küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Kız kısmı fotoğraf çekmeyi de sever, neskafe içerken arkadaşlarıyla muhabbet etmeyi de. ondan bardağı al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L'amante Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 bunların içinden en iyisi çanta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 içinde laptop varsa taşıma çantası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Pasta said: böyle fakir fakir hediyeleri orjinal diye yutturmaya çalışmıyo musunz muaha bardak ne lan. pırlanta akar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly2 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 mango al. komple dükkan olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly2 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Ayrıca Özgün arkadaşıma katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 ginaly2 said: mango al. komple dükkan olarak. sdfhfd sonra niye zara almadin desin. simartin simartin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 al bi gül git. hediyeye vereceğin parayı güzel bi mekanda oturark ver. orda da çıkar gül ver. ne harcıyosunuz olm sevgiliye o kadar para. ben "ahanda bu benim ömür boyu hayat arkadaşım olacak karım olacak" demediğim bi kıza haftada 40 tl den fazla harcamam. evleneceğim kadına canım feda tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly2 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 bakın, sadece postu bile bir kızda nasıl gülümseme yarattı. hakkaten alsak kimbilir neler olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 hayir yaratmadi, aksine üzüldüm. nerde mango alcak herif dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly2 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 escape said: "ahanda bu benim ömür boyu hayat arkadaşım olacak karım olacak" demediğim bi kıza haftada 40 tl den fazla harcamam. ulan haftada kaç 40'ı araplara harcıyoruz, kıza harcamışız çok mu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 escape said: al bi gül git. hediyeye vereceğin parayı güzel bi mekanda oturark ver. orda da çıkar gül ver. ne harcıyosunuz olm sevgiliye o kadar para. ben "ahanda bu benim ömür boyu hayat arkadaşım olacak karım olacak" demediğim bi kıza haftada 40 tl den fazla harcamam. evleneceğim kadına canım feda tabi. bu kişi bence sevgili değil arkadaş. sevgiliye bardak al da napıyor seni doğumgününde. 40 lira ne lan ayrıca? yol parası mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly2 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 genç dimağlardan anlamayanlar için: akaryakıt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 nerdler için bir aylık internet parası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly2 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 vaniLLe said: hayir yaratmadi, aksine üzüldüm. nerde mango alcak herif dedim. nüfus cüzdanını al gel, yarın notere gidiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 no wai. lui fitondan asagisi kurtarmaz usta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 küheylan said: escape said: al bi gül git. hediyeye vereceğin parayı güzel bi mekanda oturark ver. orda da çıkar gül ver. ne harcıyosunuz olm sevgiliye o kadar para. ben "ahanda bu benim ömür boyu hayat arkadaşım olacak karım olacak" demediğim bi kıza haftada 40 tl den fazla harcamam. evleneceğim kadına canım feda tabi. bu kişi bence sevgili değil arkadaş. sevgiliye bardak al da napıyor seni doğumgününde. 40 lira ne lan ayrıca? yol parası mı? öle abuk sbuuk şeylere şekil yapacak bi kızla birlikte olmadım olmam da zaten.. küçük şeylerle mutluluk aramak ve bulmak daha güzeldir emin olun. 100 lira bıraktıgınız bir rest de belki ben huzurlu olamıyorum... ya da o benim bu tarz yerlerde huzurlu olmadıgımı biliyor vs.. allaha şükür şuanki dahil hepsi gayet istediğim gibiydi. bence sorun kızdan kaynaklanıyo. doğum gününde alınan küçük ve basit bişi ve ona ayıracagın koca bi günle yetinmesini bilen kız sizi gerçekten seviyor demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 ulan bana da ciddi post attırdınız ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 vaniLLe said: no wai. lui fitondan asagisi kurtarmaz usta. sen gel 14. Louis'nin masasında kahvaltı yaptırayım. Sonra nereyi istersen binası ile alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 bana hiç ciddi gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 arkadaşlar cahilliğimden soruyorum yanlış anlaşılmasın,vanille arkadaşımız bayan mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 sana göre erkek o.. adı arif, kütahyalı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 RamsesII said: arkadaşlar cahilliğimden soruyorum yanlış anlaşılmasın,vanille arkadaşımız bayan mı evet bayıyo arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 dasaaa said: sana göre erkek o.. adı arif, kütahyalı.. gay oluyosun o zaman ama sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 RamsesII said: arkadaşlar cahilliğimden soruyorum yanlış anlaşılmasın,vanille arkadaşımız bayan mı hangi erkek nickini vanille(vanilya) koyar? bi de LL leri büyük yapar? belki xunn.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar