Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Orta sınıf hatchback almak ?

Mathias

Öne çıkan mesajlar

Selamlar, benim bir arkadaşıma yardım etmem gerekiyor da araç alımı konusunda. Aşağıdaki araçlar hakkında arkadaşımın görüşlerini yazıyorum, haklı- haksız oldukları + seçim konusunda yardım etmek isteyen varsa sevinirim ;

"hedeflerimi küçülttüm...
önce fiyat aralığı belirledim
45-50 bandı
sonra sınıf belirledim... orta boy hatchback
eleme yaptım,
seçenekler: Golf... 1.6 benzin otomatik, 1.4 TFSI otomatik veya 1.6 TDI. TDI'da fiyat 53 bine çıkıyor ve Trendline alınabiliyor, ağlattı biraz
Toyota Auris... 1.6 ve 47 civarı, kullanılır ama en ruhsuz seçenek
Mazda 3 serisi. 47 bin liraya sapık gibi donanım, şasi Volvo S40 ile aynı. 2 eli soru işareti, ancak servisi Volvo ile aynı ve çok memnunum, arabayı hiç bilmiyorum
Honda Civic. Hatchback veya Sedan olabilir. Sedanda sadece 1.6 benzinli seçeneği var, maksimum 47 bin. Ama daha heyecanlı dersek Hatchback. 1.4 benzinli 100 beygir otomatik. Şekline hastayım, içi dışı uzay gemisi gibi.
Sea Leon. VW uyanık olduğundan Leonların fiyatı neredeyse Golf kadar, sadece aynı fiyata daha çok donanım veriyor. Almaya değer mi bilinmez. 43-45 bini Seat Leon'a gömeceğime gider Auris alır 2. elde şak satar veya Civic alır kendim eğlenirim
Toyota Urban Cruiser çıkartmış ama 1.3 alabiliyorum, gereksiz. diğer seçeneği 1.6 dizel ve 60 bin lira, hiç veremem"
Sosyal ağlarda paylaş

ilaç mümessiliyim imajı: albea.

güç bela para biriktirdim araba aldım imajı: yeni polo.

babam asker imajı: megane.

bana hediye geldi bu araba imajı: civic hb.

ağır ve düzenli insan imajı: golf.

uçuk kaçık eğlenceli imajı: a3.

her hafta kız değiştiriyorum imajı: bmw 1.

zeki ve gencim imajı: c30.

imaj hiçbişeydir, bir depoyla 1200km giderim gerçeği: astra3*.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...