Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

One Year Down - StarCraft 2's First Year

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Süper video, maçlara girmeden önce izleyip gaza gelmek için birebir :)

Hep burda söyleniyor bir avuç sc ci var filan ama türkiyede hangi oyun eşrafı bu kadar organizedir acaba.

Aranıza yeni katılan bir noob olarak beni her gün etkileyeme devam ediyorsunuz türk sc camiası.

Varolun.
Mesaj tarihi:
Memphis said:

boktan holywud filmleri gibi olmus

Düzgün hollywood filminin 10 dk'ya sıkıştırılmış halini niye bekleyesin onu çözemedim. Standart bir montaj videosu işte la şu herşeyi eleştiren türk hastalığını bırakıp zevk alın biraz.
Mesaj tarihi:
Hacı her şeyi eleştiren Türk mantığı değil olay. Ara yazılar güzel olmuş fakat, SC2'de çok çok daha epik highlightlar vardı. Ohanzi adamın yaptığı taktiğe bak dedirten maçları izlemedik mi ? Açıkçası, seçilen maçları beğenmedim. ----1 yılın kısa özeti bu maçlar olamaz.---- İyi iş çıkartılınca hll demiyor muyuz ? 10 numero demiyo muyuz. ayıp ediosun
Mesaj tarihi:
Valla insanın canını istetiyor oynamak için ama Ohaa süper olmuş denecek kadar da diil, çok daha etkili videolar çıkabilirdi, bence zaten yakında çıkar.
Mesaj tarihi:
yildirimokur said:

Hacı her şeyi eleştiren Türk mantığı değil olay. Ara yazılar güzel olmuş fakat, SC2'de çok çok daha epik highlightlar vardı. Ohanzi adamın yaptığı taktiğe bak dedirten maçları izlemedik mi ? Açıkçası, seçilen maçları beğenmedim. ----1 yılın kısa özeti bu maçlar olamaz.---- İyi iş çıkartılınca hll demiyor muyuz ? 10 numero demiyo muyuz. ayıp ediosun

GSL maçlarını koyamamasının sebebi telif hakları sanırım.
Mesaj tarihi:
Mithgor said:

çok özledim be..
burda (askerde) herşeyim var, internet olsun, buzdolabı olsun, kişisel bilgisayar olsun falan filan ama sc2 oynanmıyo vınn ile malesef..

Albay filansınız sanırım ? :)
Mesaj tarihi:
scnoobtr said:

Mithgor said:

çok özledim be..
burda (askerde) herşeyim var, internet olsun, buzdolabı olsun, kişisel bilgisayar olsun falan filan ama sc2 oynanmıyo vınn ile malesef..

Albay filansınız sanırım ? :)

albayların benim kadar rahatı olduğunu sanmıyorum (:
bütün gün yatmaca, film izlemece, ve nette takılmaca.
içtima ve eğitim yok..
kişisel mutfak, buzdolabı var..
havuz ve halı saha ve spor salonu ekstra (:
umarım herkes benim gibi askerlik yapar dicem de o zaman ordu diye bişi kalmaz (:
  • Yeni Oluştur...