Fin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 elbiseleri oluyorsa arkadasına oda şişmandır yani sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 aptal aptal topikler açıyosun. aynen devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sempaticik Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 forgiver said: sen kaç kilosun ki laf atıyon arkadaşına manken sanki gelmiş konu açmış benim kompleksim onu diyosan eğer, sadece o benden kilolu dedim ona bile kilolu demedim dikkatli okursan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 sempaticik said: nickimin altına roket adam gibi resim nası koyuluyo? Aylık para veriyorum onun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 forgiver yem atmış ancakk ters tepmiş ,gideri yemiş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 foto var mı ev arkadasının Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 sempaticik said: nickimin altına roket adam gibi resim nası koyuluyo? böyle devam et ban gelmeden yakındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Ayrıca bence de fotoğraf olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sempaticik Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 fotoğrafımı vermek istemiyorum, anonim olarak konuşmak varken niye tanımadığım insanlara fotoğrafımı gönderiym çok kişisel bi soru sormadım zaten basit beyaz yalan tavsiyesi istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 sempaticik said: forgiver said: sen kaç kilosun ki laf atıyon arkadaşına manken sanki gelmiş konu açmış benim kompleksim onu diyosan eğer, sadece o benden kilolu dedim ona bile kilolu demedim dikkatli okursan yüzüne söyleyemdiğini söyledin geldin burda nası esnettiğini düşünüyosun cidden içine girdiği şeyin belki onun üstünde daha güzel duruyor sen daha dar bişey almalısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 yok tavsiye mavsiye o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 foto sart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 baskülü kantarla değiştir odasına koşu bandı koy böyle ufak ufak mesajlarla anlatabilirsin derdini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Seperate said: forgiver yem atmış ancakk ters tepmiş ,gideri yemiş :( meriçleyeceğine foto yüklemesi için katkıda bulun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sempaticik Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 siz hepiniz 10bin mesaj falan atmışsınız birbirinizi tanıyosunuzdur burda ben kimseyi tanımıyorum daha üye olalı 1 saat olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 net tavrını ortaya koy. lost kafası herhalde bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 nolmuş nolmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 10bin felan mi, meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 nerden buldun forumu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 sempaticik said: siz hepiniz 10bin mesaj falan atmışsınız birbirinizi tanıyosunuzdur burda ben kimseyi tanımıyorum daha üye olalı 1 saat olmadı. kendi acocutnla açmaya utandığın için öylesine aldığın bir account deil mi şimdi bu ayrıca insanları tanımak isteseydik gelip burda 10bin mesaj atcağımıza dışarı çıkardık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 forgiver said: Seperate said: forgiver yem atmış ancakk ters tepmiş ,gideri yemiş :( meriçleyeceğine foto yüklemesi için katkıda bulun hahah yaz günü canı sıkılıp hatun rpsi yapan liselinin fotoğraflarını napacaksın , nasıl bir fantezi seninki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 tamam yüzünü sakla o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 disarda nerden bulucan beni ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 bella olmasın lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 foto koymazsan 10 dk içinde banlıyorum accountını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar