Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 aynı isimle iki farklı kitap var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 beyler bi yardım lazım bi karakterden diğerine item geçircem de 2sn biriniz gelseniz yanıma versem sonra diğeriyle log olup alsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 yassak. çoğu serverda script var itemlara account id tarzı bişi ekliyo. shopa satıp diğer karakterle alamıyosun bile. yada öyle okudum forumda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 gerek kalmadı hallettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 otomatik bi kontrol sistemi yok. manual olarak kontrol ederler de görürlerse arıza çıkarabilirler. forumda konusu vardı lvl1 karakterinizi +2lerle donatmayı ayıptır rp serverı burası vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 level restriction var zaten 5 olmadan giyemiyosun :) +2 ler sorun değil +3 zor düşüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 baya güzel event yaptık UD'de bugün iyiydi ya. ama alt karakterimi (half drow druid) druid circle'a sokup enteresan hikayeler yaratmayı düşünüyorum yarına kaldı o iş birde medium token'a ne alayım 2. mediumum oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 nwn2 platinium di mi almam gereken? ekleyin benide akarım büyük ihtimal: Custodem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Half Drow oynamayin abi, orclar bile daha cok saygi goruyor. Half Drowlar Myth Drannor a Dales e ve UD ye giremiyor, tam ezikler. RP acisindan cok zor karakterler acmayin zorlanirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 http://nwn2db.com/build.php?id=75115&version=1 divine champion yerine blackguard alayım diyorum ama level 7'e kadar aldığım için biraz zorlama oldu gene de öbür halinden iyi sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 en basitinden.. weapon focus yerine improved crit alsan çok daha makul olur. blackguard ı 6 yapsan.. 1 base attack daha alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 karakteri bard zannettim clericmis ama genede Keen Edge diye bir buyu var sonucta improved crit, baya gereksiz bence, rica et bi mageden extended keen edge atsin sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 tabi o da var.. ama weapon focus dan çok daha etkili olur cast edicek mage bulamadığı zamanlar için, kısaca o weapon focusu unut bence :D. 19 wisle baya düşük olucak spell Dcleri sonuçta anladığım kadarıyla healer/buffer + Melee takılıcak, mage bulamasa bile bi damage potansiyel olmalı. blackguard şu paladinlere alınabilen featleri açıyosa onlara da girebilirsin. (divine might felan) level up larda STR abanıp son 2 featle wisdom almakta kötü.baştan/dahaerken o iki wis i al ki lv9 spelleri daha erken yapabil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 kendimi bufflayıp melee takılma amacım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Mono haric herkes arazi oldu. Neyse yolunuz Myth Drannora duserse beklerim. Nick Tiavel Elon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 umarım düşmez hacı beni ızgara yaparlar orda sdfs DB forumuna anca ktunnel ile girebiliyorum ben sizde de öyle mi çok sinir bozucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 servera password getirmişler ne ayak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Elminster password bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 oynayanlar varmı hala ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 gençler şimdi aldım bende oyun hakkında pek bir bilgim yok ne yapsam ne etsem yardımlarınızı bekliyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 bi campaign ve motb u bitir, motbda zorlanmak istemiyosan warrior git. sonra online bi persistent worldte karakter açar roleplay takılırsın.. istiyosan. oyunun en güzel kısmı karakter building bence kendin düşün bişiler işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Pallando said: oynayanlar varmı hala ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 yazın 4 ay oynadık nerdeydiniz gençler swtor var artık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 swtorda max levela kasın sonra başka char açın onu da kasın mantığı yok muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 yoo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar