dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 adam gerçekten kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 o boş mesajlarına ciddi argümanla mı karşılık bekliyorsun. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 ahu =) ahah =) hahah =) höhö =) lölö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 İnsanoğlu sıçmaya başladığından beri çevre mühendisliği var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 abakuse ilk bilgisayar dersek, yazilim muh.te cok yakin degilmis sdffsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 ahahaha olm fıkra gibisiniz lan bir gün bir endüstri bir makina bir bilgisayar bir çevre mühendisi oturmuş tartışıyorlarmış.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 yav said: ahahaha olm fıkra gibisiniz lan bir gün bir endüstri bir makina bir bilgisayar bir çevre mühendisi oturmuş tartışıyorlarmış.... sonra bir inşaat mühendisi gelmiş bende mühendisim demiş sen sus lan amele çekmiş hepsi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 once endustri'yi doveriz orda, insaat muhu niye dovelim hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 inşaatçı kokar şimdi ayrıca endüstri mühendisini psikolojik olarak çökertecek insan içine çıkamıcak ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 ne kadar inşaat okuyan arkadaşım varsa sövüyor mesleğine. ayda 2 gün izin ve gecenin körüne kadar mesai. şantiye de kal bile diyorlarmış yüzsüzler. yazık adamlara. Allah'tan son tercihime kadar düşmemişim. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 RamsesII said: Helal o zaman myshkin,özür dilerim sana gerildim bi an dediklerini yanlış anlayıp.Aynen katılıyorum dediğine.Chemeng 130 yıllık geçmişi vardır ve kimse kusura bakmasın o interdisciplinary bölümlerden çok daha fazla bilgi sunar insana.Aynı şekilde çalışma alanı da geniştir. ben de yanlış anlamışım ilk mesajını, pardon. 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Meslektaşız galiba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 ginaly2 said: bölümü boşver, okulun marmaraysa geçmiş olsun. ortalama bi adamsan* 1200-1700 aralığında para alırsın. yanlış tercih yapmışsın össden sonra. zaten ortalamanın üstünde olsan daha düzgün bi yerde okurdun. bak bura çok doğru.Marmara mezunuyum. Bütün arkadaşlar ağlıyo keşke o puanla gidip İtü Uçak M. veya ne bliim boğaziçi Kimya falan okusaydık diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 sorun bölümde değil okulda bence. istanbuldaki en tırt üniversite marmaradır. incoming marmaralı postu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salome Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 bankalar iç denetci alırlar belirli donem başlarında banka mufettişliğine ek olarak bunu da dusunebilirsin. Kaliteci olabilirsin ve daha sonrasında iso denetciliği yada aracı kurumu olarak kendi şirketini kurabirsin. Yok ben programlamacı olabilirim falan diyorsan SAP,ERP falan ogren yanına da bikaç ek bişeyler ogrendin mi, ilginde varsa o alanda calısırsın. Arena falan gibi simulasyon bazlı bir iş sektoru dusunebilirsin yada. Reklam sektöründe cok iyi para var, pazarlama bilgim iyi dersen marka bazlı stratejileri geliştirebilirim diyorsan buna yonel bence. Planlamadır uretimdir bunlarda cok kolay iş bulursun başlangıcta diger muhendislerin kazandıkları kadar kazanmasanda cok kısa surede arayı kapatırsın ama bunlarda da senin istedigin bir anda kendini gosterme, tutunma ihtimali daha düşüktür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmRicardo Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 düzenli bi hayatım olsun (h.sonu işe gitmek zorunda kalmıyım-akşam 7de evde oluyim), 3 bin lira da maaşım olsun denilebilecek bi meslek yok mu? =) söyledğim kriterlere yakın olan şeyleri de söyleyebilirsiniz.. olmaz diyip bırakmayın =) ama o işe girmek çok zor, şu şu özellklerin olması lazım kısmı önemli diil, bu şartları sağlasın, ben o işe girerim. ayda 5 bin alıp aileme ve kendime zaman ayıramıycaksam paranın hiç bi önemi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 EmRicardo said: ayda 5 bin alıp aileme ve kendime zaman ayıramıycaksam paranın hiç bi önemi yok.ailen senle aynı fikirde olmayabiliyor o konuda sddfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmRicardo Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 yok ben kandırırım ailemi o sorun diil .ü bana işten bahsedin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 throine said: df said: @SeaGle keşke bilmesek. kimse meraklı değil ve makine ile alakalı işe girmek isteyen yok ama bu kadar dersi ortak veriyorlar. dersi geçince unutmak için ayrı bir çaba sarfettim bunları. =) termodinamik statik/dinamik mukavemet makine elemanları malzeme imalat nasıl bölüm bura yaaaa?? elektrik-elektronikten ne alıyorsunuz? alabiliyor musunuz? end. muh. un gordugu termo ile makinacınınki bir degil,statik,malzeme,mak el. de degil,ders notlarından anlasılabilinir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Kimse jeoloji mühendisliği dememiş dı dıp tısss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 maden de dememiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 EmRicardo said: düzenli bi hayatım olsun (h.sonu işe gitmek zorunda kalmıyım-akşam 7de evde oluyim), 3 bin lira da maaşım olsun denilebilecek bi meslek yok mu? =) söyledğim kriterlere yakın olan şeyleri de söyleyebilirsiniz.. olmaz diyip bırakmayın =) ama o işe girmek çok zor, şu şu özellklerin olması lazım kısmı önemli diil, bu şartları sağlasın, ben o işe girerim. ayda 5 bin alıp aileme ve kendime zaman ayıramıycaksam paranın hiç bi önemi yok. senin ilacın memurluk dostum. 17:30 olunca kimse karışamaz özgürsün artık. kimse kovamaz ancak kendi kendini kovarsın. maaşın belli 2500-3k ile başlarsın yattı yatmadı derdi yok. kurum içinde yükselirsin vs. daha da artar maaşın. hafta sonu çalışmazsın. hangi okuldan mezun olduğunun önemi de yok. kpss puanna bakıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmRicardo Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 memurluk derken? =) uzman yardımcılığı falan mı.. yok 95ten aşağı yaparsan bir yere giremezsin gibi şeyler yazıyo heryerde. o kadar vahim mi durum? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 hayır kamuda mühendis olarak çalışabilirsin dedim. müh. kontenjanından gireceksin. keywords: kit, 399, teknik kadro, mayış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar