Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Neverwinter Nights 2 (2011)

hamsilipilav

Öne çıkan mesajlar

Sparkcaster said:

abi rp tokenler inanılmaz ya epic rpye damage reduction felan veriyolar baktım foruma, bitti bütün dller şimdi karakter düşünüyorum

baya iyi şeyler var ya özellikle guild hall olayı falan imba

ulan yatmadan bi bakayım tokenlara diye oyuna girmeye çalışıyorum 70 kişilk serverda 71 adam var sdfdsdfs
Sosyal ağlarda paylaş

ohha az once beyin ozurlu (RP RETARD) bir orc'un elindeki teddybeari, sehir guardlarindan biri dalga gecti yere atti kolunu falan kopardi orc ziril ziril agliyordu..kankasi geldi ayisini geri dikti xp ler havada ucustu falan..

ben once dalga gectim, sonra acidim yardim ettim terziye mutlu oldu orc ayisi. kaptim xpleri eheh

cok acayip seyler oluyor cidden..70 kisi limiti 140 olsa baya bomba olurmus xD
Sosyal ağlarda paylaş

xun qualyn diye birisi var sordum bu red spiders kimdir nedir bilgin var mı bu aralar cok duyar oldum hatta bugun kırmızı ışıklar onları işaret etyomuş falan dedim

madem öyleler kanıtlamaya hazır olsunlar dedi. I lov roque

haha amillia'nın orku keseceklerdi dedim ben bunun sahibini biliyorum etc etc, adamın biri yanliş çeviri yapiyordu,düzelttim falan iyi oldu tabi. ama xp olarak öyle güzel bi dönüşü olmadı bu olayların.

aa sonra kurtaramadik elemanı nese hehe level düşük ya pvpye gelince iş tiris tiris
Sosyal ağlarda paylaş

ben sirix diye bi karakterle oynuyorum. karı kılıklı bi elf herifi ama sağda solda kız gördü mü haline bakmadan yazmaya utanmıyor. dün gece manastırdan kaçmış bi monk hatun cüceler çok pis bira içer gibi bi muhabbet dönünce "bira da ne ola ki" falan gibi bişeyler sordu. bikaç diplomacy/bluff rolldan sonra sarhoş oldu. Lanaya diye başka bi hatun var, herkesi tersliyor. uzak durun.
Sosyal ağlarda paylaş

pronoit said:

xun qualyn diye birisi var sordum bu red spiders kimdir nedir bilgin var mı bu aralar cok duyar oldum hatta bugun kırmızı ışıklar onları işaret etyomuş falan dedim

madem öyleler kanıtlamaya hazır olsunlar dedi. I lov roque

haha amillia'nın orku keseceklerdi dedim ben bunun sahibini biliyorum etc etc, adamın biri yanliş çeviri yapiyordu,düzelttim falan iyi oldu tabi. ama xp olarak öyle güzel bi dönüşü olmadı bu olayların.

aa sonra kurtaramadik elemanı nese hehe level düşük ya pvpye gelince iş tiris tiris

satış mısın abi niye katılıyorsun başka housea ? :D

amilia da şerefsizin teki bıraksaydın kesslerdi rothesini
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...