pirasa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 ilk postum ama cok merak ettigim birseyi sorucam: 15 dk da tukettiginiz bir kahveye 3 lira, caya 3 lira, cola ya 5 lira, ickiye 10+ lira verdiginiz hayatta omrunuzun sonuna kadar evlilik bile dahil, moralinizin bozuk oldugu zamanlar dahil birsuru yerde dinleyebileceginiz bir sarkıya 0.99$ vermemek benim dusunceme gore ayip, inanciniz varsa dine de bence aykiri. bu yuzden bazen savunanlari fazla anlamiyorum, savunuyorsaniz bana ne dusundugunuzu anlatir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 ilgilenmiyoruz ayıpla falan. çay dl edilse onu da ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 ya heyecanına engel olmak istemezdim dostum ama. açııldı bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Korsana karşıyım ama 200 sayfa kitabı 30 liraya satan açgözlü yayıncıya da karşıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 trolle karşıyız, tafircan bi sıkılmadın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 pekaziz said: Korsana karşıyım ama 200 sayfa kitabı 30 liraya satan açgözlü yayıncıya da karşıyım. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 pickles yeter lan trolldiğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pirasa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 ShadowFury said: pekaziz said: Korsana karşıyım ama 200 sayfa kitabı 30 liraya satan açgözlü yayıncıya da karşıyım. (tu) iyi de kimse kimseye zorla bisey satmiyo ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 işte ondan dolayı biz bilgi açlığı yaşadığımızdan korsana yöneliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 telif hakkı alınmadıysa (allah gibi) her şeyin korsanı caizdir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar