Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike soruşturması - 2. dalga

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
DA2019 said:

Beşiktaş Güvenlik Müdürü Ahmet Ateş neden suçlanıyor bilen var mı?

ntv de protol sorumlusu dediler bu şahıs için, heralde akına at teslim edecek vatandaş buydu
Mesaj tarihi:
Masquerade said:

rasim reyiz düşüremezlerse bazıları tff ye düşürecek merak etmeyin diyor fgdhgdfh.

bank asya çok çetin olacak.
hangi rasim bu?ozan kütahyalıysa sallıyodur gene boş beleş
Mesaj tarihi:
Yahu Deniz. Kel kafalı eleman yok mu? A takımın güvenlik müdürü. Sahaiçinde falan olurdu hep. Ne halt etmiş anlamadım.

Kombine aldın mı bu arada? aldıysan iade et. :(
Mesaj tarihi:
ben at teklifinde jojstick i bıraktım abi. ulan bari parayla yapın namınız yüüsün. götü boklu ata düşürülür mü lan beşiktaşın ismi?

rasim ozan kütahyalı bile hayalarını yalattı bize sağolsun. buralara düşecek takım mıydık lan biz.

avrupada bir daha 8 yemeyiz derken corroyu yemişiz.
Mesaj tarihi:
yok kapalı üst alacam abi niye almayım, giyerim formamı giderim maça , allaha şükür sevdamız formaya farketmez bana, hele bi düşürsünlerde,
Mesaj tarihi:
bi fenerli arkadaş yazmış bari biz şampiyon olduk diye adam haklı hakkaten şu kıçı kırık kupa için değer mi bu işler.tabi hala neden tutuklandılar bilmiyoruz tamam kayıtlar var ama içeriklerini öğrenirsek o zaman daha net konuşuruz.

serdal adalı taraftarın kahramanı olmuştu.şimdi iş adamı olarakta itibarı 2 paralık oldu.aziz yıldırım gibi nato işi yapması ilginç..komplolar ürettilebilir.
tayfur hocanın kariyeri başlamadan bitti.

yeni hoca daum veya m.denizli olur.ama yönetim ağır ceza alacağına inanıyorsa düşük profilli bir hoca getireceklerdir.
Mesaj tarihi:
tinu said:

yok kapalı üst alacam abi niye almayım, giyerim formamı giderim maça , allaha şükür sevdamız formaya farketmez bana, hele bi düşürsünlerde,

Sadece Bank asya maçlarına da 2000Lira verilmez ki. :(
Mesaj tarihi:
cihant said:

Masquerade said:

rasim reyiz düşüremezlerse bazıları tff ye düşürecek merak etmeyin diyor fgdhgdfh.

bank asya çok çetin olacak.
hangi rasim bu?ozan kütahyalıysa sallıyodur gene boş beleş

o.
adam troll mu evet, ama dediği çatır çatır çıkıyor arkadaş bu ve baransunun. adamlar savcının gazetesi zaten.
Mesaj tarihi:
DA2019 said:

tinu said:

Sadece Bank asya maçlarına da 2000Lira verilmez ki. :(

abi düşersek indirim yada iade yaparlar o kadarda değil :)
Mesaj tarihi:
abi bence bank asyayi da dijiturk alir.
birden kamuoyu olusturulcak temiz futbol cart curt diye boyle pr kasacaklar temizlendik artik heyo diye.

fener taraftari disinda herkes temizlenelim askimiz arma kupa degil diyor. fener taraftarinin da fikri degisir belki.

sene ortasina kalmasin ama karar. duseceklerse bu sene baslasinlar hemen gelsinler geri iste, uzarsa cok daha beter olur kulupler.

alti da ustu de bok gibi olacak ama TEMIZ FUTBOL pr i ile millet bi gazlanir, diji biraz fiyat kirar, dekoderler ucuzlar alir millet.
Mesaj tarihi:
idaaya göre i. akın'ın ifadesi

Türkiye Kupası maçı öncesi beni önce Tayfur Havutçu aradı. Beni Beşiktaş´ta görmek istediğini söyledi.
Tayfur Havutçu aracılğıyla Serdal Adalı ile temasa geçtim.
Beşiktaş Asbaşkanı Serdal Adalı bana şike teklifi yaptı.
Çok düşündüm ve ardından kabul edebileceğimi söyledim. Ben atlara çok düşkünüm. Serdal Adalı´dan
İngiliz tayı istedim. Türkiye Kupası karşılaşmasından bir gün önce 9 Mayıs´ta
Ahmet Ateş bizim takımın kamp yaptığı kayseri Hilton Oteli´ne gelerek bana adıma kayıtlı 3 yaşındaki İngiliz
tayının evraklarını hediye etti. Kendisine teşekkür ettim‚ ertesi gün de maça çıktım.
Zaten bu olaydan sonra da Tayfur havutçu
menajerim yusuf Turanlı´yı arayarak beni mutlaka takımda görmek isetidiğini belirterek bize mesaj gönderdi.
Mesaj tarihi:
Tek büyük olarak bu olaylarda adımızın dahi geçmemesi gurur verici olsa da ( Üç tane ateşli antu atlacak neyinize sizin şike eki eki diyerek onları baştan kontenjandan eledim ama) ezeli rakiplerimizin düştüğü bu acınası durum bizi gerçekten düşündürüyor.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...