sempaticik Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 selam herkese bursadan istanbula üniversite okumak için geldim. yazlıktan tanıdığım bir arkadaşımla beraber eve çıktık, aradan 6 ay kadar birsüre geçti şimdi aynı evde yaşadığımız için artık bazı şeyleri yaparken daha rahatız. Arkadaşım sürekli ara ara rejim yaparak kilo vermeye çalışıyo aslında o kadar kilolu değil biraz balık etli diyeyim. Son zamanlarda farkettim şunu giyebilir miyim bugunlük şunu ödünç alabilir miyim diye arada kıyafetlerimi giyiyo ama benden kilolu olduğu için hepsini genişletiyor. Dediğim gibi baya bi kompleksli olduğu için acaba kıyafetlerimimi giymemesini kalbini kırmadan nasıl söylerim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 kokuyosun ya de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sempaticik Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 haha çok komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 beraber alışverişe çıkalım mı falan de, anlar herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 GEZEGEN GIBISIN BENIM TANGALARIMI GIYIP DURMA FIL KARI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 kalbini kır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 kiyafetlerimi giymeni istemiyorum diye soyleyebilirsin, veya sunu alabilir miyim diyince hayir diceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 "kıyafetlerimi paylaşmayı sevmiyorum" açıklayıcı olur herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 lan guzin abla kosesinde bizim adresi filan mi verdi, noluyo ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 çıkar masaya vur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 onun dolabından bir şey bul, bunu giyebilir miyim de, sonra giyme.neden giymedin dediğinde ise biraz büyük geldi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sempaticik Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 aquila said: kiyafetlerimi giymeni istemiyorum diye soyleyebilirsin, veya sunu alabilir miyim diyince hayir diceksin. o zaman eminim niye diye sorucak vericek cevap arıyorum zaten, yoksa direk alamassın da diyebilirim sonuçta benim kıyafetlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 vuracak altyapisi olmayabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 odasina pisle o mesaji alacaktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 rejim işe yaramıyor de. gerilmeyin boşuna abanın dönere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 kiyafetsiz daha guzel oluyorsun de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sempaticik Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 bazı insanlara çok yakın olmayınca ilişkiler daha düzgün oluyo işte ama aynı evde 2 kişi kalınca özel alan diye bişey fazla kalmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 ne niyesi ya, kiyafet benim, istemiyorum lan dicen, devam ederse masayi devir ustune yuru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 aha kadın konusu. meraba canım öncelikle. balık etli arkadaşını da buraya kayıt ettir. sonra albüm bölümüne bir kaç fotoğraf yollayın. biz gereken dersi veririz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 sempaticik said: bazı insanlara çok yakın olmayınca ilişkiler daha düzgün oluyo işte ama aynı evde 2 kişi kalınca özel alan diye bişey fazla kalmıyo evet o yüzden beni de alın, 3 kişi olalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 vazgeçtim.bence sen de arkadaşının kilosuna gel.hem sen de onun elbiselerine çökersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 annenin kıyafetlerini ödünç al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 ya sev ya terlet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 kıyafetleri dert ettiğine ve bunu arkadaşına söyleyemediğine göre kesin kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 abi bravo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar