küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 abi şimdi yatıcam da, sabah 8 de büyük ihtimalle yine telefonuma gelecek olan şu adam içeri alınmış an mesajı ile uyanıcam. sonra bir heyecan ile açıcam bu konuyu yine 32 sayfa eklenmiş olacak onları okicam falan of. bi günlük kasayım bari ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 nilepten başkası tamamını okumuyo ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Ben bugün 15 sayfa mesajı okumadım bi kere :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 oo baransu direk azizin avukatından geldi o ilk fotograflar dedi. demek ki öyle basit kulup yönetici yemeği fotoları değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 avukat troll cikti lan ahuha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 fatih altayli da demisti. avaz avaz bagriyodu avukat BEN MI YAZIYOOORUM SIZ YAZIYOOORSUNUZ OOONLARIIIIIII BEN BILMEEEMM fgdfgfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 beyler yeni geldim, aksiyon var mı aksiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 olma mı sdfsdf 6 takım varmış işin içinde, 3ü büyük, TS FB BJK. İddianameye kalmadan kanıtları yollayacaklar deniyor, yollanmazsa bile iddianameden sonra eğer suç işlendiyse gg, işlenirse ama gereği yapılmazsa UEFA'nın ağır yaptırımları da sözkonusu. Bir iddia da halkın tepkisinden korkup düşüremeyen TFF'nin UEFA'ya sevk edip, biz düşürmedik UEFA düşürdü diyerek yırtma planları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 6 ay sonra lig devam ederken bu takımları küme düşürme gibi bir olay var mıymış peki olasılıklar arasında, yönetmeliklerde var mı böyle bi şey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 E Ankaraspor düştü. Tabi var. Grast aksini iddia etti ama daha Ankaraspor'a ne olduğunu doğru bilmiyordu ve yazdıkları çelişti. 2 hukuk kitabı okuyarak spor hukukuna hakim olunmuyor malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kewl Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 geçen sezon ankaraspor örneği var onun gibi bişey yapabilirler ligler devam ederken düşme kararı verilirse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 3er puan yazarlar sonraki maçlarının hepsine. Hatta eski sezondan suç olduğundan eski maçların tamamı da hükmen yenik sayılabilir, belli olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 bjk, ts, fb, sivas gidiyorsa ve onlara 3-0 yazılırsa kac puan alcaz lan gdfgdfç sivastan +3 fenerden +5 bjkdan +6 tsdem +6 OBAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 geçen sezon için değil abi, bu sene başlayacak sezondan bahsediyoruz. Yakışmadı mıhtar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 biz daha gitmedik lan YEMEDİK 8 YEMEDİK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 http://www.bordomavi.net/Giris/giris12072011.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 ve trabzonspor ligden çekilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Masquerade said: http://www.bordomavi.net/Giris/giris12072011.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Trabzon'un ağlamaya hakkı yok. Ağlarsa Bursa ağlar anca şu durumda. Ama ismi geçen 6. takım Bursa'ysa o zaman Antep şampiyon sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kewl Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 cidden acıdım ya onu yazana nası bi ezikliktir o hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 ahahah süper myskin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Ben demiştim pazartesiyi bekleyin diye, ciddiye alan olmadı sorry :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 biz de dedik Trabzon ve Mahmut geliyo diye, ama hayır EN İYİ olduklarından sadece onlara karşıydı hep :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 o mesaj 'abi hepiniz nolifersınız' gibi olmus lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 said: kurumlari ve kisileri ayri tutulmasi savi icin luciano moggi'ye danisabilir. netekim kendisi bu konuda hakki yenen bir kisidir. yaptiklari yuzunden hic sucu, hatta olaylardan haberi bile olmayan agnelli ailesi'nin spor kulubu "haksiz" sekilde kume dusurulmustur. cunku italya federasyonu kisi ve kurum ayrimi yapamayan cok kotu bir federasyondur. dusurdugu kulup zaten koy takimiydi. futbol, ekonomi gibi seyler italya'da yoktur. futbolla pek ilgilenen de yoktur. sadece ayni yil oynanan dunya kupasi finaline bilfiil 8 futbolcu veren bir kuluptu dusurulen kulup. finalde oynayan diger futbolcularda eski futbolculariydi yine ayni dusurulen kulubun. dusuren federasyon ise dunya kupasina sahip olmustu. ama tam mal bu italya federasyonu ne masumiyet karinesi bilir, ne futbol ekonomisinden anlar, ne en az zarar optimizasyonu yapabilir oyle mallar surusu. bizim basgan oyle mi? en az zararla kurtulacaz insalla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar