Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Neverwinter Nights 2 (2011)

hamsilipilav

Öne çıkan mesajlar

E heralde underdark 3lemesi yetersiz. Ama war of the spider queen serileride okunursa (gromph liriel vs lore u) azıcıkta vhaerun bilgisi olursa tamamdır.

yani underdark lore unun yüzey loreundan daha fazla olduğunu idda etmek komik.

Oynadığınız karakterinde lore bilgisi konusunda önemli etkisi var.Bir Barbarian la Arcane Wizard of Candlekeepin yada Red Wizardin, Harper in bilmesi gereken lore arasında dağlar kadar fark var. Bir drowun bilmesi gereken lore underdarktan ibaret, Fakat yüzeyde ki bir scholar her bir şeyi bilmek durumunda (40 lore roll atıpta abi Thay ne? times of troubles ne diyemezsin sonuçta)

Benim oynadığım karakter Wiz Asoc ve yüksek lore lu bir karakter, Drow oynasaydım bileceğim en fazla Drow tarihi olurdu, zaten dış kaynaklar UD ye gelmiyor.

Dolayısıyla abi underdark lore u çok zor yeaa demek saçma. Underdarkla ilgili PnP kitabının 20 katı kitap var yüzeyle ilgili. Lore un hakkını verecekseniz tartışmasız yüzey lore u çok komplike, Bununda üstüne UD lore u da bilmeniz bekleniyor. Eğer düşük lore lu karakter oynayacaksanız durum değişir, fakat bu UD dede aynı.

Kısa bir update bu arada, yakında Zhentarime gireceğim, bir kısa malbuşa kıyak geçerim. Hapishanedeki bilimum fanila don vs ihtiyaçlarınız için Torden e başvurabilirsiniz :P
Sosyal ağlarda paylaş

Glatheros said:

E heralde underdark 3lemesi yetersiz. Ama war of the spider queen serileride okunursa (gromph liriel vs quenthel lore u) azıcıkta vhaerun bilgisi olursa tamamdır.

yani underdark lore unun yüzey loreundan daha fazla olduğunu idda etmek komik.

Oynadığınız karakterinde lore bilgisi konusunda önemli etkisi var.Bir Barbarian la Arcane Wizard of Candlekeepin yada Red Wizardin, Harper in bilmesi gereken lore arasında dağlar kadar fark var. Bir drowun bilmesi gereken lore underdarktan ibaret, Fakat yüzeyde ki bir scholar her bir şeyi bilmek durumunda (40 lore roll atıpta abi Thay ne? times of troubles ne diyemezsin sonuçta)

Benim oynadığım karakter Wiz Asoc ve yüksek lore lu bir karakter, Drow oynasaydım bileceğim en fazla Drow tarihi olurdu, zaten dış kaynaklar UD ye gelmiyor.

Dolayısıyla abi underdark lore u çok zor yeaa demek saçma. Underdarkla ilgili PnP kitabının 20 katı kitap var yüzeyle ilgili. Lore un hakkını verecekseniz tartışmasız yüzey lore u çok komplike, Bununda üstüne UD lore u da bilmeniz bekleniyor. Eğer düşük lore lu karakter oynayacaksanız durum değişir, fakat bu UD dede aynı.

Kısa bir update bu arada, yakında Zhentarime gireceğim, bir kısa malbuşa kıyak geçerim. Hapishanedeki bilimum fanila don vs ihtiyaçlarınız için Torden e başvurabilirsiniz :P

fixd
Sosyal ağlarda paylaş

FR'ın 3rd ed. kural kitaplarından faiths and pantheonsda bi kelemvoru okuyacaksın, güncel kaynaklardan MotB'da kelemvor kilisesi ve felsefesi hakkında baya bilgi var bi lets play oku onları güncelle. 2nd ed.dan 3rd. ed.a geçiş kitapları var avatar trilogy diye kelemvorun ölümlü hali ve tanrılığa yükselişi anlatılıyor ama church lore olarak çok da bişey sunmaz, genel fr lore o. Hmm avatar trilogynin devamında trial of cyric the mad kitabı var, orda kelemvorun insaniyetinin son damlasını nasıl kaybettiğini görüyorsun, kilisenin bugünkü pozisyonu hakkında güzel bi detay. Fakat sonuçta kelemvor orderı dediğin aslında jerghal orderı, 2nd edition kitaplarından jerghalı oku. Ki kendisi sanırım faiths and pantheonsda lesser deity olarak da geçiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

FR'ın 3rd ed. kural kitaplarından faiths and pantheonsda bi kelemvoru okuyacaksın, güncel kaynaklardan MotB'da kelemvor kilisesi ve felsefesi hakkında baya bilgi var bi lets play oku onları güncelle. 2nd ed.dan 3rd. ed.a geçiş kitapları var avatar trilogy diye kelemvorun ölümlü hali ve tanrılığa yükselişi anlatılıyor ama church lore olarak çok da bişey sunmaz, genel fr lore o. Hmm avatar trilogynin devamında trial of cyric the mad kitabı var, orda kelemvorun insaniyetinin son damlasını nasıl kaybettiğini görüyorsun, kilisenin bugünkü pozisyonu hakkında güzel bi detay. Fakat sonuçta kelemvor orderı dediğin aslında jerghal orderı, 2nd edition kitaplarından jerghalı oku. Ki kendisi sanırım faiths and pantheonsda lesser deity olarak da geçiyor.

tl;dr kel sağlam adamdır, undeadlere düşmandır.

jergal çok farklı be...

Kaede said:

said:
Ilsevele Miritar

F
A
H
İ
Ş
E
çok daha beterleri var gerçi de onun yaptığı da ayıptı şimdi...fflar da ayrı şerefsizmiş, kesip loot olarak kılıcı almak lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

çok mağdur durumdayım Dalelands bağımlısı oldum. iş güç sebebiyle giremediğim günler ızdırap yaşıyorum.

Dolayısıyla, Yüzeyde yaşayanlar olarak bir gruplaşalım toplaşalım. Taleplerin hepsini değerlendiriyor DMler. Yapılması mümkünse uğraşıp ekliyorlar.

şu andaki benim bildiğim aktif oynayan liste :

Torden Mahel (ben) Wizard Asoc/future palemaster
Sirix (Sufi)
Kael (pati nickini bilmiyorum)
Weston Swift (Anelor)
Alfie (Patinickini bilmiyorum oyun içinden tanışamadık daha)
Agnes (pati nickini bilmiyorum)
karakter soyadlarını hatırlamıyorum kusura bakmayın. Eğer sizde karakter isimlerinizi classlarınızı eklerseniz daha rahat gruplaşıp eğlenceli bir rp ortamı yaratabiliriz.

Bu serveri RP seven herkese tavsiye ediyorum, resmen ultima günlerime geri döndüm.

Underdarkta oynıyan arkadaşlarada yüzeyde bir karakter açıp aramıza katılmalarını öneriyorum, zira bayağı eğleniyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...