Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tablet Seçimi

Lexius

Öne çıkan mesajlar

Yanlılmıyorsam aşağıdaki linte bulunan cihaz Galaxy Tab 2;

Tablet Kampanyası

Bağdat Caddesi - Capitol veya Kanyon'daki Turkcell mağazalarına sorabilirsiniz garanti olması açısından.

Ayrıca Sony'den Android 3 işlemcili çok iddialı bir tabletin geleceğini duydum, araştırmanızı tavsiye ederim.

Sony Tablet :)

PS3 vb. herşey ile uyumlu olduğu belirtiliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Transformerim 2 gun once geldi firsat buldukca kurcaladim , biraz bilgi vereyim dedim. Oncelikle Android kullanicilari icin hic zorlanmadan kullanabilecekleri bir alet olmus.

Boyutlari agirligi falan gayet iyi, rahatlikla tasiniyor.

Hoparloru yeterince yuksek ses veriyor film falan izleyebilirsiniz rahatlikla , built-in mikrofonu da var acar acmaz google talk'tan sesli goruntulu konustum.

Sarji surekli wifi acik sekilde kullanarak 9 saat civari gitti , 2-2.5 saate tam sarj olabiliyor.

Disindaki malzeme de kaliteli arkasi elinden kaymasin diye tirtikli gibi.

Hd videolari falan cok rahat guzel izleyebiliyoruz. Icinde kurulu halde gelen ofis programi Polaris Office diye bir sey , suana kadar sadece powerpointlerde kullandim guzeldi.

Ilk actiginizda wifi'ye baglayip aginiza dahil ederseniz wifi printer , laptop vs hepsiyle tanisip arkadas oluyor hemen.

Google accountunuzu girdiginizde baska android cihaziniz varsa (benim telefonum vardi mesela) , onun icindeki tum applicationlara contactlara direk ulasabiliyorsunuz.

MyCloud diye bir application var icinde onunla size verilen sinirsiz web storage'in yardimiyla oraya koydugunuz belge,video,muzige ulasabiliyorsunuz.

MyNet diye bir application var gene icinde , o da bilgisayarinizin ekranini direk elinizdeki tablete aktariyor ve yattiginiz yerden dokunmatik olarak (teamviewera gore cok daha kaliteli ve rahat) bilgisayari kullanabiliyorsunuz. Pcdeki oynayan videoyu elinizdeki tabletten izlemeye devam edebiliyorsunuz mesela.

Ekranin tepkisi ve algilamasi baya iyi , bende Nexus S var onla foruma girdigimde mesela zoom yapmadan kolay kolay son mesaji git ">" isaretine tiklayamiyordum ama tablette hic kasmadan en ufak dugmeye rahatlikla tiklayabiliyorum.

E-book okuyacak olursaniz icine attiginiz kitaplari My Library'de sakliyor ordan acip sayfalari kenarini buke buke cevirip rahat okuyoruz.

Icindeki File Manager'da bana yeterli geldi , rahat kullanilabilir gozukuyor.

Simdi klavyeli docking station'ini da siparis ettim onla beraber sarjim 16 saat civari gidecek , 2 adet usb girisi ve ekstra card reader ekleniyor. Usb girislere mouse,klavye vs baglayabiliyoruz , ekrani hala dokunmatik kaliyor sadece klavyeyle yazip ekrana dokunmaya devam edebilirsiniz.

Mum Chamber'a soz vermistim o yuzden kisaca aklima gelenleri yazdim simdilik , soru olursa kurcalayip ogrenip cevap vermeye calisirim.
Sosyal ağlarda paylaş

hp webos'tan desteğini çekti diye biliyorum devamı olmayacak. ipad 2'nin de hala jb yapılamadığını bilmekte fayda var. Yani sonradan daha fazla ekşın yok apple ne verirse onu almaya devam. Şu dakikadan sonra android yürüyüp gidecek uygulama sayısına nasılsa yetişecek ve geçicek çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

documents şeysinde, bildiğin metin işleme programı açtı orada klavyelerde mikrofon ikonlu bir tane vardı "elleh elleh bu ne ole?" dedim konuştum yazdı da genelde yanlıoş yuazdı. nokta virgül boşluk dediğimde algıladı ama diğer kelmeleri seçemedi tam olarak

Evet simdi denedim "English Voice Input" , ya ben yetemedim yada voice input olayinda biraz sikinti var. Gerci telefonda da ayni sey oluyor bu durumda google voice input ile benim aramda olay :D

%25 falan dogru yazdi soylediklerimi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...