Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 tinu said: valla bence fenerin durumu daha kötü olur bu karar ile, bir kere bu iddaaname nin hazırlanmasının 1 yıl süreceği felan garanti mi değil? tut ki sezon ortasında deliller sunuldu ne olacak,? fener küme düşecek, şampiyonlar ligi maçları felan iptal olacak, ligler yarıda olduğu için fener bank asyada da oynayamayacak Yok öyle bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 tinu said: valla bence fenerin durumu daha kötü olur bu karar ile, bir kere bu iddaaname nin hazırlanmasının 1 yıl süreceği felan garanti mi değil? tut ki sezon ortasında deliller sunuldu ne olacak,? fener küme düşecek, şampiyonlar ligi maçları felan iptal olacak, ligler yarıda olduğu için fener bank asyada da oynayamayacak, anca yeni sezonda bank asyadan başlayacak lige, bu da fenerbahcenin 2 senesi çöpe gitmiş demek. oysa şimdi düşürülse 1 sene bank asyada oynar seneye çıkardı, bu kadar yönetici içerdeyken delil olmaması imkansız gibi, he birileri düğmeye bastıysa tamam bu kadar korku yeter millete diye arkada anlaşmalar sağlanıp deliller karartılacak fenere hıc bır sey olmayacaksa, icerdekiler 15 20 gün içinde çıkartılacaksa, durum başka tabi.Ya şu mesajı yazacağına 2-3 sayfa geri git oku. Varolan bir sezon içinde lisans iptali ve küme düşürülme gibi bir ceza söz konusu değil. Anlatamıyorum heralde. UEFA'nın maçları iptal etme gibi bir durumuda yok geçmişteki emsallerden. Ne tür cezalar verilebilir. Olay nereye gelebilir daha önceki sayfaları okuyarak zaten fikir sahibi olabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 DoruK said: yargıya güvenirim şu federasyona güvenmem. tutuklanan kişilere ait delilleri sağlayamıyorsa neden var bu adamlar? her şeyde olduğu gibi bunu da eline yüzüne bulaştırdılar. fenerin düşüp düşmemesi çok da şeyimde değil ya, uefadan tüm ülkeye men gelirse o zaman skandal olur. savcılık belgeleri özellikle göndermemiş. bu kadar net. federasyondan da şüpheli insanlar var denmiş güya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 İyide şu anda daha dalgalar devam ederken TFF'nin küme düşürmesi olmazdı zaten. Ama bir klubün başkanı asbaşkanı içerideyken elde delil olmadığına, birşeylerin yanlış olmadığına inanmak çooook optimist bir yaklaşım bence... Emenike veya Sezer serbest kalırken, ülkenin en iyi avukatlarıyla donatılmış Aziz Yıldırım ve en iyi avukatlarından Şekip Mosturoğlu Metris'i boyluyorsa bence iş ciddi. Ama elbetteki şu aşamada TFF'nin karar verememesi çok doğal. Muhtemelen dalgalar sürecek ve cezalar sonra verilecek. Zaten sadece Fenerbahçe'nin ceza almayacağı kesin. Şu anda herşey yarımken küme düşme beklemek anlamsız olur fakat, Fenerbahçe'nin şu aşamada suçsuz olduğuna hiç birşekilde inandıramaz kimse beni. Daha önce de dediğim gibi kolay değil Aziz Yıldırım'ı içeri almak ortada fol yok yumurta yokken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 beyler iggy iki saattir bi uğraş içinde bi gülünde sevinsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 ahahhahaa sen gül esnaf en çok seni istiyoruım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 kaç gündür somut delil yok diyor avukatlar, bu tutuklamalar bi garip, siyasi farkında değil misiniz derkende gülüyodunuz çok biliyodunuz ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 esnaf'ın adresi elimde mevcut,uygun bir fiyata ispiliyebilirim tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 lan fenerliler de ne gazla bekliyomuş kaç gündür. yok bekleyelim, iddianameyi görelim, kanıtları görelim derken. şimdi bi iddianameyi bekliycez diyince 1 ay önceki fenerli tripleri döndü yine. hele şu grast'ın herşeyi bilirim tavrı yokmu... dedem başsavcı fener eksi puanla başlıycak, en iyisini ben biliyorum. lan azcık akıllı olsan iddianame beklendikten sonra eksi puanla da başlanmıycaanı anlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 paticik rekoru kırdınız o kadar uğraşıp o kadar mesaj yazıp az değil bence hakeden sensin. benden daha çok uğraş verdiğin kesin esnaf :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Sotto said: İyide şu anda daha dalgalar devam ederken TFF'nin küme düşürmesi olmazdı zaten. Ama bir klubün başkanı asbaşkanı içerideyken elde delil olmadığına, birşeylerin yanlış olmadığına inanmak çooook optimist bir yaklaşım bence... Emenike veya Sezer serbest kalırken, ülkenin en iyi avukatlarıyla donatılmış Aziz Yıldırım ve en iyi avukatlarından Şekip Mosturoğlu Metris'i boyluyorsa bence iş ciddi. Ama elbetteki şu aşamada TFF'nin karar verememesi çok doğal. Muhtemelen dalgalar sürecek ve cezalar sonra verilecek. Zaten sadece Fenerbahçe'nin ceza almayacağı kesin. Şu anda herşey yarımken küme düşme beklemek anlamsız olur fakat, Fenerbahçe'nin