toggie Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 madem yetersiz bu belgeler, ve gizlilik oldugu icin gizli olanlar tff'ye teslim edilmemis. edildigi kadarını kamuoyu ile paylasmayan tff serefsizdir. hepsini gormek istiyoruz. biz de inanalım gercekten bu bilgilerin yetersiz olduguna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 toggie said: madem yetersiz bu belgeler, ve gizlilik oldugu icin gizli olanlar tff'ye teslim edilmemis. edildigi kadarını kamuoyu ile paylasmayan tff serefsizdir. hepsini gormek istiyoruz. biz de inanalım gercekten bu bilgilerin yetersiz olduguna. e yasak nasıl paylaşsın :) tff ye teslim edilenlerinde paylaşılması yasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 :) Kanundan, hukuktan anlamayan gazeteci bozuntularının çıkarttığı gazeteler tabii ki kanundan, hukuktan anlamayan bir vatandaş databasei(harbi süper laf bu, bu lafın mucidi olan paticana her seferinde teşekkür ediyorum, bir kez daha teşekkürler) oluşturacaktır...Bu gayet normal bir sonuçtur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 ulan ustteki mesajı alıntı yapmayın, bin tane om sildim, delirtmeyin adamı. madem tff de gizliligini koruyacak belgelerin hepsini versinler o zaman. ben anlamadım bu isten bise. hem gizlilik var, hem yok. cocuk mu kandırıyolar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 aynen öyle, çocuk kandırıyorlar. itiraz yapıldı zaten o oda olayına, adamlar istedikleri belgeleri yolladı istemediklerini yollamadı. böyle bir dünya yok normalde ama burası türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 e tff de bunu söylüyor işte, bana tüm belgeleri vermediler diyor, bu gönderdiklerinede baktık yetersiz diyor , bir an önce gizliliğin kalkması tff nin tüm delillere ulaşması gerektiğini söylüyor. bugün ki açıklama bu, millet tff ye laf diyeceğine bu zamana kadar bu kadar net delil var madem, iddaaname hazırlayamayan içerdeki insanları mahkemeye çıkarmayan, savcıya laf desin. işin özeti savcı tff kucağına bomba bırakmıştı, şimdi tff aldı o bombayı savcıya teslim etti al buyur dedi senin elinde patlasın bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 toggie...Bu durum yeni değil...4 yıla yakın zamandır aynı durum Ergenekon ve Balyoz davalarında da var. Sanık avukatlarına verilmeyen belgeler adını anmak istemediğim ve şu sıralar spor yorumcusu kılığına da girmeyi becermiş olan gazeteci kılığındaki kişi tarafından Taraf gazetesine ve diğer yandaş medyaya servis ediliyor. Aynı şey bu şike davasında da oldu. Aziz Yıldırım'ın avukatına dahi gösterilmeyen SÖZDE belgeler 2 aya yakın zamandır yandaş medya ve tabii ki Taraf gazetesinde yayınlanıyor. Öyle bir ortam yaratıldı ki Fenerbahçeliler hariç herkes FENERBAHÇE ŞİKE YAPTI ya inandırıldı. Gelinen noktada futbol federasyonu başkanı açık açık söylüyor, daha ne desin? Bizim elimizde bulunan 44000 belge incelendi ve bu belgeler içinde cezai bir karar vermeye yetecek belge bulamadık dedi. Bu kadar açık söylenen sözlerden sonra beklemekten başka yapacak bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Myshkin said: aynen öyle, çocuk kandırıyorlar. itiraz yapıldı zaten o oda olayına, adamlar istedikleri belgeleri yolladı istemediklerini yollamadı. böyle bir dünya yok normalde ama burası türkiye. iyi de o zaman oda kurmaya falan gerek yoktu. gizliligi olan belgeler hala gonderilmediyse, gonderilenlerin gizli olmadıgını anlamamız gerekmiyor mu bu durumda? gizli degilse paylassınlar bizle diyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 toggie said: he he oyle. abi içtiğim kolayı püskürttüm ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 bu işi savcıda poliste batırdı, zamanında somut delil elde edebilecekken yani suç üstü yapabilecekken yapmadılar daha doğrusu yaptırtmadılar, neden? çünkü seçim vardı, tam seçim zamanı akp milyonlarca taraftarı karşısına almak istermiydi, bu yüzden o zaman suç üstü yapmadılar, somut deliller uçtu gitti, secimler bitti hadi dediler aha gelinen nokta bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 yasak toggie cim yasak hic bir delili paylaşamazlar, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 @cetintas ergenekon davasını her mesajında bu olaya baglıyorsun. savcılar aynı diye olayların birbiri ile baglantısı olması gerekmedigini dusunuyorum. sorusturma kapsamında ismi gecen tek takım fb degil. hicbir hukumet fb, gs ya da bjk gibi milyonlarca destekcisi olan bir kurumu bitirmek isine giremez. bu isten cıkarları varsa sadece fb'yi degil, diger buyuk kulupleri de kendilerine hedef olarak secebilirler. kaldı ki hicbir haberde bu sorusturma ile ergenekon bagdastırılmadı, ergenekon lafı bile gecmedi. sen taraftarı oldugun kulube haksızlıklık yaptıldıgını dusundugun icin konuyu ergenekon ile bagdastırmaya calısıyorsun, duygusal yaklasıyorsun. hukumette de, yargıda da tuttugu takım icin dinini degistirecek adamlar vardır eminim. turkiye'de fanatiklik capulcu taraftardan degil buyukbas adamlardan baslıyor. ergenekon davasında hukumetin gecmis yıllardan kalan kuyruk acısının intikamı var. askere olan kinin kusulmus hali kısaca. fb icin ortada bir sebep goremiyorum. ayrı konu tabi, burada tartısmak anlamsız. bu benim dusuncem ayrıca, katılmayabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Şimdi tedbirli disiplin kurulu nedir futbolda biliyorsunuz dimi ? Hangi durumlarda tedbirli olarak gönderilir biliyorsunuz dimi ? Ceza alacağı kesin ama süresi belli olmayan durumlar hariç tedbirli olarak disiplin kuruluna sevk olmaz, ben bunca senedir görmedim. Şimdi Emenike tedbirli sevk edilme nedeni nedir kanıt yoksa ? Futbol oynamasına engel olacaklardı eğer türkiyede olsaydı ? Bu ne demek anlayan var mı acaba ? 9 milyonluk adamı kanıt yokken mi oynattırmayacaklardı yani ? Siz devam edin, ben bölmiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 tinu said: yasak toggie cim yasak hic bir delili paylaşamazlar, tff'ye yarısı yasak. kamuoyuna hepsi yasak. WTF? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 tinu said: bu işi savcıda poliste batırdı, zamanında somut delil elde edebilecekken yani suç üstü yapabilecekken yapmadılar daha doğrusu yaptırtmadılar, neden? çünkü seçim vardı, tam seçim zamanı akp milyonlarca taraftarı karşısına almak istermiydi, bu yüzden o zaman suç üstü yapmadılar, somut deliller uçtu gitti, secimler bitti hadi dediler aha gelinen nokta bu. * savcı batırdı (ya hicbir delili paylasmayacaktı, ya da hepsini paylasacaktı) * tff sıvadı (yaptıgı acıklamalarla) bakalım tuyu kim dikecek : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 şimdi sezer ve semih için fener muhtemelen itiraz edecek. karar bozulmazsa ve fener uluslararası bir mahkemeye başvurursa ne olacak? cas sorgulamıyormu bu adamları neden oynatmıyorsun kanıtın ne felan diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 tinu said: şimdi sezer ve semih için fener muhtemelen itiraz edecek. karar bozulmazsa ve fener uluslararası bir mahkemeye başvurursa ne olacak? cas sorgulamıyormu bu adamları neden oynatmıyorsun kanıtın ne felan diye? Ahhh işte onu diyorum :) Kanıt yoksa neden tedbirli kanıt varsa neden düşürmüyorsun ? dimi ne garip ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 @zegna: toroğlu ve ulueren fln zaten bildiğin ortaya bişiler atıp alevlenmesini izliyen sonra da iyice kıörükleyen adamlar yani gereksizler hakkaten baransu zaten apayrı bi olay, sen demişsin spor programlarına çıkmama kararı almış diye, kapağı yiyince caymış işte ileride iddaaname günlerinde geri gelir ekrana fişeklemek için ama esas olay 21 gün önce bu dosyaları aldıklarında yapacakları açıklama da buydu, bu 21 gün beklemenin hiçbir anlamı yoktu tff'nin şimdiye kadar yaptıklarını resmi sitede yapılması konusunda dile getirdiği için galatasaraya direk çattı aydınlar. disiplin kuruluna sevk ederiz, gereksiz açıklama yapılmasın vs gibi ki yapılan açıklama uygun ve doğru olandı. kimseyi rencide edici ya da yanlış birşeyler yapıldığını ima eder bir özelliği yoktu. ama aydınlar kafasında nasıl bir plan kurduysa ters geldiği için sinirlendi ve sindirmeye çalıştı sonraki konuşmaları ve açıklamalarında da bunu iyice belli etti zaten "klüpler ve kişileri ayrı tutmalıyız", "kesin birşey olmadığı için klüplerin isimlerini vermek şu anda olmaz" gibi açıklamalar yaparken ardından galatasarayı ve beşiktaşı hedef göstermesi, "20 yıl geriye gideriz kupalarını alırız gibi bir açıklama yapması" tavrını belli ediyor bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 yok yalnız sezer ve semıh tedbirli değil, bunlar sadece PFDK’ya sevk edilmiş, tedbirli diye yazmıyor başında, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 mali said: Aydınlar, takımların Avrupa'daki seyrine ilişkin soruya, "Kendilerini şüpheli görenler varsa şimdi de katılmayabilirler. Suçlu olurlarsa UEFA gereken cezayı verecektir. O konunu muhatabı ismi geçen kulüplerdir" şeklinde yanıt verdi. Su adamın acıklamalarını makul bulanlar, bir daha dusunsun. Ben boyle facepalm cekmedim arkadas, bu ne ya ahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 toggie said: @cetintas ergenekon davasını her mesajında bu olaya baglıyorsun. savcılar aynı diye olayların birbiri ile baglantısı olması gerekmedigini dusunuyorum. abi yapılan şey birebir aynısı, savcılarla falan ilgili değil ki dediğimin, aynı tarz işte, sanık avukatlarına bile verilmeyen belgeleri sarıkamış'ın kahvesinde ki Hüso dayı fotomaç'ı okurken öğreniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 bu avrupa açıklaması hodri meydan niteliğinde aslında, şimdi fener suçsuz olduğuna inanıyorsa kupaya devam eder ama suçlu bulunursa uefa çok çok ağır ceza verir, ama şimdiden ya benim üzerimde bir dava var , ne olacağı belli değil, ben bu pislikten arınana kadar gelmeyim avrupaya derse , o zaman alacağı ceza farklı olur. adam varsa diyor kendine güvenen bu gizli saklı deliller açıklandığında da suçsuz olduğum ortaya çıkacak diyen buyursun gitsin diyor. yani herif dusurme kararında bombayı savcıya attı, uefa olayında da kulüplere madem şike yapmadık diyorsunuz hodri meydan dedi, ooh sen sağ ben selamet. açıkcası fenerin ne karar alacağını merakla bekliyorum. beşiktaş bilet fiyatlarını açıkladığına göre katılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 toggie said: Myshkin said: aynen öyle, çocuk kandırıyorlar. itiraz yapıldı zaten o oda olayına, adamlar istedikleri belgeleri yolladı istemediklerini yollamadı. böyle bir dünya yok normalde ama burası türkiye. iyi de o zaman oda kurmaya falan gerek yoktu. gizliligi olan belgeler hala gonderilmediyse, gonderilenlerin gizli olmadıgını anlamamız gerekmiyor mu bu durumda? gizli degilse paylassınlar bizle diyorum ben de. bak hem tüm belgeler gizli hem öyle bir oda kuruldu hem de savcı sadece istediği belgeleri gönderdi neresinden tutsan elinde kalıyor yani. gizlilik kararı varsa savcı ne demeye onalra belge yolluyor? yolluyorsa nasıl oluyor da hepsini değil sadece istediklerini yolluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 nileppezdel said: Zegna said: nileppezdel said: yalancı kuduz demek için erken, savunma da almadın yani. Bence iddianameyi bekle Zegna ya nilep, sana ayrıca 4 sayfa wall of text yazmak lazım bazı seylerı anlaman icin ama burda 100 kisinin yapamadıgını heralde bende yapamam o yuzden bosveriyorum :) ps : mail atmaya baslıcakmısın yarın uefa ya? hayır? deliller gelsin, şike için yeterli kanıt varsa ama düşürmez de kollarlarsa, o zaman yollarım mail işte :) http://gifsforum.com/images/gif/lol/grand/michael-jordan-lol.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 ZA. DÜŞTÜK MULAN? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar