Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aile Kuralım...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
runuoda kararlı adamlar :)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki:
abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
Mesaj tarihi:
pyr0 niye runuo oynamak istemiyorsun? 6 kişilik gruplarla takılsak 3 mage 3 warrior oldüremiyeceğimiz insan kalmaz

pre cast ile 3 mage kal vas precast ler biz warriorlarda abilitylerle birimiz paralyz eder diğerlerimiz girişir adam yatış

bu dediklerim toplam 4 saniyede biter :)[signature][hline]hö?
Mesaj tarihi:
şaypır :)

ya sphere de cok kısıtlı +15 katana al valo set koştur peşinden başka bişey yapmıyorsun ama aosta büyü atıp koşturup abilitylerle adamın shaftını kaydırabiliyorsun ayrıca diablo tarzı itemlar var[signature][hline]hö?
Mesaj tarihi:
birde avrupa server'ı olsun zaman farkı varya

pol server'ı olsun yine aynı şıpeyır gibi (sphere) daha fazla user kaldırıyor sanırsam[signature][hline]hö?
Mesaj tarihi:
Bence süper olur bulun bi shpere server bende gelirim düşünsenize bi makro ekleriz Power Of Turkey manyak olur gavurcuklarda artık koşuşur durur :D[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur
:tebrikz:
*!Bir Bakış Atar*
Mesaj tarihi:
Yabancılarla bir yerde biraraya gelirsek kesin orası bir süre sonra sadece Türk serverı olur.

Madem Türksün, Göster Ürksün. ;)[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır! (Ama bir bakıma da vakit nakittir)

Amentes
Amentes Forum
Mesaj tarihi:
yabancı lame serverlarla uğraşacağınıza vakit geçirdiğiniz forumun desteklediği kendi serverınıza üye olup oynasanız daha mantıklı olmazmı ?[signature][hline]kronik yorgun
Mesaj tarihi:
said:
nameless13, 13 Eylül 2004 12:19 tarihinde demiş ki:
biz ne diyoruz sen ne diyorsun
biz orda abuk sabuk gidip lamerlik yapan türklerden olmadığımızı göstermek ve beraber olup onları kesmek için gidiyoruz :)

aynen katılıyorum .. lame degiliz biz :D
Mesaj tarihi:
ben verdata mul u dl ediyorum hepsşi bitti sıra verdata mul ageldi vallaha bana göre süper server gircem ben gelin işte kasmayın[signature][hline]hö?
Mesaj tarihi:
abi evet üyelik gözüme çarptı karakter bg ı falan istiyor sallayın kasmayız simdi ingilizce bg :)

en iyisi uogateway den public server bulup yapmak
[signature][hline]hö?

[Bu mesaj Erutan tarafından 13 Eylül 2004 12:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
eheheh güzl olur bende gelcem :)[signature][hline]Bu gün asılıyorum
İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor
Ama Bu Kes En kıymetli hazineleriyle
Gözyaşlarıyla .
Grandmaster zgrw

[Bu imza zgrw tarafından 28 august 2004 17:22 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...