Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Neverwinter Nights 2 (2011)

hamsilipilav

Öne çıkan mesajlar

NolaxThensbane said:

singledaki gibi lvl up falan oluyordur herhalde peki karakter import edebiliyor muyuz?serverlar var dediniz burada olaylar nasıl gelişiyor npclerden mi görev alıyoruz nasıl exp alıyoruz gibi gibi basit seyler nasıl oluyor

Questler var
zindanlar var
Roleplay xp var (cidden iyi xp var bu işte aşljsd)

gerçi ben sword coast chronicles'da oynuyorum.

karekter import yok. level 1'den başlıyorsun 30'a kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

Oynadığımız serverın ismi ForgottenRealms Dalelands.
70 oyuncu kapasitesi olan serverları Kanada'da ping 150-200 arası. Gündüzleri 25-30 olan oyuncu sayısı akşama doğru artıyor ve akşam 10 dan sonra servera girebilmek için sıra bekliyorsunuz sürekli 70.

Oyundaki roleplay tecrübesi daha önce Neverwinter Nights'ı orjinal alıp internet üzerinden oynamadıysaniz sizi baya büyülicektir bence Çünkü bilgisayar oyunundan çok masaüstü oyun tadı vermekte, belki Ultima Online biraz ucundan o hissi verebilmiştir. Oyuncularda buna bağlı olarak baya kaliteli.

Serverda genellikle bir veya birkaç DM online durumda. Oyuncuları izliyolar falan.

Cidden ''yok artık'' dedirticek bi bilgisayar oyununda olmasını beklemiyeceğiniz öyle olaylar oluyoki sırf o yönü bile oynamaya değer. Örnek vermek gerekirse karanlık fırtınalı bi gecede ormanda kaybolmam ranger bi elfin beni bulması ve şehre kadar bana eşlik etmeye başlaması o sırada ormanın içindeki bi köyün yakınlarından geçerken kocaman bi dire boarın bi elf kadına saldırdığını görmemiz kadının yanımıza kaçması elf rangerın önce kadını sakinleştirip sonra dire boarı kesmesi. Şehir göründüğü noktada ormandan ayrılmayarak bana yolu iyice tarif edip şehirde pek hoş karşılanmadığını belirterek oradan ayrılması falan. Bu sadece yaşadığım bi olaydı mesela 22 saatlik oyunda sayısız defa böyle oha lan bu gerçekten oldu mu şimdi dedirticek olay yaşıyo insan.

Kısacası baya güzel, RP yapmayı seven herkez kesinlikle beğenir diye düşünmekteyim. Bi göz atıverin.
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi aklıma geldide boarı ranger kestikten sonra başka bir elf belirdi ve bilmemle bilmemle guildi adına boarın cesedini alıp alamayacağını sordu. guilde mutfakta iyi hizmet ediceğini düşünüyorum falan dedi güldü yaşlı kurt ranger abimizden oanyı alınca aldı boarı götürdü (tabi bu boarı alıp götürme animasyonu oyun içinde olmadı alıp götürürmüş gibi yaptı arkadaş)

onun haricinde bi oturmak için bile zilyon tane seçenek var yok bacak bacak üstüne atarak otur tek ayağını kaldırarak otur öyle otur böyle otur. inn e girip bi masaya oturup barmaid! diye bağırdığınızda barmaidin gelip ne istersiniz efendim diye sorması falan güzel detaylar :) daha bisürü şey varda anlat diyince aklına gelmiyo hemen insanın.

edit: ek olarak ben forgotten realms'in hiçbi kitabını okumadım dünyayı oyunlarından falan biraz biliyorum ama sırıtmıyor bu durum yani wikiden tanrının olayına bakarsın backgrounduna göre bişeylere bakarsın hallolur sonuçta o dünyadaki herşeyden haberdar olmakda abzürd olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...