Prawler Mesaj tarihi: Mart 2, 2002 Mesaj tarihi: Mart 2, 2002 said: Nukem_Verite, 02 Mart 2002 23:51 tarihinde demiş ki: aynı şey başıma gelmiş durumda sonra bunlar ayrıldılar falan bende taktik yaptım kızla arkadaş oldum kanka gibiyiz şimdi buna çaktırmadan asılıyom buda asıldığımı anlıyo seni seviyorum desem ne dersin falan diyo bende pis pis sırıtıp "listeye eklerim" diyorum :D çok eğleniyorum kızla eheh mal gibi kullanmaya başladım yaratığı aşkımda bitti zaten keyfime bakıyom taktik çok zevkli sende yap Yaşın 11 ne aşkı lam[hline]
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Mart 2, 2002 Mesaj tarihi: Mart 2, 2002 eheh benim ark.da aynı mevzuuda benden taktik istiodu eheh bende bok gibi şeyler söölüyodum buna
hired_gun Mesaj tarihi: Mart 2, 2002 Mesaj tarihi: Mart 2, 2002 uzun bir pardesü al , sol kolunun altina astarin içine kıvırdığın bir elbise askisini , aski bolumu dışa gelicek şekilde dik . Sonra oraya hizla kullanabileceğin bir balta koy. Önce arkadaşini sonra da kizi ayri ayri öldür .. baltayi ve pardesüyü yak. Hiçbirşey bilmiyormuş gibi davran ( raskolnikov a gönderme) [hline] ya şiddet ile ucuz kahramanlik ile göz boyamaya ne gerek var anlamiş değilim ama ne yapmak istiyorsan onu yap derim ben.. ilerde de asla kimseyi suçlıyamazsin kendi seçimlerin yüzünden sonuçlari istediğin gibi olmaz ise UNUTMA : HİÇ KİMSE BİLEREK YANLİŞ BİR SEÇİM YAPMAZ o yüzden kendini de ilerde yargilayamazsin .. içinden geldiği gibi davran .. kendin ol ..[hline]Genç kalemlerin buluşma yeri
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Mart 3, 2002 Mesaj tarihi: Mart 3, 2002 said: Nukem_Verite, 03 Mart 2002 01:36 tarihinde demiş ki: said: Prawler, 03 Mart 2002 00:55 tarihinde demiş ki: Yaşın 11 ne aşkı lam 1.si yaşım 11 deil 14 2.si Senin şu ben büyüüm hede hödö tavırların sıkmaya başladı kendine biraz çeki düzen ver[hline]Bulaşmayın imzama awp'm var benim.. * Dıkşınyaa * oooo bizim nukem gaza geldi:)
Arlooax Mesaj tarihi: Mart 3, 2002 Mesaj tarihi: Mart 3, 2002 Canim kardesim, Soyle bir goz gezdirdim yazilanlara, gulumsedim :) Sevdigin kizi bilmeyen yakin arkadas olmaz, demek istedigim su ki ya hic yakin arkadasin olmamis , o yuzden yakin hissediyorsun. Veya bu tip durumlarda o arkadas uzakda olsa diger tarafin gozunde bir anda yakin oluverir, cok kotu bisi yaptinin altini cizebilmek icin, neyse benim diyecegim sudur ... Atak yapicaksin, anladigim kadariyla kiza sadece teklif etmis, kiz ne demis mesela? Devreye gir sende teklif et, kural bir, kizin beynini tokatla canim kardesim, nasil mi? oyle seyler yapmalisin ki, arkadaslariyla dedikodu yaparken... ozellikle senden bahsedip hava atabilmeli .. arkadaslari da kiskanclikla "Hadi yaa.." diyebilmeli. O yuzden atak oluyosun, beklemeye gerek yok. Oteki herifide bosver gitsin hehe :) PS: Okulda dayak yersen sorumluluk kabul etmem.
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 3, 2002 Mesaj tarihi: Mart 3, 2002 ben de bir anektot ile olaya katılımda bulunayım ki tuz biber olsun ben bi kızdan hoşlandım, tanışmıyordum, tanıyan arkadaşlara söyledim beni ne yapın edin tanıştırın diye bana güldüler puhaha napcan lan onu, çocuk o diye 6 ay sonra o gülenlerden biri bu kızla çıktı, tek teklime etmedim, beraber konsere bile gittik falan ama ben konser falan dinlemedim sinirimden sonra onlar ayrıldı ve ben artık zamanıdır diye böyle böyle demiştim bana gülmüştünüz, sonra da böyle böyle oldu diye anlattım ve o arkadaş hatırlamadığını söyledi böyle şeyler de olabiliyo bazen bağımlılığım yok artık o alışkanlığa :)
_Mayhem_ Mesaj tarihi: Mart 3, 2002 Mesaj tarihi: Mart 3, 2002 Önemli bir kısmı da şu olayın tabii.... Kız kabul etti mi arkadaşının teklifini ? Bunun sonucuna göre bi yorum yapmak daha iyi olur sanırım[hline]Justice Age
Prawler Mesaj tarihi: Mart 3, 2002 Mesaj tarihi: Mart 3, 2002 nukem büyüklük falan taslamıyorum ben burda o olaylar için yaşın küçük diyorum ulam eskiden kız erkeğin suratına bakamazdı erkek de kızın ne rezalet bu lam şimdi utanmasa 14 yaşında evlencekler[hline]Eğer bir silahım olsaydı, Yalnızlığı kalbinden,yoksulluğu şakağından, sensizliği alnının tam ortasından vururdum..
Peka Mesaj tarihi: Mart 3, 2002 Mesaj tarihi: Mart 3, 2002 aç müslüm gürses - sabuha al eline jilet kes oranı buranı raahtlarsın
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 3, 2002 Mesaj tarihi: Mart 3, 2002 14 yaşında mı? benim burdaki köyde geçen gün düğün vardı, sordum ne iş diye, kız 12 yaşında erkek de 14 bizim emeklerimiz de hala boşa(!) gitsin valla dedim içimden
Diablo Mesaj tarihi: Mart 3, 2002 Mesaj tarihi: Mart 3, 2002 Alın yazınmış :) Ben olsam doferdim arkımı walla bu konularda affım yoktur :D[hline]DÍàBLô
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Mart 3, 2002 Mesaj tarihi: Mart 3, 2002 Topici okuamdım ama benden sana tavsiye önce çocuğu kenara çek konuş,herhalde en yakıbn arkadaşınsa biraz taviz gösterir(en azından benimkiler gösterirdi,sen de d e hata var en yakın arkadaşıabn sevdiğin kzıı söylemiyorsun). GTöstermezse döv Sonra da eğer kız çıkma teklifini kabul etmemişse koş sen teklif et(fakat benim gibi aynı kzıa 3 sene aralıkla 2 defa teklif edip,ikisinde de reddedilme.:) ) Çok yaşadım bu tip acı durumları.O yüzdfen ahal bir sevgilim olamadı.[hline]You will find adventure or adventure will find you
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Mart 3, 2002 Mesaj tarihi: Mart 3, 2002 bi de yazı için ö 75cl. şarap bitiridkten sonra anca böyle yazabiliyorum
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Mart 3, 2002 Mesaj tarihi: Mart 3, 2002 baba en kötüsü kara sevdalımoolmaktır sevip de söyleyeymemektir ben sırf söyleyemediğim için 3 kzı elidmen kaçırdım söylediğim bir kız tarafıdnan da reddedildim o yüzden söyle rezil olucam veya reddedilicem derdine düşme çıkma teklif et her ne kadar adamdN nefret etsem de şu öyküyü yayınlamıoiştı bitr ara köşwesinde bayağı kısaltıyorum gencin biri bir gün bir giysi dükkanına girer bir afet ile karşılaşır çok beğenir ve her gün dükkana uğramaya başlar aslında kız< da onu seviyordur fakat ikisi de birbitrine söyleyemiyordur Bir gün oğlan bir kağıda "benimle ayrın akşam şu şu saatte yemeğe çıkarmısın"yazar ve kzın bulunduğu yere bırakır ve beklemeye başlar.Arada dükkana gidr ve sürekli hediye pajeti .içinde hediyeler alır.Ama bunları açmaz çünkü sadece kızın aşkına alıyordur o eşyaları. Gün gelir-geçer adam kzıdan mesaj alamayınca umutsuzluğa düşer ev intihar eder.Daha sojnra annesi çocuğun dolöabını açar ve hediyeler yığılır Hediyeelri açınca eline bir mesaj gelir annenin "evet seni seviyorum,yarın akşam seni şu şu yerde bekliyorum" diğer bütün paketlerin içinden de bu mesaj çıakr Umarım anlatmak isteidğim anlaşılmıitır.Bence asla geç kalma.Çünkü gerçekten sevd.iğin kişininadaşını tanbımasam da san asöylenmeden böyle bir şey yaptığı için söylüyıorum)o değersiz arkadaşından daha değerli olduğuna bahse girebilirim. (yazı çiin bir daha özür diliyorum,yarın öğleden sonra editleyebilirm belki)
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Mart 3, 2002 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 3, 2002 Arkadaşlar benim ark cok yakın deil sadece yakın... Bu arada o teklif etti ama daha netice belli deil.Bu arada bana fikirlerini söleyen herkese cok teşekkür ediyorum.Yarın okulda herşey belli olacak büyük ihtimalle... Ben yaptığım yanlışın ark benimde hoşlandğımı sölememem.[hline]Vestel UO Shardı:Lands of Lore
Lynx Mesaj tarihi: Mart 4, 2002 Mesaj tarihi: Mart 4, 2002 Eeee şimdi ayıp ettin ama!!!!! Yani senin topic başlığın en yakın arkadaş ve msg ında benim başıma bu geldi diyorsun en son msg ınada sadece yakın dedim diyorsun. Tamam kıvırtılır ama bunun da bi adabı vardır.Eğer sen böyle dersen resmen bizi salak yerine koyuyorsun demektir. Önemli bir hayat dersi iyi kıvırtamıyorsan asla kıvırtma ve de bazen susmak yada kabul etmek ve konuşmadan önce düşünmek sonradan tükürdüğünü yalamaktan çok daha iyidir. Umarım sert olmamıştır inan ki kırmak için yazmıyorum . [Bu mesaj Lynx tarafından 04 Mart 2002 20:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Lynx Mesaj tarihi: Mart 4, 2002 Mesaj tarihi: Mart 4, 2002 Bunları söylememin sebebi de kıvırtmak yada yalan söylemek zeka gerektiren bişeydir.Bu benim başıma çokça geldi. Yani eğer biri sana ''ya ben seni arayacaktım ama telefonun kapanmıştır diye aramadım'' diyorsa sana hakaret ediyor demektir.(Salağım ya yapma be yani çaldırsan anlamayacaktın sanki diyemiycem) Kastım buydu umarım kırmamışımdır. [Bu mesaj Lynx tarafından 04 Mart 2002 20:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Mumu Mesaj tarihi: Mart 5, 2002 Mesaj tarihi: Mart 5, 2002 ikisinide parçalara ayır..[hline]Maceraya Hoşgeldin Ekrem..
Diablo Mesaj tarihi: Mart 5, 2002 Mesaj tarihi: Mart 5, 2002 En iyi yontem yavaşça yaklaş ona sonra kafayı geçir burnunu kır sonra o kızı bırak o benim de vsvsvs kabul etmsesse bıçakla :D abarttım biraz ama sen bunları dene bi :P[hline]DÍàBLô
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Mart 8, 2002 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 8, 2002 Evet arkadaşlar Flimin koptugu an!!! Başka bi ark daha hoşlanıyormuş bu kızda ve benim tahmin edemediğim kadarda varmış![hline]Vestel UO Shardı:Lands of Lore
Öne çıkan mesajlar