Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike soruşturması - 2. dalga

fizban

Öne çıkan mesajlar

tinu said:

valla bence fenerin durumu daha kötü olur bu karar ile, bir kere bu iddaaname nin hazırlanmasının 1 yıl süreceği felan garanti mi değil? tut ki sezon ortasında deliller sunuldu ne olacak,? fener küme düşecek, şampiyonlar ligi maçları felan iptal olacak, ligler yarıda olduğu için fener bank asyada da oynayamayacak

Yok öyle bir şey.
Sosyal ağlarda paylaş

tinu said:

valla bence fenerin durumu daha kötü olur bu karar ile, bir kere bu iddaaname nin hazırlanmasının 1 yıl süreceği felan garanti mi değil? tut ki sezon ortasında deliller sunuldu ne olacak,? fener küme düşecek, şampiyonlar ligi maçları felan iptal olacak, ligler yarıda olduğu için fener bank asyada da oynayamayacak, anca yeni sezonda bank asyadan başlayacak lige, bu da fenerbahcenin 2 senesi çöpe gitmiş demek.

oysa şimdi düşürülse 1 sene bank asyada oynar seneye çıkardı, bu kadar yönetici içerdeyken delil olmaması imkansız gibi, he birileri düğmeye bastıysa tamam bu kadar korku yeter millete diye arkada anlaşmalar sağlanıp deliller karartılacak fenere hıc bır sey olmayacaksa, icerdekiler 15 20 gün içinde çıkartılacaksa, durum başka tabi.
Ya şu mesajı yazacağına 2-3 sayfa geri git oku. Varolan bir sezon içinde lisans iptali ve küme düşürülme gibi bir ceza söz konusu değil. Anlatamıyorum heralde. UEFA'nın maçları iptal etme gibi bir durumuda yok geçmişteki emsallerden. Ne tür cezalar verilebilir. Olay nereye gelebilir daha önceki sayfaları okuyarak zaten fikir sahibi olabilirsin
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

yargıya güvenirim şu federasyona güvenmem. tutuklanan kişilere ait delilleri sağlayamıyorsa neden var bu adamlar? her şeyde olduğu gibi bunu da eline yüzüne bulaştırdılar. fenerin düşüp düşmemesi çok da şeyimde değil ya, uefadan tüm ülkeye men gelirse o zaman skandal olur.

savcılık belgeleri özellikle göndermemiş. bu kadar net.

federasyondan da şüpheli insanlar var denmiş güya.
Sosyal ağlarda paylaş

İyide şu anda daha dalgalar devam ederken TFF'nin küme düşürmesi olmazdı zaten. Ama bir klubün başkanı asbaşkanı içerideyken elde delil olmadığına, birşeylerin yanlış olmadığına inanmak çooook optimist bir yaklaşım bence...
Emenike veya Sezer serbest kalırken, ülkenin en iyi avukatlarıyla donatılmış Aziz Yıldırım ve en iyi avukatlarından Şekip Mosturoğlu Metris'i boyluyorsa bence iş ciddi. Ama elbetteki şu aşamada TFF'nin karar verememesi çok doğal. Muhtemelen dalgalar sürecek ve cezalar sonra verilecek. Zaten sadece Fenerbahçe'nin ceza almayacağı kesin. Şu anda herşey yarımken küme düşme beklemek anlamsız olur fakat, Fenerbahçe'nin şu aşamada suçsuz olduğuna hiç birşekilde inandıramaz kimse beni. Daha önce de dediğim gibi kolay değil Aziz Yıldırım'ı içeri almak ortada fol yok yumurta yokken.
Sosyal ağlarda paylaş

lan fenerliler de ne gazla bekliyomuş kaç gündür. yok bekleyelim, iddianameyi görelim, kanıtları görelim derken. şimdi bi iddianameyi bekliycez diyince 1 ay önceki fenerli tripleri döndü yine.

hele şu grast'ın herşeyi bilirim tavrı yokmu... dedem başsavcı fener eksi puanla başlıycak, en iyisini ben biliyorum. lan azcık akıllı olsan iddianame beklendikten sonra eksi puanla da başlanmıycaanı anlarsın.
Sosyal ağlarda paylaş

Sotto said:

İyide şu anda daha dalgalar devam ederken TFF'nin küme düşürmesi olmazdı zaten. Ama bir klubün başkanı asbaşkanı içerideyken elde delil olmadığına, birşeylerin yanlış olmadığına inanmak çooook optimist bir yaklaşım bence...
Emenike veya Sezer serbest kalırken, ülkenin en iyi avukatlarıyla donatılmış Aziz Yıldırım ve en iyi avukatlarından Şekip Mosturoğlu Metris'i boyluyorsa bence iş ciddi. Ama elbetteki şu aşamada TFF'nin karar verememesi çok doğal. Muhtemelen dalgalar sürecek ve cezalar sonra verilecek. Zaten sadece Fenerbahçe'nin ceza almayacağı kesin. Şu anda herşey yarımken küme düşme beklemek anlamsız olur fakat, Fenerbahçe'nin şu aşamada suçsuz olduğuna hiç birşekilde inandıramaz kimse beni. Daha önce de dediğim gibi kolay değil Aziz Yıldırım'ı içeri almak ortada fol yok yumurta yokken.
Peki tek birşey sorucam ? Ben bunları söylerken şu an size mantıklı gelen şeyler dün niye gelmiodu bana bunu bi açıklarmı galatasaraylı röröröcüler ? Zaten işleyiş süreci bu şekilde olmalıydı federasyon tedbir kararı alıcaktı. Daha sonra puan düşürme gibi bir cezayla bu olay noktalanıcaktı. Ama dün herkes burda Fenerbahçe küme düşecek diye haykırıyodu
Sosyal ağlarda paylaş

El-Barto said:

lan fenerliler de ne gazla bekliyomuş kaç gündür. yok bekleyelim, iddianameyi görelim, kanıtları görelim derken. şimdi bi iddianameyi bekliycez diyince 1 ay önceki fenerli tripleri döndü yine.

hele şu grast'ın herşeyi bilirim tavrı yokmu... dedem başsavcı fener eksi puanla başlıycak, en iyisini ben biliyorum. lan azcık akıllı olsan iddianame beklendikten sonra eksi puanla da başlanmıycaanı anlarsın.
Verilebilecek cezalar arasında - puanla başlamak var artık. Hala benim dediğim yönde ilerlemekte süreç (Ben tedbir olarak fenerbahçenin avrupaya gönderilmeyeceğini düşünüyordum tek yanıldığım konu böyle oldu) Önümüzdeki süreçte zaten benim dediğim ölçüde gidecek
Sosyal ağlarda paylaş

bence bu kötü oldu. yani keşke düşürülseydik de diğer takım taraftarları sussaydı. neyse kısmet. lakin, kulüpler birliği'ndeki 18 takımın kulüp başkanları düşürülmememiz yönünde fikir vermiş. hatırlatırım.

sezon ortasında düşürülmemiz çok daha kötü olur. yalnız buna federasyonun gücünün yeteceğini pek sanmıyorum ben.
Sosyal ağlarda paylaş

Iggy said:

kaç gündür somut delil yok diyor avukatlar, bu tutuklamalar bi garip, siyasi farkında değil misiniz derkende gülüyodunuz çok biliyodunuz ahaha.

Bunu hangi avukatlar diyor? Televizyona bağlananlar mı Aziz Yıldırım'ın avukatları mı. Eğer Aziz Yıldırım'ın avukatları ise Emenike veya Sezer serbest iken Aziz Yıldırım neden içeride? Benim merak ettiğim orası zaten. Şekip Mosturoğlu dediğiniz adam da ülkenin bilinen iyi avukatlarından. Nasıl bu adamlar içeride ortada birşey yoksa. Eğer birşeyler varsa zaten bizim bunları şu aşamada bilmememiz doğal değil mi...
Federasyon'a üzülüyorum ben Mehmet Ali Aydınlar'ın yerine koyun bir kendinizi. Karar vermek çok çok zor. Şu anda beklemek en mantıklısı, bu ne olumlu ne olumsuz çekimser bir durum...
Sosyal ağlarda paylaş

Grast said:

tinu said:

valla bence fenerin durumu daha kötü olur bu karar ile, bir kere bu iddaaname nin hazırlanmasının 1 yıl süreceği felan garanti mi değil? tut ki sezon ortasında deliller sunuldu ne olacak,? fener küme düşecek, şampiyonlar ligi maçları felan iptal olacak, ligler yarıda olduğu için fener bank asyada da oynayamayacak, anca yeni sezonda bank asyadan başlayacak lige, bu da fenerbahcenin 2 senesi çöpe gitmiş demek.

oysa şimdi düşürülse 1 sene bank asyada oynar seneye çıkardı, bu kadar yönetici içerdeyken delil olmaması imkansız gibi, he birileri düğmeye bastıysa tamam bu kadar korku yeter millete diye arkada anlaşmalar sağlanıp deliller karartılacak fenere hıc bır sey olmayacaksa, icerdekiler 15 20 gün içinde çıkartılacaksa, durum başka tabi.
Ya şu mesajı yazacağına 2-3 sayfa geri git oku. Varolan bir sezon içinde lisans iptali ve küme düşürülme gibi bir ceza söz konusu değil. Anlatamıyorum heralde. UEFA'nın maçları iptal etme gibi bir durumuda yok geçmişteki emsallerden. Ne tür cezalar verilebilir. Olay nereye gelebilir daha önceki sayfaları okuyarak zaten fikir sahibi olabilirsin

benmi yanlış hatırlıyorum ankaraspor küme düşürüldüğünde 4 maç felan oynamıştı yani ligler başlamıştı? o nasıl düştü!
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...