Mathias Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Selamlar, benim bir arkadaşıma yardım etmem gerekiyor da araç alımı konusunda. Aşağıdaki araçlar hakkında arkadaşımın görüşlerini yazıyorum, haklı- haksız oldukları + seçim konusunda yardım etmek isteyen varsa sevinirim ; "hedeflerimi küçülttüm... önce fiyat aralığı belirledim 45-50 bandı sonra sınıf belirledim... orta boy hatchback eleme yaptım, seçenekler: Golf... 1.6 benzin otomatik, 1.4 TFSI otomatik veya 1.6 TDI. TDI'da fiyat 53 bine çıkıyor ve Trendline alınabiliyor, ağlattı biraz Toyota Auris... 1.6 ve 47 civarı, kullanılır ama en ruhsuz seçenek Mazda 3 serisi. 47 bin liraya sapık gibi donanım, şasi Volvo S40 ile aynı. 2 eli soru işareti, ancak servisi Volvo ile aynı ve çok memnunum, arabayı hiç bilmiyorum Honda Civic. Hatchback veya Sedan olabilir. Sedanda sadece 1.6 benzinli seçeneği var, maksimum 47 bin. Ama daha heyecanlı dersek Hatchback. 1.4 benzinli 100 beygir otomatik. Şekline hastayım, içi dışı uzay gemisi gibi. Sea Leon. VW uyanık olduğundan Leonların fiyatı neredeyse Golf kadar, sadece aynı fiyata daha çok donanım veriyor. Almaya değer mi bilinmez. 43-45 bini Seat Leon'a gömeceğime gider Auris alır 2. elde şak satar veya Civic alır kendim eğlenirim Toyota Urban Cruiser çıkartmış ama 1.3 alabiliyorum, gereksiz. diğer seçeneği 1.6 dizel ve 60 bin lira, hiç veremem" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Selam, Benzinli ve 2.el değeri yüksek olarak 1.4TSI Golf en güzel seçim olur. Diesel için de 1.6TDI Golf diye düşünüyorum. Auris'in içi güzel ve ortalama bir araç bence. Leon artık bitmedi mi yahu?!? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 astra 3 hb full Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 mitsubishi düşünmez misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 www.minoto.com Leon un kasası değişecek 2013 te. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 polo gti =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 her çeşit vw diesel. bizim milletteki vw manyaklığı önümüzdeki 2-3 asırda bitecek gibi değil. 50 liraya alıp 3-5 sene bindikten sonra 55 liraya felam satar vw yi. Acı ama gerçek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 fiat bravo da baya iyi. 46 liraya otomatik dizel full alınıyor. böyle cam tavanlı falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 hay allah bizim forum kafadan leoncuydu ama o arkadaşlar görmemiş heralde başlığı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Selam, Güncel Leon'un içi çok dandik duruyor ya : Onca para verince insan biraz daha özel birşeyler istiyor. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Esh said: polo gti =D +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 dizel juke a baksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Selam, Ama gözlerini kapatıp baksın! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 az daha para ver jülyetta al :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 paramecium said: Selam, Ama gözlerini kapatıp baksın! Saygılar. tsaahahha Konuya dönecek olursak en güzeli bence de julietta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly2 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 ilaç mümessiliyim imajı: albea. güç bela para biriktirdim araba aldım imajı: yeni polo. babam asker imajı: megane. bana hediye geldi bu araba imajı: civic hb. ağır ve düzenli insan imajı: golf. uçuk kaçık eğlenceli imajı: a3. her hafta kız değiştiriyorum imajı: bmw 1. zeki ve gencim imajı: c30. imaj hiçbişeydir, bir depoyla 1200km giderim gerçeği: astra3*. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 astra iyi de yukardakilere de binmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 ayrıca hem imaj yaprım hem de bir depoyla 1300 km yol giderim için http://imggaleri.hurriyet.com.tr/LiveImages%5CFoto%20Haber%5C958%5CYeni%20Astra%202010%5C2010-Opel-Vauxhall-Astra-11.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 ginaly2 said: ağır ve düzenli insan imajı: golf. babam garantici uçuk kaçık eğlenceli imajı: a3. babam garantici ama biraz daha fazla para verdi her hafta kız değiştiriyorum imajı: bmw 1. babamın parası var ama ben zevksizim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 5 sene bmw ye bindim sadece 3 kız değiştirdim. bende bi sorun var sanırım =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 golf'e karar verildi efem. Polo gti ile arada kalındı, golf seçildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 yanlış kararın için seni kutlarım =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 golf alcana astra alsan ondan iyi,en azından yakıtı golfe 2 çekio:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 abi arkadaş karar vermiş diyorum bana ne yoksa. Ben gider 2004 bmw 3.20i alırdım sırf zevkine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Gerçekten araştırmamız çok işe yaradı. Sonucunda adam bunu aldı beyler :) ; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar