sempaticik Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 selam herkese bursadan istanbula üniversite okumak için geldim. yazlıktan tanıdığım bir arkadaşımla beraber eve çıktık, aradan 6 ay kadar birsüre geçti şimdi aynı evde yaşadığımız için artık bazı şeyleri yaparken daha rahatız. Arkadaşım sürekli ara ara rejim yaparak kilo vermeye çalışıyo aslında o kadar kilolu değil biraz balık etli diyeyim. Son zamanlarda farkettim şunu giyebilir miyim bugunlük şunu ödünç alabilir miyim diye arada kıyafetlerimi giyiyo ama benden kilolu olduğu için hepsini genişletiyor. Dediğim gibi baya bi kompleksli olduğu için acaba kıyafetlerimimi giymemesini kalbini kırmadan nasıl söylerim?
Vidar Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 beraber alışverişe çıkalım mı falan de, anlar herhalde.
senko Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 GEZEGEN GIBISIN BENIM TANGALARIMI GIYIP DURMA FIL KARI
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 kiyafetlerimi giymeni istemiyorum diye soyleyebilirsin, veya sunu alabilir miyim diyince hayir diceksin.
cihant Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 "kıyafetlerimi paylaşmayı sevmiyorum" açıklayıcı olur herhalde
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 lan guzin abla kosesinde bizim adresi filan mi verdi, noluyo ya.
Archangel_ Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 onun dolabından bir şey bul, bunu giyebilir miyim de, sonra giyme.neden giymedin dediğinde ise biraz büyük geldi de
sempaticik Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 aquila said: kiyafetlerimi giymeni istemiyorum diye soyleyebilirsin, veya sunu alabilir miyim diyince hayir diceksin. o zaman eminim niye diye sorucak vericek cevap arıyorum zaten, yoksa direk alamassın da diyebilirim sonuçta benim kıyafetlerim
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 rejim işe yaramıyor de. gerilmeyin boşuna abanın dönere
Frantic Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 kiyafetsiz daha guzel oluyorsun de.
sempaticik Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 bazı insanlara çok yakın olmayınca ilişkiler daha düzgün oluyo işte ama aynı evde 2 kişi kalınca özel alan diye bişey fazla kalmıyo
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 ne niyesi ya, kiyafet benim, istemiyorum lan dicen, devam ederse masayi devir ustune yuru.
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 aha kadın konusu. meraba canım öncelikle. balık etli arkadaşını da buraya kayıt ettir. sonra albüm bölümüne bir kaç fotoğraf yollayın. biz gereken dersi veririz.
Vidar Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 sempaticik said: bazı insanlara çok yakın olmayınca ilişkiler daha düzgün oluyo işte ama aynı evde 2 kişi kalınca özel alan diye bişey fazla kalmıyo evet o yüzden beni de alın, 3 kişi olalım.
cihant Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 vazgeçtim.bence sen de arkadaşının kilosuna gel.hem sen de onun elbiselerine çökersin
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 kıyafetleri dert ettiğine ve bunu arkadaşına söyleyemediğine göre kesin kız
Öne çıkan mesajlar