Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Neverwinter Nights 2 (2011)

hamsilipilav

Öne çıkan mesajlar

evet. çok saçma skiller almışım zaten recommend basıp uğraşmadım 2-3 kere ondan oldu sanırım. 4 craft x skilinden de 1er puanım var mesela alakasız. alchemy'de 3. lol.

spellcraft 6 olması fena değil gerçi işe yarıyor gerisi de biraz heal ve konsantrasyona dağıtılmış şekilde. üç beş bişiler lore listen da falanda var işte.

domain olarakta chaos ve trickery var ama ortak spelleri var sinir oldum bide beğenmedim belki birini bırakıp darkness almaya kasıcam DM'e söledim zor dedi ama rp ile bi yolunu bulabilirsem. şimdi ona göre yardırın işte level 7den. 16 charismam var niyeyse bilmiyorum o yüzden divine champion iyi gibi gözüktü. reroll asla bi tercihim değil :D LA+2 sağolsun.

birde itemlarla str'yi 2 arttırmış olmam lazım wisdom'da 1 falan
Sosyal ağlarda paylaş

LethE said:

divine champ alıp caster levelını düşürüyorsun ondan kötü bi seçim. eline warhammer alıp geziyosun iyi tabi..
verilmiş skillerini hesaba katmadım ama şöyle bişi de deiyebilirsin.

edit:

gerçi elide toughness tower shield ve extend spell var. kedini bufflayıp pata küte dalan bi karaktere de çevirebilirsin.

master of radiance biraz drowa alakasız olabilir yanlız
Sosyal ağlarda paylaş

Necrom Yaldir yaldir gidiyor. Fakat asiri cok thief turedi ve adamlar artik metagaminge baglamis durumda. Adam 2-3 kere yakalanmis bir thief, herkes git burdan thief diyor adam tinlamiyor. Ne yazikki benden gold calma hatasinda bulundu, Phantasmal Killer la tanisti ve cok sasirdi *grins*

Yuzeyde oynayan insanlar nicklerini bir yazarsa, eglenebiliriz sanirim.

Benim nick Torden Mahel
Sosyal ağlarda paylaş

Glatheros said:

hocam Underdark kitaplarini okumayan insan kaldi mi ya? herkes biliyordur lore u.

abi drizzt'in dark elf trilogy'sini okumak yetmiyor işte bu ve bir iki drizzt kitabı hariç okunması gereken 10 küsür falan roman ve 2-3 tane de normal setting kitabı var BENCE en sağlıklı akabilmek için underdark'a
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...