serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 abi karikatür süper ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 ses tonunu duydum adamın okurken B) sanat bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Evet yayın yasağı resmen bilerek getirilmedi ve sonra savcı sıkışınca bi anda hemen geliverdi yasak. Baya pis işler dönüyor ama gene bizlere sadece tiyatroyu izlemek kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 lost gibi oldu bu sike davası sonunu kesin getiremicekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 - Puanla başlatılacak fener ve Bjk sonra kapanıp gidicek konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Zaten neden bir anda play off sistemi geliyor.Eksi puanla başlayacak takımlar da işin içinde olsun.Hem onlar yitip gidecek bir sezonda favorilerden birisi olsun hemde yayıncı kuruluş tekrardan rekabetin geldiği ortamda paraya konsun.M.Ali Aydınlar efendisi de bu oyunda kukla olsun.Varsa bunun tersi senaryo ben hiç birşey bilmiyorum.Zaten M.Ali Aydınlar bu sene deneriz olursa güzel bir izlenim bırakırsak devam ederiz diye açıklama yaptı.Yani seneye beğenmezsek kaldırırız imasında.Play off sisteminin nasıl bir tezgah olduğu ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Absolut said: Evet yayın yasağı resmen bilerek getirilmedi ve sonra savcı sıkışınca bi anda hemen geliverdi yasak. Baya pis işler dönüyor ama gene bizlere sadece tiyatroyu izlemek kalıyor. Sorarlar adama yayın yasağı senin tekeline mi çalışıyor diye. Ne yaptıkları belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Hehehe şimdi de GSnin geçmişi başını derde sokacak gibi. http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/18557960.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 gsyi çekmek için ellerinden geleni yapıcaklar artık bu akdar çok komuştular ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 lube ayar olunca pek inandırıcı olmuyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Heh, zamanında niye vermedin derler kadına. Yetersiz Lube. Bişey olmaz bunlardan, umutlanmayın :) dediğim gibi, yayın yasağı da UEFA'nın adam yolladığı gün konuyor. Köşeye sıkışan savcı değil, dansöz Aydınlar. Yalvarmışlardır yasak koydur diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 valla sırf küfürden ceza yememek için yapılan bu konuşmalardan GS'nin başı yanacaksa, sözde var olan diğer konuşmalarla diğer takımların nereleri ağrır bilemiyorum. ama Adnan Sezgin'i oldum olası sevmedim. GS yapmışsa, kim yapmıştır deseler, ilk aklıma gelecek adam, günahını almayayim ama üzgünüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Sonuçta adam takımına az ceza aldırmaya uğraşıyor ama kurala uygunmudur bu iş derseniz bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 ahahaha ekşi sözlükte mihmit ıli ıydınlar diye başlık açmışlar asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 başlığa da bunu koymuşlar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Lube ishal yapmış yine. Adamların yaptıkları şike değil, disiplin kurulunda ayar çektikleri adam varmış... Fenerin fenerasyonu vardı resmen. Hede hödö etmesin hemen fener. Adam bir de Fenerbahçe kongre üyesiymiş... Rofl. Özel istek üzerine: "EricCantona" said: O sene biz futbol tarihinin en ağır cezasını aldık sahaya su şişesi attık diye,demek ki Adnan Sezgin bide ayar çekmese 30 maç yermişiz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 ahaha abi bu ne=p ekşi said: küçükken kavgalarda küfür falan da edemezdi bence bu arkadaş, yakışmaz ki küfür ağzına ellam. bi düşün bak olmuyor di mi? (bu konuşmaları karşınızda platform üstünde mehmet ali aydınlar var gibi tahayyül etmek zorunludur aksi takdirde cezai işlem uygulanacaktır.) - hisiyin bir dıhıe bını piç kırısı dimie yıksa sına tiepik ıtırım tımım mi? seni mıhallemizin 354. kaninın 45. maddisının 3. fikrısinın c beindine gire anne tirliğine sivk idiyirım. + memoş hüseyini dövek mi küfür etti olum hepimize? - bıkın hisiyını divmek içın ilimızde yitirı kıdar dilil yık. iddıanemiyı biklıyıcız. + e yine küfrederse bize? - çikinen vırsı sıkağa çıkmasın ivinde ıtırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 abi artık şu aksan geyiği hıç hışıma gitmiyır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 ben ilk günki gibi beğenerek okuyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Ben de çok beğenerek okuyorum, güzel geyikler var ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 nileppezdel said: Heh, zamanında niye vermedin derler kadına. Yetersiz Lube. Bişey olmaz bunlardan, umutlanmayın :) dediğim gibi, yayın yasağı da UEFA'nın adam yolladığı gün konuyor. Köşeye sıkışan savcı değil, dansöz Aydınlar. Yalvarmışlardır yasak koydur diye :D Aydınlar koydurdu yani yasağı. Yazık sana ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 huuu ufukta ban var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 savcının köşeye sıkıştığı falan yok, antu kafa hayallere de hiç gerek yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Aydınlar bu kadar güçlü yani yayın yasağı koyduracak kadar? Oldu canım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 artık birinin fenerli olması banlanmaya yetiyo bu forumda. buna da şükür sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar