HaciYatmaz Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 superonline'ın fiberde de saçmalamalar başladı. yer yer açılmayan siteler ve sabahtan beri tüm yöntemleri denememe rağmen bir türlü bağlantı gerçekleştiremeyen torrent. özellikle zamunda da ya sorun var ya da komple gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Adamlar çatır çatır banlamaya devam ediyor. Filestube vs daha bir ton site eklenmiş, kafayı yedirtecekler sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 çok mutsuzum neyse bu topic dolacak bölge bölge banlanınca insanlar herkes buraya gelecek, giremiorum ben de QQ die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 VPN T_Tmore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 VPN en son çağre. Benim elimdeki hakkı nasıl kısıtlayabilirler ki. Yani ses çıkartmamayı iyice alıştırdılar milleti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 hep dedik dns, ip vs çözüm değil diye, dinletemedik. ip ban'a döndürmüşlerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 sorun yaşayan kişi sayısı artıyor, iyi ki bende düzeldi d: gerçi 22 agustostan sonra herkes gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 şansa benimki de bugun açılmış şu an justintv last fm grooveshark falan hep girebiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 dh'de biri yazmış, işe yarar mı bilmem said: söylediğim gibi bende de aynı yönlendirmeyi yapıyordu gizli tarama ile açınca siteyi şu an normal tarama ile de düzgün açıyor. Firefox ya da Chrome da da gizli tara mevcut, Imternet Explorer kullanmadıgım içim onu bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 duzelmisti bugun gene yasakli hersey. private browsing fayda etmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 yakında BTK binasını yıkayacağız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 piratebay e girdim grooveshark ok last fm patlak sesli sozluk patlak redtube akıcı ama iki gün önce piratebay e de giremiyordum göztepe soyaktan adsl kullanıcısı olarak bildirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 evet yeni laptopa da ilk sayfadaki dnsleri girdim, securedns mi ne, tüm sitelere giriyor. jizz'e giremiyor gerçi ama olsun idare ederiz :P grooveshark, lastfm, seslisözlük falan net suadiye'den bildirdim sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 last fm girmek icin com.tr yi degil de last.fm diye kullaninca sorun olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 last.fm de de sorun yaptı bu arada gizli tarama yapınca da açılmadılar 8.8.8.8 olan dns i kullanıyorum bu ne lan siteye göre dns mi değiştireceğiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 benim diğer laptopta o var galiba, ya da 4.4lü olan ama bu secure dns iyiymiş işte, saydığın tüm sitelere girdim babacum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 http://nortondns.com/ bu gayet saglam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 bende girenmdim burası üsküdar telekoma bağlı ondan mı acaba diyorum ayrıca o ip numarasını aratınca http://www.google.com.tr/search?q=212.156.4.8&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:tr:official&client=firefox-a bu çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Our name servers are 156.154.70.22 and 156.154.71.22 bunlar işte benim şu an kullandıklarım, şimdilik baya başarılılar. Gerçi video izlemeyi denemedim ama şarkı çalmada sorun yok, video izlerken de olacağını sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 o değl de yasaklı sitelerden bi piratebay e giriyordum ben ya o açık olsa yeter bana eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 birbirimizi kandırmayalım babacum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 xhamster yasaklı değil ama thepiratebay çooook daha önemli piratebaysiz yaşayamayacağımı gördün 3 gün önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Innuendo said: duzelmisti bugun gene yasakli hersey. private browsing fayda etmedi. bende de herşey açılmıştı şimdi geldim justin.tv, grooveshark'a girmiyor, fakat LAst.fm'e girdi dierlerinde yine o ip adresine yönlendiriyor Göztepe ADSL, das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Ne güzel ülke ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 of last.fm de gitmiş yine abi şaka mı bu ya, neye göre düzelio neye göre gidio anlamiorum ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar