Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe Konuşulurken Neler Oldu ?

mulgear6

Öne çıkan mesajlar

Ardeth said:

mulgear6 said:

benim anlamadıgım niye istiyosun ülke dinci olsun
arkadaşım git kendi kendine yaşa dinini
ne biliyim cumaya mı gidiliyo bayramda mı bişeyler yapılıyo yapın onu sonra gidin yolunuza
dinle siyaset bi arada gitseydi reform da olmazdı avrupada osmanlı da süfer über olurdu hala
aptallar ya

- efendim ekonomi çok kötü napıcaksınız?
- kuranın 9. sayfasındaki ayeti uygulıyıcaz fil filan var taş atıcaz

bizde din sürü psikolojisi de ondan. yanındaki herkes onlar gibi olmayınca "ben niye müslümanım lan o zaman o pezevenge herşey serbest bana herşey yasak" diye düşünmeye başlıyorlar. bu huzursuzluğu yaşamak onları sinirlendiriyor vs vs.

Alakası bile yok bunlar imansız. Dinse araç olarak kullanılıyor. Ama dediğin halktan gerçekten AKP'ye inanan insanlar için geçerli. Sanki onları kast etmişsin şayet Tayyip ve kurmaylarıysa onlar için araç.
Sosyal ağlarda paylaş

Bi yürüyün gidin ya neyin kafasını yaşıyorsunuz çözemedim ki.. 30 yıldır doğuda fenerbahçe konuşuluyor değil mi? Yada 9 yıldır ülke olarak aziz yıldırımın gözaltından çıkıp çıkmayacağını merak ediyoruz öyle mi? Artık bırakın bu demogojileri de işimize bakalım daha yapacak çok önemli işlerimiz var ..
Sosyal ağlarda paylaş

olayı muhtemelen yanlış anlamışsın. burda asıl eleştirilen şeyin akp ile falan ilgisi pek yok. Daha ziyade bunca önemli olay olurken halkın tek takip ettiği gündemin fenerbahçe olması eleştiriliyor.

Ama o tarz olaylar da alışılmadık olaylar değil. Farzı misal hızlı tren kazası sonrası ülkede çıngar çıkarken rte'nin "türbanı devlet kuruluşlarına sokmayı düşünüyoruz" açıklaması ile gündemin komple değişmesi bir kaç gün sonra ise yine rte'nin "ehe ehe şaka yav öyle bişey dememedim" açıklaması. bu tarz şeyleri başka nasıl yorumluyorsun merak ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Yorumlamak ayrıdır demogoji yapmak çok ayrıdır. Galatasaray başkanı nasıl bugün ki açıklamasında boş konuştuysa bu yazıyı ortaya çıkaran kişi de boş konuşmuştur. Ortada henüz sonuçlanmamış (iddianamesi tamamlanmamış) bir soruşturma ve onca tutuklanan insan var. Bunların üzerinden siyaset yapar gibi bu şekilde primlenmek kimseye yakışmaz. TV kanallarının çoğunda fenerbahçe başkanı ve yöneticilerinin hakkında suç teşkil ettiğine dair eylemde bulunduklarına yönelik iddiaların yayınlanması zaten bu ülkenin medyasının hukuka ve adalete duyduğu saygıyı gözler önüne sermektedir. Yahu kardeşim içeride kim olursa olsun bu millet televizyonda duyduğu herşeyi aha şunu yapmışlar diye yorumlamayı çok seviyor sen neden koyuyorsun ana haber bültenlerine böyle böyle olmuş diye. Eğer öyle yaparsan gider o taraftar muhabirde döver boğaz köprüsüne de yürür. Bu konudaki sağduyusundan dolayı aynı takımın taraftarı olmaktan gurur duyduğum galatasaray taraftarlarını tebrik ediyorum. Ayrıca çarşı grubunun gerek facebook gerek resmi web sayfasında takındığı tavırdan dolayı kendilerini esefle kınıyorum. Biraz hoşgörü her şeyi çözer. Denemekte fayda var inanın buna ;)
Sosyal ağlarda paylaş

bu olayla ilgili eskiden kendisine soru sorulduğunda "değişerek geliştik" diyordu heh

başka bi açıdan bakınca da adam aslında Atatürk'ün taktiğini uyguluyor. Atatürkte kurtuluş savaşını kazanana kadar çok açıkça ifade etmemişti fikirlerini. Bu adamda anayasayı avcunun içine alana kadar kıvırıp durdu "yok değiştik, yok biz hoşgörülüyüz herkesi kabul ederiz". Tabi fikirleri açıkça ifade etmemekle kıvırmak arasında fark var onu da belirtmek lazım. Şimdi ise birlik beraberlik tanımını islamiyet üzerinden yapıyor, müslüman olmayanları dışlıyor resmen.

bir de kendi yargılanmasını haksız olarak nitelendirdikten bir saniye sonra bugün yargılanan milletvekilleri için "yargıya müdahale etmeyin" demesi ayrıca paha biçilmez.
Sosyal ağlarda paylaş

kavurma senin de yazdığın şeylerden hiç bir şey anlaşılmıyor kusura bakma ama biraz daha manalı ve düzgün yaz lütfen.

Yani şu yazdığım mesaja

Ardeth said:

davanın sonuçlanıp sonuçlanmaması önemli değil ki. olay zaten insanların sanki memleketteki en önemli meseleymiş gibi sürekli bu davayı konuşuyor olması, medyanın gündeme bu davayı oturtmuş olması vs

verdiğin bu cevabın ne olduğu hakkında en ufak bir fikrim yok. budurum ne savunduğum ne hiç bişey belli değil

said:
Bu durum savunulacak bir durumdur ancak hangi amaçla ortaya atıldığına bağlıdır
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:

kadıköydeki bıçaklamadan da haber yok şaka gibi ya. 30 kişi girdi milleti bıçakladı normal bir olaymış gibi devam ediyoruz hayatımıza

Ardeth said:

oldu olmasına da adamlardan haber yok onu diyorum. otuz kişiden birini bulmaları ne kadar zaman alabilir ki.

http://www.gundem724.com/yasam/barlar-sokagi-saldirisina-6-tutuklama.htm
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...