Artariel Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 ya arkadaşla bişeyler yazalım diyoruz da herkes bu sourceları görebiliyor. kendi aramızda bir proje nasıl oluşturacaz google codeda ? şifreyle girilebilsin, görüntülensin istemiyorum sourceların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 http://code.google.com/p/support/wiki/GettingStarted projeyi yaratırken seçtiğin tüm lisans tipleri open source yanlış görmediysem. o yüzden private hosting şansının olduğunu sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 google private repository sunmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 bickbucket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Ben beanstalk kullaniyorum SVN repository, ayrica autodeployment var commit eder etmez deploy ediyor, ozel deployment scripti yazmion. Fakat 50 dolar veriyom aylik, Mac kullandigim icin ana bilgisayar olarak github a geri gecmeyi dusunuyorum. Deployment scripti yazmak gerekiyo gerci orada ama, kucuk bisi. Github daydim once, fakat windows git coook kotu, netbeans destegi duzgun calismiyo vs. Mac de git cok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Bu arada beanstalk da beles versiyonu var 100 mb 1 repository 1 user, onu kullanabilirsin tek isen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Ogrenciysen github'dan da educational acc isteyebilirisin. 2 tane private proje hakkin oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 github kadar kullanimi rezil bisi gormedim ben hayatimda. svn varken, git'e bakmak gereksiz bile bence. ve evet google private repository sunmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Kullanimi hakkinda yorum yapmam da, bedava istiyorsa alternatif iste. Simdi baktim da micro'ya cevirmisler mesela benimkini. 5 tane private repo, 1 tane de private colloborator hakkim varmis. Tabii ogrenciysen veriyorlar bunu beles, yoksa aylik 7$ sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 bitbucket/mercurial=win. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 sourceforge.net acabiliyorsun public etmedigin sürece kimse göremez sadece developer ekliyorsun(onlar görüyor tabiki hatta benide ekle beraber kasalim). ekledigin kisiler sourcelari görebiliyor sync zaten otamatik oluyor orda sorun yok. host alip subversionda yükleyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 github 'a belli bir miktar para odersen ozel repo acabiliyorsun. git le svn ni karsilastirmakta dogan marka arabayla, bmw yi karsilastirmak gibi bisey bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 mercurial'da arada passat fln diyelim ozaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 git'ten mobilet bile olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 60 dolara 1 yillik server kiraladim, svn kurdum, tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar