Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aile Kuralım...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet bi yabancı server'a gidip böyle player ı bol olan sülale kuralım şöyle 100 150 kişilik şaşırsınlar türkün gücünü görsünler eğer bildiğiniz şöyle 500 600 kişilik server varsa hadi akalım oraya düşünsenize hepimiz raid yada guild basacağız hehe harika olur :)

aile soyadı ben pek beceremem soy adı şöyle bişey düşündüm herhangi bi bilinen hun imparatorunun soy adını koyup guildimizin adınıda The Hun koyalım.Ben böyle düşündüm diğer düşüncelerede açığız hepimiz eşitiz dede amca torun falan öyle saçmalık olmasın yada olsun ama herkez eşit olsun

hadi hep birlikte türklerin gücünü gösterelim...[signature][hline]hö?
Mesaj tarihi:
hadin kuralım :) bi ara apk da türk gücü vardı türkler çok güçlüydü :) sora beni kesti bu türkler serverdan soğudum :)[signature][hline]SlayerTR Lucas

Korka Korka Yana Yana Hergün Birazdaha Derinden Aç Ve Arkasız Köpekleşerek Yaşamak Dersen Bu Yürek Çat Diye Çatlasın Ulan....
Mesaj tarihi:
Tabi tabi..[signature][hline]Madcat..
BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki:
kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun
(not: kuku bir ideal deildir)
Mesaj tarihi:
hehe:D olabilir ama nerde öle server :)[signature][hline]İçinde öyle umut taşı ki, onu senden kimse alamasın.
Gözlerin hep gülsün,mutlulugu hep sende arasınlar,
Ama onu kalbinde öyle sakla ki,
Gerçekden isteyen bulsun...
Mesaj tarihi:
Ulkemizdeki Ultimacilarin yarisi daha turkceyi zor konusuyor, yabanci serverda playerlarla nasil anlasicaklar (herkez ustune alinmasin sozum meclisten disari)

Dusunsenize elin Amerikalisina, Almanina:

res plzzzzz
b@b th3 k3nk
100 çipi pls

falan dediklerini.. madara oluruz serefsizim :)[signature][hline]-Makaveli-
Mesaj tarihi:
eheuhe dmx bitirdin abi çipi

ya zaten burdaki arkadaşlarımızın hepsi hello mello konuşabilecek kapasitede diye düşünüyorum[signature][hline]hö?
Mesaj tarihi:
Çok iyi düşünmüşün de kimse bağlı oldugu serverı bırakıp gelmez.

Öyle bir server bulursanız bende gelirim. Osmanlı imparatorluğu Kuralım Guildi En iyisi Nede olsa osmanlı torunuyuz. Türkün gücünü göstermek lazım dimi ama. Sphere serverı bulalım Girelimn. :)[signature][hline]Cameroon
Patrick Mboma 10
Mesaj tarihi:
Bu arada 128 kablo'da pingler iyi olursa ben gelirim hayatimda RunUO oynamadim ama kesfederiz yani :) Server'a orta cagda Osmanli RP'si yapariz, yamuk yapan padisah olursa kelle falan keseriz, Yeniceri ordulari kurulur sonra Yeniceriler padisah'in kelleyi falan ucurur.. ahaha.[signature][hline]-Makaveli-
Mesaj tarihi:
zahuazhu RunUo neden oynıcaz bea Sphere oynayalım.Ama Rp ye yaklaşırsak RunUo mu diyorsunuz. Abi Siz Serverı bulunda gelelim :)[signature][hline]Cameroon
Patrick Mboma 10
Mesaj tarihi:
abi sphere zaten 300 kişi kaldırıo biz 50 kişi olsak yada 75 kişi falan diğer 240 kişi kalcak ee onlara karşımı şey yapacaz? runuo götürür hem precast özelliği falanda varya 3 kalvas 2 cop por 2 bi warriorda paralys vurdumu tamam o adam mefta :)[signature][hline]hö?
Mesaj tarihi:
cok iyi ya :) bende gelirim aahah bence 3 4 guild olsun yeni girenleri acemi ocagına alırıs ordan sonra yeniceri ordan sonra bişi daha ondan sonra Saltanat Ordusuna ha hatırladım Tımarli Siphai ocagına orda at surmeyi fln ogrensinler uehuehe komik olurdu :)

[yeni fikirler uretttim acaba bendemı server kursam evet evet bunu yapmalıyım hemen simdi sphere ındırıcem evet evet bende owner olucam] parantez icindekiler sanal sozcuklerdır kızmaya kalkmayın :))))
Mesaj tarihi:
evet herkes hazır kılıçlar çekildi :) bulun bi server kasalım hemen ehhe[signature][hline]SlayerTR Lucas

Korka Korka Yana Yana Hergün Birazdaha Derinden Aç Ve Arkasız Köpekleşerek Yaşamak Dersen Bu Yürek Çat Diye Çatlasın Ulan....
Mesaj tarihi:
walla gusel bir server bulun gelirim.ztn dogru dusgun player olarak oynamayalı rahat 1 ay oldu heh.

said:
Lucas1, 12 Eylül 2004 12:42 tarihinde demiş ki:
hadin kuralım :) bi ara apk da türk gücü vardı türkler çok güçlüydü :) sora beni kesti bu türkler serverdan soğudum :)

turk gucu dedıgını psycho thorn sylveria guildini kurmu$tu baya iiik ama apkda bı yasuxx lar bi biz vardır guclu olarak :) deh$et char yabmı$tım 1 ay gece gundus macro ile ama runuoya gectı gıttı hepsi peh.

said:
Erutan, 12 Eylül 2004 12:43 tarihinde demiş ki:
runuo server'ı olabilir

runuo olmazsa varım ama runuo sa size ii eglenceler.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki:
abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
  • Yeni Oluştur...