şu aşamada suçsuz olduğuna hiç birşekilde inandıramaz kimse beni. Daha önce de dediğim gibi kolay değil Aziz Yıldırım'ı içeri almak ortada fol yok yumurta yokken.Peki tek birşey sorucam ? Ben bunları söylerken şu an size mantıklı gelen şeyler dün niye gelmiodu bana bunu bi açıklarmı galatasaraylı röröröcüler ? Zaten işleyiş süreci bu şekilde olmalıydı federasyon tedbir kararı alıcaktı. Daha sonra puan düşürme gibi bir cezayla bu olay noktalanıcaktı. Ama dün herkes burda Fenerbahçe küme düşecek diye haykırıyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 şike mike yaptıysak kötü ama fenerbahçe iyi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 ahahaha hangi fenerli tripleri ya kaç gündür 8000 mesaj yazan kim siz değil misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 küme düşürmek allaha mahsustur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 uefaya dilekçeni verdin mi fistan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 heh, sabah 9 dan, karar açıklanana kadar 20 sayfa, 1.5 saatte 16 sayfa. Pusuda bekleyip aniden saldırıya geçmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 El-Barto said: lan fenerliler de ne gazla bekliyomuş kaç gündür. yok bekleyelim, iddianameyi görelim, kanıtları görelim derken. şimdi bi iddianameyi bekliycez diyince 1 ay önceki fenerli tripleri döndü yine. hele şu grast'ın herşeyi bilirim tavrı yokmu... dedem başsavcı fener eksi puanla başlıycak, en iyisini ben biliyorum. lan azcık akıllı olsan iddianame beklendikten sonra eksi puanla da başlanmıycaanı anlarsın.Verilebilecek cezalar arasında - puanla başlamak var artık. Hala benim dediğim yönde ilerlemekte süreç (Ben tedbir olarak fenerbahçenin avrupaya gönderilmeyeceğini düşünüyordum tek yanıldığım konu böyle oldu) Önümüzdeki süreçte zaten benim dediğim ölçüde gidecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 acaba fener düşürülmez ise beşiktaşlılar biz olsak düşürülürdük diyecek mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 bence bu kötü oldu. yani keşke düşürülseydik de diğer takım taraftarları sussaydı. neyse kısmet. lakin, kulüpler birliği'ndeki 18 takımın kulüp başkanları düşürülmememiz yönünde fikir vermiş. hatırlatırım. sezon ortasında düşürülmemiz çok daha kötü olur. yalnız buna federasyonun gücünün yeteceğini pek sanmıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Iggy said: kaç gündür somut delil yok diyor avukatlar, bu tutuklamalar bi garip, siyasi farkında değil misiniz derkende gülüyodunuz çok biliyodunuz ahaha. Bunu hangi avukatlar diyor? Televizyona bağlananlar mı Aziz Yıldırım'ın avukatları mı. Eğer Aziz Yıldırım'ın avukatları ise Emenike veya Sezer serbest iken Aziz Yıldırım neden içeride? Benim merak ettiğim orası zaten. Şekip Mosturoğlu dediğiniz adam da ülkenin bilinen iyi avukatlarından. Nasıl bu adamlar içeride ortada birşey yoksa. Eğer birşeyler varsa zaten bizim bunları şu aşamada bilmememiz doğal değil mi... Federasyon'a üzülüyorum ben Mehmet Ali Aydınlar'ın yerine koyun bir kendinizi. Karar vermek çok çok zor. Şu anda beklemek en mantıklısı, bu ne olumlu ne olumsuz çekimser bir durum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Grast said: tinu said: valla bence fenerin durumu daha kötü olur bu karar ile, bir kere bu iddaaname nin hazırlanmasının 1 yıl süreceği felan garanti mi değil? tut ki sezon ortasında deliller sunuldu ne olacak,? fener küme düşecek, şampiyonlar ligi maçları felan iptal olacak, ligler yarıda olduğu için fener bank asyada da oynayamayacak, anca yeni sezonda bank asyadan başlayacak lige, bu da fenerbahcenin 2 senesi çöpe gitmiş demek. oysa şimdi düşürülse 1 sene bank asyada oynar seneye çıkardı, bu kadar yönetici içerdeyken delil olmaması imkansız gibi, he birileri düğmeye bastıysa tamam bu kadar korku yeter millete diye arkada anlaşmalar sağlanıp deliller karartılacak fenere hıc bır sey olmayacaksa, icerdekiler 15 20 gün içinde çıkartılacaksa, durum başka tabi.Ya şu mesajı yazacağına 2-3 sayfa geri git oku. Varolan bir sezon içinde lisans iptali ve küme düşürülme gibi bir ceza söz konusu değil. Anlatamıyorum heralde. UEFA'nın maçları iptal etme gibi bir durumuda yok geçmişteki emsallerden. Ne tür cezalar verilebilir. Olay nereye gelebilir daha önceki sayfaları okuyarak zaten fikir sahibi olabilirsin benmi yanlış hatırlıyorum ankaraspor küme düşürüldüğünde 4 maç felan oynamıştı yani ligler başlamıştı? o nasıl düştü! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Neden içerde olduğu belli değil mi? Başından beri söylüyoruz neden orda olduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 knox said: esnaf'ın adresi elimde mevcut,uygun bir fiyata ispiliyebilirim tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar