Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 kötü bildiğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 bi izzet altınmeşe ve bi belkıs akkale'nin yerleri ayrı ama dostlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sosyete_serserisi Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 benim tek dostum içkim ve sigaram. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Izzet bu kapağı dostu Andy Warhol'a yaptırtmıştı mesela. Andy İzzet'in büyük hayranıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qazxswedc Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 turkiyeyi sevmeyenler ayrica bir topic acabilirler; konunun dagilmamasi adina bu topic altina sadece turkiyeyi sevenler ama .......... 'den/dan mutevellit gicik olanlar biseler karalasin. Orn: turkiyeyi seviyorum ama; zengini kro, fakiri apaci oluyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Türkiyeyi seviyorum ama bi Alex değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 belki bilardo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 qazxswedc said: Dartanian said: Doğduğumdan beri izmirdeyim burda da martılara simit atıp çay içebiliyosun, ancak bu kadar sıkıcı başka bi iş yok heralde. biz simiti bogazda karakoye giderken vapurumuza eslik eden martilara atiyoruz cnm hayvanat bahçesinde martı beslemiyoruz:) Bende zaten evimde çatıya yuva yapmış martılara atıyodum. http://www.turkcebilgi.com/images/imgk/Izmir_ili_konumu.gif Hadi yine iyisin İzmirde deniz olduğunu öğrendin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 türkiyeyi kismen seviyorum ama cok sakat var cook. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sosyete_serserisi Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 izmirde deniz yok ki, izmirin denize kıyısı var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 :):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 fede said: türkiyeyi sevmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qazxswedc Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 qazxswedc said: Dartanian said: biz simiti bogazda karakoye giderken vapurumuza eslik eden martilara atiyoruz cnm hayvanat bahçesinde martı beslemiyoruz:) Bende zaten evimde çatıya yuva yapmış martılara atıyodum. Hadi yine iyisin İzmirde deniz olduğunu öğrendin. evinde catiya yuva yapmis martiya simit yedirmek tabiki igrenc. istanbula gelirsen karakoy-kadikoy yap, 2 tane simit al, birini kendin issir, digerini yukari firlat ve martilarin havada kapisini seyret.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sosyete_serserisi Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 http://img163.imageshack.us/img163/8527/ttttttbr0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qazxswedc Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Türkiye'yi eh işte ucundan azcık seviyorum ama balonlu fakeler, sizi hiç sevmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sosyete_serserisi Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Flameoffear said: Türkiye'yi eh işte ucundan azcık seviyorum ama balonlu fakeler, sizi hiç sevmiyorum. http://www.youtube.com/watch?v=uEpBL9u79ZE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 qazxswedc said: qazxswedc said: Dartanian said: biz simiti bogazda karakoye giderken vapurumuza eslik eden martilara atiyoruz cnm hayvanat bahçesinde martı beslemiyoruz:) Bende zaten evimde çatıya yuva yapmış martılara atıyodum. Hadi yine iyisin İzmirde deniz olduğunu öğrendin. evinde catiya yuva yapmis martiya simit yedirmek tabiki igrenc. istanbula gelirsen karakoy-kadikoy yap, 2 tane simit al, birini kendin issir, digerini yukari firlat ve martilarin havada kapisini seyret.. İzmirde de vapur var martılar o vapurların da peşine takılıyo.Burdaki martılarda havada kapıyor ve evet çok zevksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Dartanian said: qazxswedc said: Dartanian said: Doğduğumdan beri izmirdeyim burda da martılara simit atıp çay içebiliyosun, ancak bu kadar sıkıcı başka bi iş yok heralde. biz simiti bogazda karakoye giderken vapurumuza eslik eden martilara atiyoruz cnm hayvanat bahçesinde martı beslemiyoruz:) Bende zaten evimde çatıya yuva yapmış martılara atıyodum. http://www.turkcebilgi.com/images/imgk/Izmir_ili_konumu.gif Hadi yine iyisin İzmirde deniz olduğunu öğrendin. ahahahahhahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 qazxswedc said: turkiyeyi seviyorum ama erkekleri yakisikli degil :( selam melis, burdan zor oluyor msn var mı ;)))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qazxswedc Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Dartanian said: İzmirde de vapur var martılar o vapurların da peşine takılıyo.Burdaki martılarda havada kapıyor ve evet çok zevksiz. dartanian konuyu izmir-istanbul kiyaslamasina cektigin icin bravo bu kadar gereksiz bir konuyu tartismam sacma olur heralde istanbul ve izmir :) sen kordonda gezmeye devam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qazxswedc Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Xenocide said: selam melis, burdan zor oluyor msn var mı ;)))) Xenocide, etrafta dolasan abazalara gonderme yaptin diye cool oldun, sana bayildik falan mi saniyosun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 AHAHAHA kimsin lan sen benim güzel forum arkadşlarıma atar yapıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 dasaaa said: Türkiyeyi seviyorum ama ingilizcesinin turkey olması beni üzüyor. AHahahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qazxswedc Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 escape said: AHAHAHA kimsin lan sen benim güzel forum arkadşlarıma atar yapıyorsun kimim ben ya, ne diyorum ne haddime :) sorry for the inconvenience Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar