Core Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Ewt bu universitelerde okuyan var mi? Varsa sahip cikiyormusunuz paticiklere ??? :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Yahu ne kadar ilgiye muhtaç paticik varmış be[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Ya amacim ilgi degil.. :) sadece okuyan olup olmadigini ogrenmek istedim. Sahip cikma olayi diger benzer mesajlara latifen yazilan bir seydi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 yeditepe üniversitesi bilgisayar mühendisliği 4. sınıf. buyrun :)[signature][hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 hangi bolum ona gore yedtepe degisir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 cankaya haberlesmede okuyan varmı?[signature][hline]"If freedom is short of weapons, we must compensate with willpower." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Bu arada yeni girenler yada mezun olanlar kimmiş bakalım??? bende yeditepedeyimde[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calomer-dp Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 yeditepe ye bu sene geldim .. Hazırlık okuyacağım yani .. Eğer ki benim gibi bu sene gelen birisi varsa tanışmak isterim ki bütün gün öyle mal mal oturmaktan oldukça sıkılmış durumdayım .. Anlatamam burada ne kadar çok sıkıldığımı .. Oda arkadaşı bile vermediler :-) Bu arada Elektrik - Elektronik okuyacağım inşallah .. Burslu geldim vs .. vs.. [Bu mesaj calomer-dp tarafından 22 Eylül 2004 18:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar