hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 2011 dedim yeni alanlar gelsin diye eski başlıkla alakasız. Bir sürü alan oldu çünkü gelin beraber oynayalım mükemmel serverlar var resmen FR mmosu gibi ya mükemmel rp ortamı ve tüm d&d ve FR açlığınızı gideriyorsunuz. Anelor'la beraber oynuyoruz DaleLands serverında bekleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 abi 3 çıkacak da yanlışlıkla 2 yazdın sandım -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 yanlız gerçekten çok iyi ya. oynayan varsa burdan gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 indiriyorum şu anda oyunu multi konusunda hiç deneyimim yok singleı seneler önce bitirmiştim ne gibi farklar var anlatır mısınız deneyimlerinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Ben de aldım da, eski karakterler falan yalan oldu tabi, şimdi nedir işleyiş onu bi anlatın bilelim. Oturup indirdiğim vakit ben de akızlanırım oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 singledaki gibi lvl up falan oluyordur herhalde peki karakter import edebiliyor muyuz?serverlar var dediniz burada olaylar nasıl gelişiyor npclerden mi görev alıyoruz nasıl exp alıyoruz gibi gibi basit seyler nasıl oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Sypro said: Ben de aldım da, eski karakterler falan yalan oldu tabi, şimdi nedir işleyiş onu bi anlatın bilelim. Oturup indirdiğim vakit ben de akızlanırım oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Kendisi pek değilde, exp iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 NolaxThensbane said: singledaki gibi lvl up falan oluyordur herhalde peki karakter import edebiliyor muyuz?serverlar var dediniz burada olaylar nasıl gelişiyor npclerden mi görev alıyoruz nasıl exp alıyoruz gibi gibi basit seyler nasıl oluyor Questler var zindanlar var Roleplay xp var (cidden iyi xp var bu işte aşljsd) gerçi ben sword coast chronicles'da oynuyorum. karekter import yok. level 1'den başlıyorsun 30'a kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Unofficial server de mi bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Bende sadece NWN2 war, expansionlar yok. Yine de girebilir miyim sunucuya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 yeni uninstall ettim ya bu sabah. off baya büyüktü sanırım bi de bunun download olayları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Drow Cleric açtım ve inanılmaz zevkli. İki tane drow eleman bi human yakalamışlar Uppderdark'da bizim Underdark derinliklerinde ki kampa getirdiler. human elemanı köleleri yapmışlar. herif tüm gün ne isterlerse yapıyor köleleri olarak falan haha süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 nwn 1 zamanında oynardık biz de oyun orjinal nwn 2 felan mı yoksa expler var mı içinde, bide dünya ne kadar büyük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Expler gerekiyor serverlar için. Baya eğlendim bugün drowumla ya şu adjusment tabii zor level atlatıyor ama akıyor yani oyun. Büyüklüğünü bilmiyorum henüz 3-4 farklı bölgeye girdim hepsi underdarkın dibinde ama oldukça büyük sanırım daha yüzeye falan çıkmadım bile bi sürü yer var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 modülleri çekip öylemi bağlanıyosun yoksa otomatik fln çekiyomu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 auto downloader var servera girerken indiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Hamsili ile oynadığımız serverda 3 günde 22 saat oynamışım. şimdi yemeğe gidiyorum gelince herkezi tatmin edicek bi wot döşerim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Yüzeyi merak ettim bi iyi karakter açıcam Elf Ranger falan olabilir gezicem biraz bende o ara takılırız Anelor sarmazsa tekrar drowuma geri dönücem sdfs :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 download bekliyorum akşama hemen bi grup kuralım hamsilipilav eklesene steamden id: nolaxthensbane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Okadar ovulmus ki aldim gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Oynadığımız serverın ismi ForgottenRealms Dalelands. 70 oyuncu kapasitesi olan serverları Kanada'da ping 150-200 arası. Gündüzleri 25-30 olan oyuncu sayısı akşama doğru artıyor ve akşam 10 dan sonra servera girebilmek için sıra bekliyorsunuz sürekli 70. Oyundaki roleplay tecrübesi daha önce Neverwinter Nights'ı orjinal alıp internet üzerinden oynamadıysaniz sizi baya büyülicektir bence Çünkü bilgisayar oyunundan çok masaüstü oyun tadı vermekte, belki Ultima Online biraz ucundan o hissi verebilmiştir. Oyuncularda buna bağlı olarak baya kaliteli. Serverda genellikle bir veya birkaç DM online durumda. Oyuncuları izliyolar falan. Cidden ''yok artık'' dedirticek bi bilgisayar oyununda olmasını beklemiyeceğiniz öyle olaylar oluyoki sırf o yönü bile oynamaya değer. Örnek vermek gerekirse karanlık fırtınalı bi gecede ormanda kaybolmam ranger bi elfin beni bulması ve şehre kadar bana eşlik etmeye başlaması o sırada ormanın içindeki bi köyün yakınlarından geçerken kocaman bi dire boarın bi elf kadına saldırdığını görmemiz kadının yanımıza kaçması elf rangerın önce kadını sakinleştirip sonra dire boarı kesmesi. Şehir göründüğü noktada ormandan ayrılmayarak bana yolu iyice tarif edip şehirde pek hoş karşılanmadığını belirterek oradan ayrılması falan. Bu sadece yaşadığım bi olaydı mesela 22 saatlik oyunda sayısız defa böyle oha lan bu gerçekten oldu mu şimdi dedirticek olay yaşıyo insan. Kısacası baya güzel, RP yapmayı seven herkez kesinlikle beğenir diye düşünmekteyim. Bi göz atıverin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Oha baya masaüstü tadı verdi okuduğum. Yanlız tırstım şimdi oyunda çok noob kalmıyalım rp olsun fr alemi olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Beni de hardcore rp biraz gerdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 şimdi aklıma geldide boarı ranger kestikten sonra başka bir elf belirdi ve bilmemle bilmemle guildi adına boarın cesedini alıp alamayacağını sordu. guilde mutfakta iyi hizmet ediceğini düşünüyorum falan dedi güldü yaşlı kurt ranger abimizden oanyı alınca aldı boarı götürdü (tabi bu boarı alıp götürme animasyonu oyun içinde olmadı alıp götürürmüş gibi yaptı arkadaş) onun haricinde bi oturmak için bile zilyon tane seçenek var yok bacak bacak üstüne atarak otur tek ayağını kaldırarak otur öyle otur böyle otur. inn e girip bi masaya oturup barmaid! diye bağırdığınızda barmaidin gelip ne istersiniz efendim diye sorması falan güzel detaylar :) daha bisürü şey varda anlat diyince aklına gelmiyo hemen insanın. edit: ek olarak ben forgotten realms'in hiçbi kitabını okumadım dünyayı oyunlarından falan biraz biliyorum ama sırıtmıyor bu durum yani wikiden tanrının olayına bakarsın backgrounduna göre bişeylere bakarsın hallolur sonuçta o dünyadaki herşeyden haberdar olmakda abzürd olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar