Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike soruşturması - 2. dalga

fizban

Öne çıkan mesajlar

ahmedinejad said:

Myshkin said:

THARKAS said:

oyle yada boyle 82 puani 10 macta sike yaparak toplamis fenerle 82 puani tek bir macta sike yapmayi beceremeden toplamis trabzon arasinda sampiyonlugu hakeden takim trabzonspordur.

EEĞER ŞİKELERİMİZİ ORTAYA KOYACAK OLURSAK
EĞER ŞİKELERİ ORTAYA KOYACAK OLURSAK
ALLAHIMA YEMİN EDERİM Kİ
SENİN ŞİKEN
BENİM ŞİKEMİN ÖNÜNDE
DİZ ÇÖKER
TÖVBE
İSTER

AGAHAHAHAHAHHAHAH

dsadas çok iyiymiş bu
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Eee TV'de çıkan hukukçular ikiye bölünmüş durumda. Ve haklı çıkmadın. Fener'in suçu kanıtlansa bile düşürülemez diyordun. Öyle bir durum yok. 3 ay sonra suçlu olduğu görülürse gereken cezayı çekecekler. Yoksa dediğim gibi %60lık futbol taraftarını susturamazlar
Daha önceki mesajları okursan onuda açıkladım. Fenerbahçe'nin şu saatten sonra başlamış bir lig içinde düşürülme gibi bir durumu yoktur. Ankaraspor örneği veren arkadaşlarada söyledim Ankaraspor'un Lisansı iptal edildi. küme düşürülmedi. Sezonun herhangi bir bölümünde karar alınması durumunda geçen sezona ve mevcut sezona dair puan düşürme kararıyla kısıtlı kalacaktır. Şampiyonlar Liginden meni de kesinlikle söz konusu değildir. Benim dediğim tek birşey vardı. Fenerbahçe 2011-2012 sezonunda Supertoto Superligde mücadele edecektir. Ve öylede olacak. Olası bir ceza durumundada neler olacağını zaten daha önceki sayfalarda belirttim.

Çıkın hayal dünyasından seneye yine -6 puanla lige başlıyorsunuz
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

abi haklı falan çıkmadı ki neyin kafasındasınız. Göreceksiniz işte suçlu bulunursa düşecek, tahkim kurtaramayacak. Tahkim kurtarırsa bizi FIFA'nın elinden kimse kurtaramayacak. İkimiz de iddialıyız, 3 ay sonra quotelarsınız kim kazanmış :D

yahu ankara düştü işte 4 maçını oynamıştı, lisansi iptal edildi düştü dedi, halbuki 1 post önce lisans iptali olamaz diyordu. yani sezon ortasında fener bal gibi küme düşebilir ki umarım düşmez düşerse fenerin 2senesi çöpe gidecek ugradığı maddi zararda 2 ye katlanacak.
Sosyal ağlarda paylaş

Sen rahat ol, Türkiye babanızın çiftliği olabilir ama futbol konusunda dışarı bağlı. Şikenin en hafif cezası küme düşürme iken "ama sezon başladığından düşürülemez ık bık gık" diye kurtarmaya çalışırlarsa banhammer iner kafasına TFF'nin

neyse dediğim gibi ya iddianame hazırlanır TFF de son kararını verir, ondan sonra görürüz kim haklı kim haksız. Sen haklı çıkarsan da adam gibi özürümü dilerim public olarak. anlaştık mı?
Sosyal ağlarda paylaş

Grast said:

nileppezdel said:

Eee TV'de çıkan hukukçular ikiye bölünmüş durumda. Ve haklı çıkmadın. Fener'in suçu kanıtlansa bile düşürülemez diyordun. Öyle bir durum yok. 3 ay sonra suçlu olduğu görülürse gereken cezayı çekecekler. Yoksa dediğim gibi %60lık futbol taraftarını susturamazlar
Daha önceki mesajları okursan onuda açıkladım. Fenerbahçe'nin şu saatten sonra başlamış bir lig içinde düşürülme gibi bir durumu yoktur. Ankaraspor örneği veren arkadaşlarada söyledim Ankaraspor'un Lisansı iptal edildi. küme düşürülmedi. Sezonun herhangi bir bölümünde karar alınması durumunda geçen sezona ve mevcut sezona dair puan düşürme kararıyla kısıtlı kalacaktır. Şampiyonlar Liginden meni de kesinlikle söz konusu değildir. Benim dediğim tek birşey vardı. Fenerbahçe 2011-2012 sezonunda Supertoto Superligde mücadele edecektir. Ve öylede olacak. Olası bir ceza durumundada neler olacağını zaten daha önceki sayfalarda belirttim.

Çıkın hayal dünyasından seneye yine -6 puanla lige
başlıyorsunuz

edit: TV'ye çıkan hiç bir hukukçu fikir ayrılığında değil. Hukuktan anladığını düşünen sizin gibi 2-3 bilip bilmeden konuşan insanın yorumları onlar. Hukukçu adı altında Hukuk fakultesi 2. 3. sınıftan terk olanlrda dahil olmak üzere verilecek cezanın ve sürecek sürecin nasıl işleyiceği konusunda yorum yapmıştı. Bende hukukçu olmadığım için onların dediğini yazdım. 300-400 sayfalık bir kitap var hukuğun temel ilkeleri diye D&R dan temin edebilirsin. Onu bir kez okusan zaten nelerin nasıl olacağını anlarsın burayada daha fazla yazmasın sinirinden kitabı fln yırtarsın
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Sen rahat ol, Türkiye babanızın çiftliği olabilir ama futbol konusunda dışarı bağlı. Şikenin en hafif cezası küme düşürme iken "ama sezon başladığından düşürülemez ık bık gık" diye kurtarmaya çalışırlarsa banhammer iner kafasına TFF'nin

neyse dediğim gibi ya iddianame hazırlanır TFF de son kararını verir, ondan sonra görürüz kim haklı kim haksız. Sen haklı çıkarsan da adam gibi özürümü dilerim public olarak. anlaştık mı?
fifaya gidersin yaa bişey olmaz
Sosyal ağlarda paylaş

Grast said:

Ya şu mesajı yazacağına 2-3 sayfa geri git oku. Varolan bir sezon içinde lisans iptali ve küme düşürülme gibi bir ceza söz konusu değil. Anlatamıyorum heralde. UEFA'nın maçları iptal etme gibi bir durumuda yok geçmişteki emsallerden. Ne tür cezalar verilebilir. Olay nereye gelebilir daha önceki sayfaları okuyarak zaten fikir sahibi olabilirsin

Grast said:

Ankaraspor küme düşürülmedi Ankaraspor'un lisansı iptal edildi.. Arasındaki farkı açıklamama gerek varmı ? Açıklayabilirim
Sosyal ağlarda paylaş

tinu said:

Grast said:

Ya şu mesajı yazacağına 2-3 sayfa geri git oku. Varolan bir sezon içinde lisans iptali ve küme düşürülme gibi bir ceza söz konusu değil. Anlatamıyorum heralde. UEFA'nın maçları iptal etme gibi bir durumuda yok geçmişteki emsallerden. Ne tür cezalar verilebilir. Olay nereye gelebilir daha önceki sayfaları okuyarak zaten fikir sahibi olabilirsin

Grast said:

Ankaraspor küme düşürülmedi Ankaraspor'un lisansı iptal edildi.. Arasındaki farkı açıklamama gerek varmı ? Açıklayabilirim

ağır oldu ya
Sosyal ağlarda paylaş

evet grast evet, seni bu güzel üslubunla görmek çok iyi :)

@bonjo: Polisle anlaşıp ötüyorlar ve salınıyorlar diye tahmin ediyorum şahsen. Esas amaçları ana adamları yakmak. FIFA zaten gerekli cezaları verir olaylar netleştikten sonra, eğer ki şike varsa

edit: Bir de lisansı iptal edilince neden alt ligden başladı? Onu anlamadım ben lisans iptali nedir? Düşürülmeden farkı nedir? Bir açıklasanıza
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Hayır açıklanan kararda şike olduğu ispatlansa bile bu tür birşey mümkün değil. Bak ben yorumlarımı şike'nin kanıtlanmış olarak çıkacağı yönünde yapıyorum. Fenerbahçe'nin aklanacağı şekilde değil. TFF Tedbir kararı alacaktı ve bu yüzden düşüremeyecekti. Bugun Aydınların konuşmasındada zaten vardı. İddianame elimize gelir biz bir soruşturma başlatırırz savunma dinlenir karar verilir etik kurula gider etik kurur kararı açıklar . İtiraz edilir. Tahkime gidilir. vs vs Bu süreçlerin tamamından Fenerbahçe'nin Küme düşürülmesi dün dediğim gibi tekrarlıyorum İmkansızdır. Bugun ki özrün cebimde kalsın. 1 yıla 2. özrünü alırım kombine olarak
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...