Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ingilizcesi olan ve para lazım diyen kimseler var mı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yalnız kesin bi bokluk çıkacak hee, yüksek lisans öğrencisiymiş, tamam diye atlayınca telefonunu aldım aradım, böyle tiki gibi konuşan bir kız çıktı, attığı mailde şu an'ı ayrı yazmaktan aciz, dur bakalım ne çıkacak karşımıza ahah
Mesaj tarihi:
"roket adam" said:

Bilgisayar 2 saatte toplam 50'ye yakın başvuru oldu, gelen maillere bakıyorum var ya, intihar edesim, Türkiye'den kaçıp gidesim geliyor.

dedik sana git diye. fırsatın da vardı ne güzel.
Mesaj tarihi:
Olm bu kız garanti yapamayacak ahahahah, yine iş başa kalacak stajdan izin alıp sabah akşam kasmak zorunda kalacağım sdfkljslkdf. Zaten hepsini veremiyorum, bu ancak verebildiğim kısım, daha da bi bu kadar iş var, hepsi bana yüklenecek. Şaşırt ulan beni. Bana büyük sürprizler yap.
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:
olay burada başlıkta teklif edilen paranın çok az olması, bahane de "bunları yapacak paraya ihtiyacı olan adamlar var1 klasik kapitalist patron mantığı lol

Bu arada nilep'in haklı olduğu seyrek konulardan birisi bu. Durum korkunç yani düşününce.
Mesaj tarihi:
said:
"Acikcasi, benim paraya ihtiyacim yok. 2 yil once Carnegie Mellon'da computational designda ogrenciyken computer science bolumunden onlarca ders almistim o yuzden biraz da bu ise atladim, ama baktim da bir mimar olarak network konusunda en iyi tercumeyi yapabilir miyim emin degilim smiling smiley yani hayal kirikligina ugratmak istemiyorum sizi. O yuzden isterseniz soyle yapalim; carsamba gecesine kadar bu konuda bilgili veya paraya ihtiyaci olan biri cikmazsa ben size yardim edeyim. Aslinda benim disimda size mail atan bir suru insan vardir ama yine de soylemek istedim. Sonucu haber verirseniz memnun olurum. Tekrar tesekkurler!"

oha lan adam ego için parmaklarını yormuş
Mesaj tarihi:
Bende şuan staja gidiyorum hani deger bişi olsa dicem ki 8 gibi akşamları evdeyim hergün 2 saat çeviri yapiim birde ekstradan o para gelsin fakat harbiden çok yük iş ve parasından degil 100 lira çok güzel bir para fakat daha az iş olsa keşke :D:D parasından degil işin çoklugundan zor geldi gözüme :D
Mesaj tarihi:
İşi veren ben degilim ki? Ben kısaca 100 sayfaya 100 lira olan iş için keşke 100 sayfa 400 lira degilde keşke 40 sayfaya 100 lira olsaymış tarzı para artacagına iş azalsaymış dedim. İş benim olsa anlardım.
Mesaj tarihi:
HighSelf said:

sakın kabul etmeyin enayilik yapmayın canını seven gitsin oyun oynasın amelelik yapmak yerine.

tavsiyeye gel. Part time çalışsın ya da freelancer tercümanlıga başvursun degil OYUN OYNASIN.
Mesaj tarihi:
arkadaşlar sizi baya çaresiz gördüm.

bu kadar çaresizseniz paypal hesabınızı verin size para atıyım biraz. siz de karşılığında bişey yaparsınız artık ne bileyim, buluruz bişeyler hehe ^^

çaresiz vakalar sizi.
Mesaj tarihi:
"roket adam" said:

Hangi birikiminle çeviriyorsun tıbbi makaleyi? Bilmemne üniversitesi hazırlık okulu öğrencisi title'ıyla mı?

hazırlık okumadan bile kasarak bu gayet yapılabilir ki :)

birinin parası değerli, birinin bilgisi.

ama verdiğin para cidden az diyebilirim.
  • Yeni Oluştur...