hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Sparkcaster said: abi rp tokenler inanılmaz ya epic rpye damage reduction felan veriyolar baktım foruma, bitti bütün dller şimdi karakter düşünüyorum baya iyi şeyler var ya özellikle guild hall olayı falan imba ulan yatmadan bi bakayım tokenlara diye oyuna girmeye çalışıyorum 70 kişilk serverda 71 adam var sdfdsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 hamsilipilav said: abi svirneblin nie LA+3 ya o kadar bi artısı yok ki Wisdom bonus, dodge ac bonus, self invis ve spell resist var. Baya iyi aslında, ama son tahlilde lvl > ecl yetenekleri her zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 lan çıksanıza biriniz ben gireyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 adilik yapmayın lan çıkın oyundan sınavımız var canımız çekiyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 ohha az once beyin ozurlu (RP RETARD) bir orc'un elindeki teddybeari, sehir guardlarindan biri dalga gecti yere atti kolunu falan kopardi orc ziril ziril agliyordu..kankasi geldi ayisini geri dikti xp ler havada ucustu falan.. ben once dalga gectim, sonra acidim yardim ettim terziye mutlu oldu orc ayisi. kaptim xpleri eheh cok acayip seyler oluyor cidden..70 kisi limiti 140 olsa baya bomba olurmus xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 xun qualyn diye birisi var sordum bu red spiders kimdir nedir bilgin var mı bu aralar cok duyar oldum hatta bugun kırmızı ışıklar onları işaret etyomuş falan dedim madem öyleler kanıtlamaya hazır olsunlar dedi. I lov roque haha amillia'nın orku keseceklerdi dedim ben bunun sahibini biliyorum etc etc, adamın biri yanliş çeviri yapiyordu,düzelttim falan iyi oldu tabi. ama xp olarak öyle güzel bi dönüşü olmadı bu olayların. aa sonra kurtaramadik elemanı nese hehe level düşük ya pvpye gelince iş tiris tiris Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 ehe shadow dale de falan dedikodu olarak donuyordu redlights vs olayi ates basi muhabbetinde cok acayip seyler oluyor vallahi xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 bir lesser token aldim bir de house dabel´kith'e katıldım. hadi bakalim gençler içerde adamınız da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 abi şaka yapıyo olman lazım ya, bu saatte full server oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 kanada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 uyumuyo hibneler. şuan dolu olmasının tek sebebi amerikanyalıların falan da sabahlama yolunda olmasındandır heralde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 surface oyuncuları bi ara toparlansak fena olmaz. orada burada hava atmakla olmuyormuş, drow male rp'si ağır geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 vurdular mı kırbacı asdfsafd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 bişey derdim de neyse :D vurdular valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 josidiah benim hesap da ne açacağıma karar vermedim daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 ben sirix diye bi karakterle oynuyorum. karı kılıklı bi elf herifi ama sağda solda kız gördü mü haline bakmadan yazmaya utanmıyor. dün gece manastırdan kaçmış bi monk hatun cüceler çok pis bira içer gibi bi muhabbet dönünce "bira da ne ola ki" falan gibi bişeyler sordu. bikaç diplomacy/bluff rolldan sonra sarhoş oldu. Lanaya diye başka bi hatun var, herkesi tersliyor. uzak durun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 bu arada min/max felsefesiyle 6 veya olmadı 8 str ile dolaşmak vardı, sonuçta legal, ama oyun online sınıfına girince biraz zor oluyor. mecburen bikaç remake sonunda 10 str yaptım. offline campaign gibi idare edilmiyor abuk konfigurasyonlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 O manastirdan kacan hatun Daisy bilmemne ise, cok ihale bir karakter kendisi...yani isimdeyim gucumdeyim seklinde dolaniyorum ben, yapistimi birakmiyor, dikkat.B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Steamde akti edemedim oyunu ama orj Cd'm var ve kurdum oyunu. Boyle de oynanır uygundur di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 hehe evet daisy. zaten lafa "hikayemi dinlemek ister misin?" diye giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 pronoit said: xun qualyn diye birisi var sordum bu red spiders kimdir nedir bilgin var mı bu aralar cok duyar oldum hatta bugun kırmızı ışıklar onları işaret etyomuş falan dedim madem öyleler kanıtlamaya hazır olsunlar dedi. I lov roque haha amillia'nın orku keseceklerdi dedim ben bunun sahibini biliyorum etc etc, adamın biri yanliş çeviri yapiyordu,düzelttim falan iyi oldu tabi. ama xp olarak öyle güzel bi dönüşü olmadı bu olayların. aa sonra kurtaramadik elemanı nese hehe level düşük ya pvpye gelince iş tiris tiris satış mısın abi niye katılıyorsun başka housea ? :D amilia da şerefsizin teki bıraksaydın kesslerdi rothesini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tharin_ Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 arkadaşlar anladığım kadarıyla orjinal oyunları almak gerekiyor expension larıyla beraber? bahsettiğiniz ortam çok ilgi çekici, oyuna bağlanabilmek için neler indirmemiz - almamız gerektiğini biriniz yazabilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 platinium edition oyunu alıcaksın bütün expansionlarla. sonrada 800mblık modul çekiceksin server için sen bağlan o kendi inidiriyo zaten budur. bu arada uzunkulak kim? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 yüzeydekiler yazsanıza la adınızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Weston Swift lvl 8 monk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar