Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike soruşturması - 2. dalga

fizban

Öne çıkan mesajlar

kkk said:

mehmet ali aydınları en başta kim seçti?

http://www.sabah.com.tr/SabahSpor/Futbol/2011/06/11/zirveden-aydinar-cikti

hmmm evet aziz yıldırım desteklemiş tek başına seçtirmiş evet

adamı seçtirmişler demek ki haci bi kica kic der diye. demeyince boyle surtusmeler olabiliyor demek ki. :p

su mantik da inanilmaz.

SIZ DE DESTEKLEDINIZ OLM ADAM FENERLI TABI KORUYACAK HEHEH diyen kafalar falan... crt.

cavanagh said:

aydınlar açıklama yaptı
uefa yitkilisi bilgi ılmıyı gildi dedi

http://www.youtube.com/watch?v=bg92QpjRcJk
Sosyal ağlarda paylaş

ee hani savcılık mahkemeler ve fedarasyon birbirinden bağımsız karar vermesi lazımdı, hani fedarasyon savcıyı bekliyor savcının iddaanamesinden sonra karar vericek diye kızıyordunuz,

uefa yetkiliside direk savcıya gitti? Şimdi uefa yetkiliside savcının iddanamesini beklemek doğru kadar derse ne yapacak gs yönetimi, bu sefer kime şikayet edecek ?
Sosyal ağlarda paylaş

tinu said:

ee hani savcılık mahkemeler ve fedarasyon birbirinden bağımsız karar vermesi lazımdı, hani fedarasyon savcıyı bekliyor savcının iddaanamesinden sonra karar vericek diye kızıyordunuz,

uefa yetkiliside direk savcıya gitti? Şimdi uefa yetkiliside savcının iddanamesini beklemek doğru kadar derse ne yapacak gs yönetimi, bu sefer kime şikayet edecek ?

şike falan yok ya zaten. siyasi operasyon futbol maskesi altında. galatasaray da car car ötüyor herkes düşse de biz olsak en birinci diye.

http://www.cizgifilmseyret.com/files/image/3872da70a6heidi1.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

öff varya harbiden boş boş yazıyosun gayet mantıklı bir şey söyledim, ayrıca burda bi kere bile şike yok diye bir cümle etmedim, hatta fenerin küme düşmesi %99 ama bu işin oluru bu şekilde dedim, o deliller ortaya çıktığında gizlilik kalktığında kim suçluysa düşecek bunu kimse kıvıramaz dedim, abuk sabuk gifler koyacağına ne dediğimi anlama zahmeti göster,

gs ve sizin olmasını istediğiniz şey suçlu suçsuz kimse kendini savunamadan kararlar verilsin oldu bittiye gelsin bunu istiyorsunuz olmadığı içinde böyle saldırıyorsunuz. aynı durumda gs olsa benim şu an kurduğum cümleleri kurardınız bunuda çok iyi biliyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

al ciddi cevap.

Uefa'dan birinin gelmesi, gelip de TFF başkanıyla değil savcıyla görüşmesi bence UEFA nezdinde TFF'nin kredibilitesini yitirmeye başladığının göstergesidir.

ama bunu beğenmeyip yine alakasız bi yerden gs'ye çakarsın.
lol uefa geliyor savcıyla görüşüyor adam olaydan gsye çakmak için uğraşıyor.

ligi bu hale getirenler metris'te adam kimle uğraşıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

ligi bu hale getirenlerin cezası verilecek zaten, ama siz suçlu suçsuz bu işte adı geçen herkes yansın diyorsunuz.

şimdi sana soruyorum:
gs neden savcıya baskı yapmıyor, neden savcının iddanamesini bir an önce açıklaması için yazılar yazmıyor? 2 ay oldu nerdeyse, içerde suçlu yada suçsuz bir sürü adam var ve ligin bu halde olmasından sorumlularsa bir an önce cezalandırılmaları lazım, savcı bu iddaanameyi hazırlamış olsa deliller ortaya çıksa , fedarasyon seve seve karar vermek zorunda dimi güzel kardeşim? eee bu cesur yürek gs neden fedarasyona böyle saydırırken hala iddaname hazırlamayan ve ne zaman hazırlayacağıda belli olmayan üstüne dosyaların tamamınıda gizli diye vermeyen savcıya saydırmıyor?

fedarasyon acıklamadımı şike bulgusu var diye ama bunu gizlilik kararı yüzünden açıklayamıyor ve uygulayamıyoruz diye... niye kimse demiyor savcıya artık şu 19 maçta belgelenen şikeyi bir açıklada ligimiz adam gibi başlasın diye?

bu işin bu noktaya gelmesinde 1 numaralı suçlu savcıdır, bugun lig böyle şaibe altında başlıyorsa hala iddaaname hazırlamayan ve insanları mahkemeye çıkartmayan ve ne kadar daha içerde tutacağı belli olmayan savcı yüzünden,

ama gs da bunu kullanıyor bunu bildiği halde fedarasyona baskı yaparak hatta uefa yı kullanarak bir an önce oldu bittiye getirmeye çalışıyor sizde çok net biliyorsunuz bunu.
Sosyal ağlarda paylaş

En başta yapılan haberlerin %90 ının yalan olduğu ortaya çıktı, hukukçular vs. federasyonun verdiği kararın doğru olduğunu söylüyordu, millet savcıyı sorgulamaya bşalamıştı vs.

yasak getirelecekti madem bilgi sızdırılırken getirelecekti, şuan getirmenin mantığı koca bir sıfır, sızan sızdı zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...