Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Doğum günü için hediye seçmece

wastyrx

Öne çıkan mesajlar

al bi gül git.
hediyeye vereceğin parayı güzel bi mekanda oturark ver. orda da çıkar gül ver.

ne harcıyosunuz olm sevgiliye o kadar para.
ben "ahanda bu benim ömür boyu hayat arkadaşım olacak karım olacak" demediğim bi kıza haftada 40 tl den fazla harcamam.

evleneceğim kadına canım feda tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

escape said:

al bi gül git.

ben "ahanda bu benim ömür boyu hayat arkadaşım olacak karım olacak" demediğim bi kıza haftada 40 tl den fazla harcamam.

bu kişi bence sevgili değil arkadaş. sevgiliye bardak al da napıyor seni doğumgününde.

40 lira ne lan ayrıca? yol parası mı?
Sosyal ağlarda paylaş

küheylan said:

escape said:

al bi gül git.

bu kişi bence sevgili değil arkadaş. sevgiliye bardak al da napıyor seni doğumgününde.

40 lira ne lan ayrıca? yol parası mı?

öle abuk sbuuk şeylere şekil yapacak bi kızla birlikte olmadım olmam da zaten.. küçük şeylerle mutluluk aramak ve bulmak daha güzeldir emin olun. 100 lira bıraktıgınız bir rest de belki ben huzurlu olamıyorum... ya da o benim bu tarz yerlerde huzurlu olmadıgımı biliyor vs..

allaha şükür şuanki dahil hepsi gayet istediğim gibiydi. bence sorun kızdan kaynaklanıyo. doğum gününde alınan küçük ve basit bişi ve ona ayıracagın koca bi günle yetinmesini bilen kız sizi gerçekten seviyor demektir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...