oldun Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 cuma aksamı karma ası oldu 3 gündür öylece yatıryor nabzını ölçtüm 85-95 arası teror estiren hayvandan geriye bişe kalmadı kıymanın bile yarısını yedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 komikli batman videosu falan bulurum diye girdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 nası bi hayvan bu kedi köpek bıldırcın nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 demi cok dogru kedi 1 yasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 yemek yiyorsa iyi gene çünkü kedi hastayken hiç yemez genelde ama 3 gün fazla biraz, vete bi götürmek iyi olur, ilaçlar ağır gelmiş olabilir, zaten kusmustur büyük ihtimal bolca. normalde 1-2 güne ayaklanıp toparlanması lazım, yürümesinde falan bir problem var mı? benzer bi kombo aşı operasyonundan benim kedilerden biri geçti geçen hafta, ilk gün kusup yerde yatmakla geçti zaten, 2. gün ilaçlardan olsa gerek hayali birşeyden korkup saklanarak geçti tüm gün. 3. gün herşey normaldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 lahmacun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 forgiver said: nası bi hayvan bu kedi köpek bıldırcın nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 oldun said: demi cok dogru kedi 1 yasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 aha tamam mission abort koluma saldırmaya basladı yemegime de sünüyorsa toparlanmıs demektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 yamulmuyorsam karma aşı sonrasında vet. bu biraz ağır bir aşı ondan 2 3 gün halsiz olabilüü demişti. gerçi bizim yaman aşıdan 1saat sonra topunu pıt diye yanıma koyup oyun istemişti. geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 oldun said: aha tamam mission abort koluma saldırmaya basladı yemegime de sünüyorsa toparlanmıs demektir çok sevindim, büyük geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 http://www.wildsound-filmmaking-feedback-events.com/images/the_dark_knight_bruce_wayne.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar