Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Neverwinter Nights 2 (2011)

hamsilipilav

Öne çıkan mesajlar

Cystein said:

zin carla bilmeyen drow olmasın ama

drow bilmeyenler gelmesin cidden ya bazen çok alakasız şeyler oluyor ağzı yüz dalasım geliyor millete sdfsdfsdfs cystein denen adam gelse asıl bi adam hala hordes of the underdark var bende geliyorum diyor 10 sene geriden takip ediyor oyunu

Cystein said:

harperlar manyak fıttırık deli büyücüler deil miydi? yanlış mı hatırlıorm harpell mıydı onlar

öyle bişi isimleri unuttum bende.

harper agent olmak için dm onayı lazım bu arada
Sosyal ağlarda paylaş

yok benim dediim ajan deil ya. böle psikopat bir grup büyücüydü bunlar. yaşadıkları yere kadar bilirdim eskiden unuttum tabi. böle geyik adamlar sirk gibi mekan. bi tanesi bozuk büyü atmış hayatının sonuna kadar giant frog olarak falan yaşıyo. böle saçma sapan herifler :D
Sosyal ağlarda paylaş

LethE said:

9-10 kişi karman çormandı zaten. 2 adam tanıdıkmıdır nedir ne derse oluyor. dedim lanet olsun. sonra skill roll geldi.. 80. lan lv4 üm ne işim var!

hill gianttan kaçarken resmimizi çekemedim keşke çekseydim :)

abi hill giant nasil pusu atabildi bizi hala anlamiş değilim ashda
Sosyal ağlarda paylaş

OF OF Drow mekanının ışıklandırmasını güzelleştirdiler ateşleri kaldırdılar falan MÜ-KEM-MEL oldu kapkaranlık.

Örnek: darkvision açık hali:

yüzey adamının gelince göreceği hali normal:

.

Küçük event yaptı bir DM 4 kişiye. 1 Duergar 3 drow olarak bi human wizard çıktı karşımıza işte zar attırdı bize büyük atana harita vercem ikinciye anahtar dedi. bi drowla duergar aldılar mallar ben ve diğer drowda takıldık peşlerine. duergarı öldürmedik ilerde işe yarar bi halt eder sonra öldürürz diye bıraktık. Mağaraya girdik bişiler kese kese ilerledik sonunda bi yere geldik. Zarlar atıldı işte spot zart zurt orada anahatarı sokcak yer bulduk girdik bi portala. alakasız bi inn'de çıktık undeadler saldırdı gene orayıda geçtik başka bi inn'e girdik bi vampir çıktı karşımıza vampirlerle kapıştık falan en sonunda geri döndük mekana. 1500er xp aldık bide bn dönünce lan bu human wizard nerde deyince adam güzel soru dedi 250 daha verdi sdfsdf böle işte wizard sonra anlattı şöle böle falan die defoldu gitti biraz abuktu ama eğlenceliydi. ssler çektim aklıam geldikçe:

ama dm eventinden on kat zevkli bizim guildi güçlendirme çalışmalarım inanılmaz entrikalar dönüyor abi ve resmen en baba adamlarla anlaşmalar sağlıyorum gizli gizli drowlarınızla gelseniz akıcaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Benim anlamadığım birşey var hala

Şimdi karakter yaratımında template seçmeyip customize dersek skill ve featlerimizi kendimiz seçiyoruz fakat human fighter bile 1 tane feat seçiyor. Template seçtiğimde ise oyuna başladığımda 1'den fazla seçilebilen featle başlıyorum (Power attack, cleave). Customize yaptığımda ikisini birden almam mümkün değil, 1 hakkım var çünkü.

Anlamadım yani
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...