Sam Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 tonla lego vardı, en çok da gri ortaçağ kaleme hastaydım. önce inşa eder, sonra kuşatıp bombalar sonra tekrar yapardım.. :) şu anda dediğiniz gibi bir gidişat oldu lego'da maalesef, gerçi bilgisayardan artık vakit de yok, eskisi gibi para da ayırmak mümkün değil.. fakat gelmiş geçmiş en iyi oyuncak oldukları kesin lego ürünlerinin.. (en azından 10-15 yıl önceye kadar) halen hayranlık duyarım bunu ilk kim bulduysa..[signature][hline]Deekin - Level 4 Kobold Bartman vs Raistlin - Level 41 Demi-Goth *Raistlin casts Haxxored Hantergranate of Doom 3* *Deekin plays Kalashnikof* *Raistlin dances to the rythym of the drums and afterwards the lead* *The party gains experience: IDKFA XP* *Deekin gains new character level: Über-Char of TSR Writer* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 hey gidi günler hey az mı oynardık legoyla her yeni lego kutusu bizim için onlarca yapı demekti hele bide arkadaşlar bize geldiğinde bütün gece oturur legolarla uğraşırdık ne günlerdi be[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Bütün odamı lego ile kapladığımı hatırlarım. Taban parçaları, üzerinde kaleler, limanlar, gemiler. 2 arkadaş, öküz gibi kasardık böyle.4 açıdan eşşek gibi vuran spotlight eşliğinde. Bayada adam vardı hani. Gemi giderdi, erzak alırdı hede hödö. Eğlenirdik yani. Kedim gelirdi, özenle yürürdü aralarında yıkmamak için ki onun kadar duyarlı bi varlık görmedim ben legolara. Bi gün geminin yelkenini düşürmüştü üstündeki bayrakla bıyığını kaşımak için, hemen taktıydık, başka vukuatı yok zaten. Çok iyi de quest rolu yapardı hayvancık, atardık bi tane adam şehrin ortasına hörççç diye girerdi ortaya. Doğal felaket misali hehe. Biz küçükken eğleniyorduk be.[signature][hline]`Insanlar 3'e ayrilir, Wi$h, Alexi ve digerleri..` Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 zamanında oynardık legolarla. cok güzeldi hakkaten legolar cok pahalıydı. k'nex takılırdım ben genelde[signature][hline]www.elma.forumu.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 offf hastasıydım legonun beaa! ne manyak şeyler yapardık robotlar bilmem neler hey gidi günler :)[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 yaa bende de bikaç set Technic Lego wardı... Araba yapmak için bi kılavuz vardı onu yapa-boza iyice kapmıştım artık bakmadan daha egzantirik şeyler yapıyodum ühühü Lamborgihi gibi yukarı açılan kapılar falan :D direksiyonu bile işlevseldi baa :D özlemişim nerden hatırlattınız ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Legolar çok pahalı abi ya K'nex den şaşmayacaksın[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serenay Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 legolarda en sevdigim legolar atlı idi bnide kızlar ıcın pembe kutulu legolar vardı falan böle bi lego taban olarka vardı kale yapardım bı evyapardım bı kız bı cocuk koyardım bıde sıyah ve beyaz at (takas etmıstım bı arkadasımla kahverengı atımı beyazla) sonra bunlarla evcilik falan onardım ne malmısım lan ama ev dekorlarını cok güzel yapardım bı kere öle bı yapmıstımkı ruyamda o evde yasamıstım euhauhs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar