LethE Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 valla o skillere baktım da :) 5 puana kadar saklayabiliyosun sonraya, craftlara vermene gerek yok yani :D TSCC damı yapıcan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 skiller sallamasyon ilk yapayım dedim sonra sıkılınca hepsini yardırdım öylesine skilleri salla hacı 7'den sonra feat ve class ve stat olayına bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 yani 7den önesini değiştiremiyosun. zate karakteri lv7yaptın.. bu mudur :D lore patlatıcı bi şekilde 7 de sora 5 master of radiace 10 child of night çakabilirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 evet. çok saçma skiller almışım zaten recommend basıp uğraşmadım 2-3 kere ondan oldu sanırım. 4 craft x skilinden de 1er puanım var mesela alakasız. alchemy'de 3. lol. spellcraft 6 olması fena değil gerçi işe yarıyor gerisi de biraz heal ve konsantrasyona dağıtılmış şekilde. üç beş bişiler lore listen da falanda var işte. domain olarakta chaos ve trickery var ama ortak spelleri var sinir oldum bide beğenmedim belki birini bırakıp darkness almaya kasıcam DM'e söledim zor dedi ama rp ile bi yolunu bulabilirsem. şimdi ona göre yardırın işte level 7den. 16 charismam var niyeyse bilmiyorum o yüzden divine champion iyi gibi gözüktü. reroll asla bi tercihim değil :D LA+2 sağolsun. birde itemlarla str'yi 2 arttırmış olmam lazım wisdom'da 1 falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 divine champ alıp caster levelını düşürüyorsun ondan kötü bi seçim. eline warhammer alıp geziyosun iyi tabi.. verilmiş skillerini hesaba katmadım ama şöyle bişi de deiyebilirsin. edit: gerçi elide toughness tower shield ve extend spell var. kedini bufflayıp pata küte dalan bi karaktere de çevirebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 5 level alıcam sadece divine champ ve caster levelı arttırma featini alıcam hamsilipriest sdfsfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 yüzeyde oynayan kimler war? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 LethE said: divine champ alıp caster levelını düşürüyorsun ondan kötü bi seçim. eline warhammer alıp geziyosun iyi tabi.. verilmiş skillerini hesaba katmadım ama şöyle bişi de deiyebilirsin. edit: gerçi elide toughness tower shield ve extend spell var. kedini bufflayıp pata küte dalan bi karaktere de çevirebilirsin. master of radiance biraz drowa alakasız olabilir yanlız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 child of night ve master of radiance yanyaa garip gelmiyormu:) Lasombra ben TSCC de yüzeyde oyunyorum, Dalelands player base ve bu so nzamannlardaki şifreleme saçmlığıyla çok gözümde düştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 şifreleme iyi bence ya foruma üye olmaya 2 saniye ayıramayacak adam gelmesin diyorlar işte ki şifre yok şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 çünkü yüzlerie gözlerine bulaştırdılar şifrelemeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Necrom Yaldir yaldir gidiyor. Fakat asiri cok thief turedi ve adamlar artik metagaminge baglamis durumda. Adam 2-3 kere yakalanmis bir thief, herkes git burdan thief diyor adam tinlamiyor. Ne yazikki benden gold calma hatasinda bulundu, Phantasmal Killer la tanisti ve cok sasirdi *grins* Yuzeyde oynayan insanlar nicklerini bir yazarsa, eglenebiliriz sanirim. Benim nick Torden Mahel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 ben aslında bikaç kişiyle konuşurken sağa sola pickpocket atıyodum sora guildlafları attım ortaya.o 2elf hırsızlığa abanmış olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 surfaceda nasıl oynuyorsunuz ya bi karakter açtım 2dk sonra sildim inanılmaz bayık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 vcalal bilmiyorum ama dalelandsde drow açtım bi yandan beetle kesiyorum bi yandan LLOTH loves whaerun fln yazıyorum.. rp xp katıyo grinda.. iyi oluyo.. ama defvam edemedim işte kesin hayatımı karartırlar diye bıraktım, dm olmadığı bi zxaman halledecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 ilk 5 lvl dan sonra Surface baya iyi. Her cesit insan var. Yanliz uyariyim, cok guclu elemanlar baya mutevazi takiliyor, baltayi tasa vurmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 bide drow açarsanız zaten tutunamıyor doğru düzgün lore bilmeyenler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 hocam Underdark kitaplarini okumayan insan kaldi mi ya? herkes biliyordur lore u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 lore diyo hala ya, işim olmasa kasıp the great drow purge ü başlatçam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 lore olayı değil genelde drow rpsi ağır gelen insanlar var. bana ağır geldi mesela. drowların popolarının rengini bile bilirim halbusi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 ne renk oluyorlarmış peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Glatheros said: hocam Underdark kitaplarini okumayan insan kaldi mi ya? herkes biliyordur lore u. abi drizzt'in dark elf trilogy'sini okumak yetmiyor işte bu ve bir iki drizzt kitabı hariç okunması gereken 10 küsür falan roman ve 2-3 tane de normal setting kitabı var BENCE en sağlıklı akabilmek için underdark'a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 underdarkı okusan yeter supplement Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 yetmiyor sadece underdarkları okudum fr kitaplarından gayet yetersiz aşağısı için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar