Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

oyun performansını nasıl artırdım?


KingV

Öne çıkan mesajlar

Evet windows 32 işletim sistemi olan
Intel core2duo P8400 işlemcili
geforce nvidia 9650 1 gb ekran kartlı
3 gb ramli laptopumda oyunun son halini oynayabilmek için ayarları düşürerek oynuyordum. fakat son zamanda lag spikelar yüzünden oyundan keyif alamamaya başlamıştım ki funcom un win7 64 işletim sistemli bilgisayarların bellek kullanımını düzeltmek için çıkardığı programı acaba sorunum bundan olabilir mi diyerek çalıştırdım. ve sonuç çok daha az lag spike çok daha az kilitlenme. siz de oyun içi performansınızı artırmak istiyosanız aoc nin yüklü olduğu klasör içinde bulunan "ConanSystemTweaker.exe" yi çalıştırın.

reklam gibi oldu değil mi :) evet arkadaşlar bende yaradı siz de deneyin sonuçları buraya yazın ;)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 hafta sonra ...
Bu oyunun çöp olmasının en büyük nedeni optimize edilmemiş olması ve grafik hataları. Dünyanın en iyi sistemine sahip ol genede kasıyor. Çünkü yazılım hatalı. Bu arada oyunda düşük yada yüksek ayarlarda her hangi bir performans artışı olmuyor. Düşürsende aynı , yükseltsende.. Kasıcağı yerde gene kasıyor. Ayrıca bellek hatası oluyor. Oyun süresi 1 saati geçtikten sonra ramler şişmeye başlıyor. Oda yazılım hatasından.

Ben bu oyunu 2009da aldım. O zamanlar Quad-Core Phenom 9600 işlemci ve Crossfire HD3870 ekran kartlarım vardı. Kastı.

Şimdi Phenom II x4 965BE işlemci , Asus EAH5850 ekran kartı var. Gene kasıyor oyun.

AMD ile daha büyük sorunu var anlaşılan. Ama 4 yıldırda düzeltir insan ya.. Sonradan böyle beleş yapmalarla , item satmalarla adam edilmez oyun. Sıçtılar güzelim conanın içine.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya bende kafayı yicem quad 4 çekirdek cpu var 9 serisi geforce ekran kartı var deli gibi ramim var.. Ona rağmen oyun 3. shaderda açınca kasıyor Çıldırıcam ya..,

gölgeleri fln kaldırmıyor . öte yandan yabancı bir tandıgımla konusuyordum adamın benimkinden daha düşük bir geforce serisi var bide pentiumu duo ... ve bendne daha fazla özellik açıyor.


:service pack 1 yok diyordu oyun onu hallettim. diyorum acaba ekran kartı driverindan filanmı yada bilmediğim başka bişeydenmi directx10 un yok sanırım belkide ondandır. yada oyunu direk yüklerken directx10 uda yüklüyormu
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...