasız hayvanlar da durum böyle değil hala salakca biraz daha calis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 ya savunma savunmama meselesi değil cocuklarıda kedi köpek kontenjanına sokabilirim.ama onun harici insanları seven biri değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 senko said: hedehodohop said: senko said: hedehodohop said: ben de insanı gözümü kırpmadan öldürürüm ama hayvana acıyorum yeryuzunde gordugum en salakca arguman.İnsan kendini savunabilir right ? yani öldüğümüzde veya öldürdüğümüzde mücade olmuş olucak , ama kedi , köpek türü insana karşı savunmasız hayvanlar da durum böyle değil hala salakca biraz daha calis...çelik ayna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 hic mi sevmion lan boyle azcik bile mi aha su kadarcik bile mi sevmion? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 hedehodohop said: senko said: hedehodohop said: ben de insanı gözümü kırpmadan öldürürüm ama hayvana acıyorum yeryuzunde gordugum en salakca arguman.İnsan kendini savunabilir right ? yani öldüğümüzde veya öldürdüğümüzde mücade olmuş olucak , ama kedi , köpek türü insana karşı savunmasız hayvanlar da durum böyle değil Yani savunmasız bi şekilde öldürülen insana acırım diyosun sonuçta? Mesela ben gelsem 3-4 kişi seni tutsam bağlasam boynundan, ayağına çimento döküp atsam denize, o zaman üzülürmüsün mesela? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 ha bide yıllar önce tvde köpeği çöp arabasının arkasına atan haberi izlediğimden beri bu konuda ciddi hassas oldum insan öldürmeyi savunmuyorum tabi ama hani psikopatlar harici genelde insanalr birbirlerini bi sebepten öldürüyor ama hayvanlara bi sebebi olmadan zarar veriliyor tamamen keyif için kucuklukten baslıyorlar kedi köpeği çivili sopalarla kovalamaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 herhangi bi x düşüncesi ya da söylemi için "yok ya böyle diyen bi insan gerçekte olamaz, mümkün değil" refleksinden iğreniyorum. dünyanın merkezi siz değilsiniz sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar