Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

google code hakkında soru


Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya arkadaşla bişeyler yazalım diyoruz da herkes bu sourceları görebiliyor. kendi aramızda bir proje nasıl oluşturacaz google codeda ? şifreyle girilebilsin, görüntülensin istemiyorum sourceların.
Mesaj tarihi:
http://code.google.com/p/support/wiki/GettingStarted

projeyi yaratırken seçtiğin tüm lisans tipleri open source yanlış görmediysem. o yüzden private hosting şansının olduğunu sanmıyorum.
Mesaj tarihi:
Ben beanstalk kullaniyorum SVN repository, ayrica autodeployment var commit eder etmez deploy ediyor, ozel deployment scripti yazmion.

Fakat 50 dolar veriyom aylik, Mac kullandigim icin ana bilgisayar olarak github a geri gecmeyi dusunuyorum. Deployment scripti yazmak gerekiyo gerci orada ama, kucuk bisi.

Github daydim once, fakat windows git coook kotu, netbeans destegi duzgun calismiyo vs. Mac de git cok iyi.
Mesaj tarihi:
Kullanimi hakkinda yorum yapmam da, bedava istiyorsa alternatif iste.

Simdi baktim da micro'ya cevirmisler mesela benimkini. 5 tane private repo, 1 tane de private colloborator hakkim varmis. Tabii ogrenciysen veriyorlar bunu beles, yoksa aylik 7$ sanirim.
Mesaj tarihi:
sourceforge.net acabiliyorsun public etmedigin sürece kimse göremez sadece developer ekliyorsun(onlar görüyor tabiki hatta benide ekle beraber kasalim). ekledigin kisiler sourcelari görebiliyor sync zaten otamatik oluyor orda sorun yok. host alip subversionda yükleyebilirsin.
  • 2 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...