Sorj Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 in por ylem serverına girelim derim ben runuo kurulmuş ama sphere gibi işliyor 3d ile fln giriliyor benim ismim genc osman :) [signature][hline]hö? [Bu mesaj Erutan tarafından 13 Eylül 2004 13:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 ora iyi güzelde logout olunca çıkmıyor euheuhe sonra herkes 1231541 kişi oynuor sanıor :)[signature][hline]| ||| || |||| ||| || |||| || || ||| || ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Bu proje topic açan kadar mantıksız yabancı shard basacaklarmış lol türkün hangi gücünü göstereceksiniz bug abuser - lamerlik üstüne olmayan bir millet olduğunumu kanıtlayacaksınız ? [Bu mesaj Larethian tarafından 13 Eylül 2004 15:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 in por ylem'e girmek için renaissance yeterli değilmi[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 yetiyor abi patch i yap 4.0.2 ye kadar [signature][hline]hö? [Bu mesaj Erutan tarafından 13 Eylül 2004 15:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 erutan boşver niye cevap verdinki bu arada yukarda sorduğum soruya cevap verseydin :)[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 eğer hiçbir şey yapmıyosanız ben gatewayi açıp bakacam serverlara ismini ve descriptionını beğendiğim bir tanesine üye olcam :) ondan kelli bişiyler yapın[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 ok takıl bizede haber ver :)[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 said: Larethian, 13 Eylül 2004 15:03 tarihinde demiş ki: Bu proje topic açan kadar mantıksız yabancı shard basacaklarmış lol türkün hangi gücünü göstereceksiniz bug abuser - lamerlik üstüne olmayan bir millet olduğunumu kanıtlayacaksınız ? İlk defa larethiana katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BullDoG Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 yaa kardes zate eleman ne diyo yabancı serveda sulale kuralım diyo bilmeyende turkden baskasıyla konusmaz bir hello de bir hider birde buy sell i kullanır olur biter sinirlenince ana avarat duz gider turkce nede olsa anlamıyolar kofte dusurler bizimkiler[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Zagg Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Dark venue level system Run uo level system bi denesekmi :) (ilk diye billiyom)[signature][hline] __«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ |||||Yapim aşamasında||||| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sorj Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 abi türkiyede ilkte açıldımı? açıldıysa direk acımam vallaha direk girişirim :)[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sorj Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 abi açılmış dalın beyler :) Genc Osman benim yanlız onu diyim :)[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Zagg Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 $u anda kayıtlar durdurlmuş ama beklediğim şeydi bu runuo + level system ırklar fln cok qusel system oturmuş qıbı falla ayaklarımı sıvadım :)[signature][hline] __«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ |||||Yapim aşamasında||||| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Zagg Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Sorry net yawasladı bı ara..signature][hline] __«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ |||||Yapim aşamasında||||| [Bu mesaj rexx tarafından 13 Eylül 2004 23:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sorj Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 1 sene account aktif olmalıymış yani ben 210 gün sonra oynayabilcem :)[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Zagg Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 OOo zctıq desene..[signature][hline] __«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ |||||Yapim aşamasında||||| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sorj Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 bg fln diye topic actım bakalım ne kadar etkili olcak :)[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Pyro Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 said: rexx, 13 Eylül 2004 23:32 tarihinde demiş ki: Dark venue level system Run uo level system bi denesekmi :) (ilk diye billiyom) Alternate-pk var.anca turkiye de ilk olur.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 2 hafta sonra ... nameless Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 server bulan yoq mu[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 Sonraki 5.sayfa (Toplam 5 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
BullDoG Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 yaa kardes zate eleman ne diyo yabancı serveda sulale kuralım diyo bilmeyende turkden baskasıyla konusmaz bir hello de bir hider birde buy sell i kullanır olur biter sinirlenince ana avarat duz gider turkce nede olsa anlamıyolar kofte dusurler bizimkiler[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Dark venue level system Run uo level system bi denesekmi :) (ilk diye billiyom)[signature][hline] __«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ |||||Yapim aşamasında||||| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 abi türkiyede ilkte açıldımı? açıldıysa direk acımam vallaha direk girişirim :)[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 abi açılmış dalın beyler :) Genc Osman benim yanlız onu diyim :)[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 $u anda kayıtlar durdurlmuş ama beklediğim şeydi bu runuo + level system ırklar fln cok qusel system oturmuş qıbı falla ayaklarımı sıvadım :)[signature][hline] __«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ |||||Yapim aşamasında||||| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Sorry net yawasladı bı ara..signature][hline] __«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ |||||Yapim aşamasında||||| [Bu mesaj rexx tarafından 13 Eylül 2004 23:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 1 sene account aktif olmalıymış yani ben 210 gün sonra oynayabilcem :)[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 OOo zctıq desene..[signature][hline] __«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ |||||Yapim aşamasında||||| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 bg fln diye topic actım bakalım ne kadar etkili olcak :)[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 said: rexx, 13 Eylül 2004 23:32 tarihinde demiş ki: Dark venue level system Run uo level system bi denesekmi :) (ilk diye billiyom) Alternate-pk var.anca turkiye de ilk olur.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 server bulan yoq mu[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar