NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Net gidince güya offline moda geçip oynuyoruz dimi.Neden ben offline modda çalış diyince internete bağlanmakta hata verip offline modu çalıştırmıyor bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 offline modda multipalyer oyun mu oynamaya çalışıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Ne alakası var, offline moda geçmek istiyorum ancak steam hata verip kapatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 bende sorun yok valla. friend listi açıyorum adımın yanındaki oka tıklayıp offline diyorum.. oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Benim bahsettiğim o değil netle bağlantını kopar sonra steame gir sana tekrar dene yada offline modda takıl dediğinde offline moda tıkladığımda steam nete bağlanmakta problem çıkardı kapanacak diye uyarı verip kapatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 benim de en kıl olduğum şey giriş yapmadıysan offline mod bile kullanamıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 ilk offline moda al onlineken bi kere ondan sonra olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 LethE said: bende sorun yok valla. friend listi açıyorum adımın yanındaki oka tıklayıp offline diyorum.. oluyor epic fail (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 ne biliym neden bahsettiğini anlamadım ilk :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar