Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Neverwinter Nights 2 (2011)

hamsilipilav

Öne çıkan mesajlar

takılmaz otomatik atar seni 2 metre ileri takıldı gibi durduğunda bile.

wasd ile gittiğin yerleri 10 kere gitmek mi, mousela adam 2saniye takıldı gibi dursa bile çat diye gitmek istediğin yere gelmesi mi?

explorer mode akar. arada bi tek charactere geçiyorum ben oturup konuşuyorsak falan tavan gözüksün atmosfere girim diye
Sosyal ağlarda paylaş

bilileri bilerek serverı göçertiyo yada buglı biri oluyo falan ozaman diyolar ki "çantasınnda cloak of bleh olan kişi serverı göçertiyo buun okuyosan mesaj at. o zsamaa kadar sserver şifresi XXX"

burda bi link vasr şifre içi ama bede forum üyeliği yok. tembel olamyan bi arkadaş üye olup şifreyi baada pm atsın.
Sosyal ağlarda paylaş

evente girdim de noldu? -300 xp alıyoruz.
eventte ölüyorum. tekrar doğuyorum, sonra adam ben cıkmadan tüm partyi teleport ediyo gene ölüyorum.

yani roleplayde bi yere kadar. spot check istiyo yanımdaki 50 atıyo, ona göre hazırlamışsa zt beim kazanabileceğim check yok. vvurabileceğim mob yok. sonra powerplay diye QQ yapmasınnlar.

herhangi bi npcye sleight of hand yap, başar başarma bi daha npclere atamıyosun :/ thief oynamak için paso playerlara kesilmelimiyim?

yazıcam sonra beğemiyosun git fln yapcaklar iyice sinir olcaz :/
Sosyal ağlarda paylaş

Dün hırsızlık yapıyorum kasabada bitane druide yanaştım aldım parasını ama farketti.Kovalamaya başladı beni tam orman yoluna giriyodum knockdown oldum.

Parasını geri istedi.İlk başta vermedim sonra baktım harekette edemiyorum başka çare yok verdim parasını.

Bu arada bitane halfling maydonoz oldu.İşte dedi hırsızmı bu falan.Sie çektim halflinge.Halfling gücendi görücen sen dedi.Blöf yapıyo sandım 5 dakka sonra 10 kişilik bi grup beni kasabada sıkıştırdı.Hırsızlık yapıyomuşun bilmemne dediler.Yok dedim ben masumum.Bluff zar attım 19 adamlardan iki tanesi attı 50 bi iki taneside benden düşük attı.Aralarında tartışmaya başladılar doğru sölüyoda yalan sölüyoda.Bende fırsattan istifade tüydüm ormana hide oldum.O sırada elemanlar geldi spotladılar beni gene bi kovalamaca şehre geri kaçtım.Yine knockdown ettiler..

Neyse sonra bi Guard geldi yanımıza.Beni şikayet ettiler.Dedim guarda halflingemi inanıyosun bunlara güvenilmez alayı kolpacı bunların.Tam kafalıyodum guardı ki benim druid çıkageldi yanımıza.Evet benden para çaldı hırsız bu dedi.Guard hadi gidiyoruz hapse beni takip et dedi.Gitmeden önce druide hapisten çıkıyım seni ormana götürüp tecavüz edicem dedim.Sonra bi ışık patlaması oldu.Ölmüşüm...
Sosyal ağlarda paylaş

Daha sonra gene bi saçmalık geldi başıma.Bencte bi eleman oturuyo gittim yanına oturabilirmiyim dedim.Cevap vermedi.Oturdum.

Pickpocketliyorum güzel para geliyo.Bu sırada önüme 2 tane eleman geldi.Dedim manzaramı bozuyosunuz başka yere gidin.

Kafasında kırmızı helmet olan şizofren çıktı.Sen kimle konuştuğunu biliyomusun dedi.Yok dedim kimsin.Ben bu kasabanın koruyucusuyumda bilmemne.Dedim bu görevin official mı yoksa kendi kendinimi ilan ettin.Adımı istedi.Napcan dedim.Söylemessen ağzını kırcam dedi.İyi dedim söyledim.Yürü benimle guarda hakaret ettin gidiyoruz dedi.Lan dedim şizofrenmisin bi önümden çekil dedim diye hapsemi atıcan.Gene bi ışık patlaması oldu.Ölmüşüm...
Sosyal ağlarda paylaş

3 bab daha alsa bi attack daha kazanıcak. tower shieldı ilk almak başta çok rahatlatır, ama luck of heroes la başlamak çok çok daha iyi.

hangi serverda açıca bunu, ona göre bi build çıkarmaya çalışayım.

epic featlerin wisdom.. ama level uplarla hep STR almışın..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...