Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Neverwinter Nights 2 (2011)

hamsilipilav

Öne çıkan mesajlar

LethE said:

bu dalelands de drow açayım dedim de.. çok pis patladım.. biriniz başlarda nerelerde takılcağımı söylermi? slime cave instant çekti, mushroom cave de treant görüp ben kaçtım :P gitçek yer kalmadı.

beetle cave. 3 olana kadare falan iyidir. teksen.
sonra party'le ooze pit yada mushroom forest akabilir 4 gibi falan party'le.
5'te tek bşaına güzel bufflarla mushroomda akarsın.
6-7 party ile dead pits.
bol bol evente gir rp yap en iyi xp orda grind yapma bayarsın ben combattan çok az xp kastırıyorum.
13-14-15 olunca da sanrım yada düzgün party varsa daha düşükde olabilir beholder cave akarrrr
Sosyal ağlarda paylaş

abi evet, Sufi ben bi low level eventine katıldık golbin cave de hani maksat low levelları kollayalım sevelim onlarda bizi saysınlar Dm_kungfu hatta siz fazla öne çıkmayında genşler keyif alsın falan dedi. ulan bi girdik ağzımıza sıçtılar yani orda bi ay bu yatmasan ay buna çok vurdular falan diye 10-15 kit harcadım en son 3 tane cenazeyi kucakladım temple a adamları revive ettim bide.
Sosyal ağlarda paylaş

bende az önce 3 saatlik eventten çıktım. ağzımıza sıçtı dm ama reward baya iyiydi. expleri aldık item falan dağıttı bisürü herkez oo longbow oo greatsword falan diye atladı monk olarak çöpleri topladım bende hiçbişey işime yaramıyo. sonra tell attım dm e dedim çok güzel eventti ama benim işime yarıyan hiçbişey vermediniz. böyle bi eventten aldığım itemları satmak yerine işime yaricak tutabileceğim bişey olsaydı çok iyi olurdu falan dedim. sonra geldi monk botu verdi 3 ac dodge modifierlı oh yes dedim.

3 saatte level 12 yi yarıladım bide ahah baya güzel eventti ama.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...