Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=9A-s-MJ2Leo Hakikatten helal olsun. Yapana, oynayana ve izleyenlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scnoobtr Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Süper video, maçlara girmeden önce izleyip gaza gelmek için birebir :) Hep burda söyleniyor bir avuç sc ci var filan ama türkiyede hangi oyun eşrafı bu kadar organizedir acaba. Aranıza yeni katılan bir noob olarak beni her gün etkileyeme devam ediyorsunuz türk sc camiası. Varolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Epic ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 like tuşu aradım resmen süper olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 like tuşu scredditte: http://www.reddit.com/r/starcraft/comments/ineyz/rstarcraft_i_present_to_you_one_year_down_a/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 of nası canım çekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Vidiyo olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 boktan holywud filmleri gibi olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aelfric Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Memphis said: boktan holywud filmleri gibi olmus Düzgün hollywood filminin 10 dk'ya sıkıştırılmış halini niye bekleyesin onu çözemedim. Standart bir montaj videosu işte la şu herşeyi eleştiren türk hastalığını bırakıp zevk alın biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 çok güzel olmus izlerken cok eglendim b1 haaalikaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Hacı her şeyi eleştiren Türk mantığı değil olay. Ara yazılar güzel olmuş fakat, SC2'de çok çok daha epik highlightlar vardı. Ohanzi adamın yaptığı taktiğe bak dedirten maçları izlemedik mi ? Açıkçası, seçilen maçları beğenmedim. ----1 yılın kısa özeti bu maçlar olamaz.---- İyi iş çıkartılınca hll demiyor muyuz ? 10 numero demiyo muyuz. ayıp ediosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensei Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Valla insanın canını istetiyor oynamak için ama Ohaa süper olmuş denecek kadar da diil, çok daha etkili videolar çıkabilirdi, bence zaten yakında çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aelfric Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 yildirimokur said: Hacı her şeyi eleştiren Türk mantığı değil olay. Ara yazılar güzel olmuş fakat, SC2'de çok çok daha epik highlightlar vardı. Ohanzi adamın yaptığı taktiğe bak dedirten maçları izlemedik mi ? Açıkçası, seçilen maçları beğenmedim. ----1 yılın kısa özeti bu maçlar olamaz.---- İyi iş çıkartılınca hll demiyor muyuz ? 10 numero demiyo muyuz. ayıp ediosun GSL maçlarını koyamamasının sebebi telif hakları sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 GSL maçlarından koymuş ama her şeyi koymasına da gerek yok, o duyguyu yakalaması yeterli, onu da gayet iyi yapmış 8 dakikalık bir video için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 video baştan sona gsl ve sponsorlarının reklamı zaten. bw ile kıyaslama hatasına düşmeseler güzel bile sayılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithgor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 çok özledim be.. burda (askerde) herşeyim var, internet olsun, buzdolabı olsun, kişisel bilgisayar olsun falan filan ama sc2 oynanmıyo vınn ile malesef.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 hala ağzımın salyalarını silmekle meşgulum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scnoobtr Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Mithgor said: çok özledim be.. burda (askerde) herşeyim var, internet olsun, buzdolabı olsun, kişisel bilgisayar olsun falan filan ama sc2 oynanmıyo vınn ile malesef.. Albay filansınız sanırım ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 huk'ın pylon'ı baneling'lerden koruduğu ff muhteşemdi gerçekten. orada maçı kazanmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithgor Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 scnoobtr said: Mithgor said: çok özledim be.. burda (askerde) herşeyim var, internet olsun, buzdolabı olsun, kişisel bilgisayar olsun falan filan ama sc2 oynanmıyo vınn ile malesef.. Albay filansınız sanırım ? :) albayların benim kadar rahatı olduğunu sanmıyorum (: bütün gün yatmaca, film izlemece, ve nette takılmaca. içtima ve eğitim yok.. kişisel mutfak, buzdolabı var.. havuz ve halı saha ve spor salonu ekstra (: umarım herkes benim gibi askerlik yapar dicem de o zaman ordu diye bişi kalmaz (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar