nomsaR Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 said: "Ilgileniyorum. ODTUde muhendislik okuyorum, hazirligi 90/100 ile atladim ve ingilizceden muaf oldum. Aradigin adam benim." hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Yalnız kesin bi bokluk çıkacak hee, yüksek lisans öğrencisiymiş, tamam diye atlayınca telefonunu aldım aradım, böyle tiki gibi konuşan bir kız çıktı, attığı mailde şu an'ı ayrı yazmaktan aciz, dur bakalım ne çıkacak karşımıza ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 "roket adam" said: Bilgisayar 2 saatte toplam 50'ye yakın başvuru oldu, gelen maillere bakıyorum var ya, intihar edesim, Türkiye'den kaçıp gidesim geliyor. dedik sana git diye. fırsatın da vardı ne güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 oha kız düşürdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Başlığın cevabını veriyorum ; paticikte ki herkes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Olm bu kız garanti yapamayacak ahahahah, yine iş başa kalacak stajdan izin alıp sabah akşam kasmak zorunda kalacağım sdfkljslkdf. Zaten hepsini veremiyorum, bu ancak verebildiğim kısım, daha da bi bu kadar iş var, hepsi bana yüklenecek. Şaşırt ulan beni. Bana büyük sürprizler yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 bende makale fln buliyim bi yerlerden öyle ilan veriyim. bende düşürcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 nileppezdel said: olay burada başlıkta teklif edilen paranın çok az olması, bahane de "bunları yapacak paraya ihtiyacı olan adamlar var1 klasik kapitalist patron mantığı lol Bu arada nilep'in haklı olduğu seyrek konulardan birisi bu. Durum korkunç yani düşününce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 said: "Acikcasi, benim paraya ihtiyacim yok. 2 yil once Carnegie Mellon'da computational designda ogrenciyken computer science bolumunden onlarca ders almistim o yuzden biraz da bu ise atladim, ama baktim da bir mimar olarak network konusunda en iyi tercumeyi yapabilir miyim emin degilim smiling smiley yani hayal kirikligina ugratmak istemiyorum sizi. O yuzden isterseniz soyle yapalim; carsamba gecesine kadar bu konuda bilgili veya paraya ihtiyaci olan biri cikmazsa ben size yardim edeyim. Aslinda benim disimda size mail atan bir suru insan vardir ama yine de soylemek istedim. Sonucu haber verirseniz memnun olurum. Tekrar tesekkurler!" oha lan adam ego için parmaklarını yormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 adam yarım saatte işveren moduna girdi lan asddas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Bende şuan staja gidiyorum hani deger bişi olsa dicem ki 8 gibi akşamları evdeyim hergün 2 saat çeviri yapiim birde ekstradan o para gelsin fakat harbiden çok yük iş ve parasından degil 100 lira çok güzel bir para fakat daha az iş olsa keşke :D:D parasından degil işin çoklugundan zor geldi gözüme :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 milletin sana attığı mailları niye buraya koyuyon lan nerde profesyonellik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Ücret bence de az, haklısınız o konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Ücret az degilmiş fakat iş çokmuş en azından en son okudugum 100 sayfa falan yazıyordu ilk sayfalarda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 100 sayfa çeviriye 100 lira nasıl az değil ya. hala az değil deyip duruyorsun boş boş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 İşi veren ben degilim ki? Ben kısaca 100 sayfaya 100 lira olan iş için keşke 100 sayfa 400 lira degilde keşke 40 sayfaya 100 lira olsaymış tarzı para artacagına iş azalsaymış dedim. İş benim olsa anlardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 inglizcesi olan ve para lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 abi ben direk saldırdım ama sdfgjs ayrıca erkeksi sesim var bak. yapabilirim işi. OLUM PARA LAZIM LAN YARDIM ET Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 sakın kabul etmeyin enayilik yapmayın canını seven gitsin oyun oynasın amelelik yapmak yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 HighSelf said: sakın kabul etmeyin enayilik yapmayın canını seven gitsin oyun oynasın amelelik yapmak yerine. tavsiyeye gel. Part time çalışsın ya da freelancer tercümanlıga başvursun degil OYUN OYNASIN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 arkadaşlar sizi baya çaresiz gördüm. bu kadar çaresizseniz paypal hesabınızı verin size para atıyım biraz. siz de karşılığında bişey yaparsınız artık ne bileyim, buluruz bişeyler hehe ^^ çaresiz vakalar sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 abi atıyorum paypal hesabını eğer 200 dolar atmazsan adresini bulup yemin ederim o fakir evinde döverim seni çocuk tamam sakinim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 HighSelf said: kafirler ya Sana para gelen cemaatlerden bize gelmesini Allah nasip etmez inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 ben editledim bu arada ilk mesajı. bi değişiklik olursa yeniden haber verirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 "roket adam" said: Hangi birikiminle çeviriyorsun tıbbi makaleyi? Bilmemne üniversitesi hazırlık okulu öğrencisi title'ıyla mı? hazırlık okumadan bile kasarak bu gayet yapılabilir ki :) birinin parası değerli, birinin bilgisi. ama verdiğin para cidden az diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar