toggie Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Buddha said: toggie said: barbu said: toggie said: Verecek cevap bulmadiginiz her anda Ulusoy'a geri sariyosunuz. cok gereksiz bir mesaj olmuş bu. ve cidden merak ediyorum. trol filan değil. akrabalık, dostluk filan mı var ulusoy ile. sanki senin bu konu hakkında çok defa gördüm mesajını. haluk ulusoy nitekim pek savunulacak bir adam değil. Savundugumu nerden cikardin ki? Esas Ulusoy'un bu konu ile ne alakasi var aydinlatir misin bizi lutfen. Akrabalık yok ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Bunu diyen adam "ortada fol yok, yumurta yok" dedi. Ayda oksijensiz kalmissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Myshkin said: vaperon said: Federasyonun aldığı kararlar ne mahkemeyi bağlar, ne de mahkemenin aldığı kararlar federasyonu... mahkemenin kararı federasyonu bağlamaz, he arkadaşım. hadi git bi çay koy sen. kurallara göre evet bağlamaz. ama sonuçta mahkeme o kararı belirli belgelere göre alıcak. bu durumda da federasyon eli mahkum benzer bir karar vermez zorunda. yani mahkeme suçlu demişken federasyon suçsuz demez. ama isterse diyebilir o ayrı bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 tinu gayet "bu kararı vermemiz gerekiyor, bırakın özel ortamda kozmik odada vs. en azından üst düzey yöneticilere kanıtları gösterelim de iş çıkarmasınlar" der savcıyla falan anlaşırlardı, o kısım kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 nileppezdel said: barbu 28 klasör delilin içinde sadece o salak konuşmaların olduğunu düşünüyorsan diyecek bir şeyim yok, haklısın ok 28 klasör hakkında ne düşünelim abi sen söyle? Hiçbişey bilmiyoruz. Aaaa 28 klasör kesin 1inden bişey çıkar diye varsayım mı yapalım senin gibi 1000 sayfa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 nileppezdel said: tinu gayet "bu kararı vermemiz gerekiyor, bırakın özel ortamda kozmik odada vs. en azından üst düzey yöneticilere kanıtları gösterelim de iş çıkarmasınlar" der savcıyla falan anlaşırlardı, o kısım kolay adkajdkladka ya allah askına hukukda boyle bır konusma varmı ya:) cas ı da cagıralım oraya hanı avrupaya gıderse konu onlarda gelır kozmık odada ıncelerler, hayır bu kadar baskı yapıyorsunuz fedarasyonu sucluyorsunuz madem bu kadar net bılgıler var somut deliller var neden bir iddaanme hazırlamak bu kadar uzun suruyor, aynı baskıyı savcıya yapsanıza , 19 macta sıke var dıyen polise yapsanıza, bu kadar netse bu deliller 1 ayda hazırlanırdı bu iddaname , gizlilik ortadan kalkar sucluların sucları tum halka açıklanır fedarasyonda cezasını verırdı , ama bu işinize gelmiyor tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 nileppezdel said: barbu 28 klasör delilin içinde sadece o salak konuşmaların olduğunu düşünüyorsan diyecek bir şeyim yok, haklısın ok ben şunu diyorum. federasyona giden belgeler arasında somut delil varsa ve ona rağmen bunu milletten saklayıp somut delil yok, karar alamıyoruz diyolarsa bu zaten ortaya öıkar. eğer dedikleri doğruysa evet 28 klasor arasında somut delil yok. varsayım ile yargı olmaz. bundan bahsediyorum. sen ise "kesin vardır aga" diye kahve muhabbetlerine giriyorsun. olmuyor. sen somut delil ne onu bilmiyorsun sanırım. yoksa böyle yorumlar yapmazsın heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 toggie said: Bunu diyen adam "ortada fol yok, yumurta yok" dedi. Ayda oksijensiz kalmissin. Yine çek cımbızla bir kelime kendi kafana göre alakasız bir yere bağlayıp cool bir cevap yaz helal :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Cimbiz mi? Iki cumle yazmissin zaten. Digeri alakasiz. Yine cevap veremeyince sacmalamissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 sen de farksız değilsin toggie. kusura bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Bakmadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 vaperon said: Seagle; Şimdi herkes bunu post ediyor. Savcıda fenerliydi onun fotolarını niye koymuyorsunuz? Buddha said: Abi o zaman GS donuyla Ulusoy TFF başkanı olarak cirit atarken nerdeydiniz? Ulusoy kelimesini duyduğunuz anda neden savunmaya geçiyorsunuz o zaman. O zamanlar neden nu nasıl lig istemem böle lig demiyordunuz lig tvnizi falan iptal etmiyordunuz :) Ayrıca nedir bu aceleniz? Belki mahkemeden sonuç çıkmaz erkenden hüküm mü verilsin istiyorsunuz. Sonrada yok biz adalet istiyoruz falan. Hahahaha :) Bu ne çelişkilerdir. 2 kelime dediğin 2 paragraf. Neden Ulusoy dedim Ulusoy'u gördüğün gibi rage yapmasan anlarsın. Sana yazmamıştım bir kararda TFF başkanı fenerli diye ağlayanlara yazmıştım ama hemen atlıyarak farksız olmadığını gösterdin. Kendi mesajlarını okursan saçmalamak ne görürsün. Ayda oksijensiz kalmak falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Tamam Buddha, dediğin gibi olsun. Etik kurulu ben tespitimi yaptım diyor. Fenerbahçe'den bir kişinin çıkıpta he biz yedik bir halt demiyeceğini de hepimiz biliyoruz. Peki ne olacak? Federasyon, bak adam ben yapmadım diyor, boşverin gitsin derse UEFA canımıza okur. Eğer federasyon UEFA'nın %1 şüphe üzerine yaptığı açıklamalar üzerine ben de şüphe tespit ettiğim maçlara karşın (ki etik kurulunun şu andaki raporunda sabit tespitli maçlar var) küme düşürüyorum dedi. Her şekilde aşağıya iniyorsun. Şimdi olsa ne olur? Şike yapan takımlar bir alt ligden başlar. Önümüzdeki sene Süper lige geri döner. TFF Disiplin kurulu sorgulamasından sonra düşürüldüğünde ise: Bu sene tamamen çöp, anlaşmalı oyuncularına güle güle de. Gelir 0, gider muazzam olmuş zaten. Maç başı ödemeleri, giderler vs.vs. Yaşanılan tartışmalar, taraftar kepazelikleri, şikeci tezahüratları, emek hırsızlığı iddiaları, oyuncu psikolojileri vs. vs... Hangisi daha iyi? Bence birincisi. Ama eğer biri ciddi Fenerbahçe'yi bitirme, sıfırlama, batağın içine sokma çabasındaysa ikinci plan kusursuz ilerliyor... Al sana bir komplo teorisi daha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 http://www.incicaps.com/memol67346.jpg qswadkljadsfcouşıhfşkasjdhfjlksdfşklsdjfşASL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 UEFA neye göre canımızı okuyor pardon? TFF iddianameyi bekliyor gizliliğin kalkmasını bekliyor ve nitekim savunma almayı. Sen bugun yargısız infaz edersen olay insan haklarına kadar gider. Hangi dünyada yaşıyoruz? Mahkeme ve TFF diyecekki deliller yetersiz UEFA hangi akla hizmet ceza verecek. UEFA senin kafanda değil hocam kusura bakma. Mahkemede TFF'de suçsuz bulacak UEFA buna rağmen ceza kesecek. UEFA'nın başında Hitler var sanki. Neden 10 sayfadır UEFA öcü muamelesi yapıyorsun ki? Ayrıca TFF neye göre boşverdim diyor pardon? Ne demek boşverdim? Bunlar suçlu ama ben ceza vermiyorum mu diyecek. Çizgi film mi abi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 vaperon bir de şöyle düşünelim. şike yaptınız, bu delillerden şüphelendim diye küme düşürse ve mahkeme(dolayısı ile yeni deliller) sonucu aslında şike yapmadıkları ortaya çıksa, aklansalar kısaca, o zaman ne olacak. bjk fb gibi 2 klup kaybettiği parayı, itibarı vs nasıl alacak. direk tazminat davası ile. ve emin ol bu çoooooooooooook büyük bir miktar. iki ucu boklu değnek derken bunu kastediyorum. düşürse bir dert, düşürmese bir dert. siz şu an olması yüksek ihtimale göre karar alınmasını istiyorsunuz ama o %1lik ihtimal çıkarsa "sen nasıl yargılama bitmeden bizi suçlu ilan edersin" diye kan alırlar adamdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Buddha said: vaperon said: Seagle; Şimdi herkes bunu post ediyor. Savcıda fenerliydi onun fotolarını niye koymuyorsunuz? Buddha said: Abi o zaman GS donuyla Ulusoy TFF başkanı olarak cirit atarken nerdeydiniz? Ulusoy kelimesini duyduğunuz anda neden savunmaya geçiyorsunuz o zaman. O zamanlar neden nu nasıl lig istemem böle lig demiyordunuz lig tvnizi falan iptal etmiyordunuz :) Ayrıca nedir bu aceleniz? Belki mahkemeden sonuç çıkmaz erkenden hüküm mü verilsin istiyorsunuz. Sonrada yok biz adalet istiyoruz falan. Hahahaha :) Bu ne çelişkilerdir. 2 kelime dediğin 2 paragraf. Neden Ulusoy dedim Ulusoy'u gördüğün gibi rage yapmasan anlarsın. Sana yazmamıştım bir kararda TFF başkanı fenerli diye ağlayanlara yazmıştım ama hemen atlıyarak farksız olmadığını gösterdin. Kendi mesajlarını okursan saçmalamak ne görürsün. Ayda oksijensiz kalmak falan. Ona cevap vermistim zaten. Bu baslık altında konustugumuz konunun Ulusoy donemi ile bir ilgisi yok. Acarsın Ulusoy donemi ilgili bir baslık enine boyuna tartısırız. Ben Ulusoy'un avukatı falan degilim hicbir zaman da savunmadım. Rengini belli eden kimsenin de tum takımların temsilcisi olması gereken konuma gelmemesi gerektigini savunurum her zaman. Ama sen ısrarlar yazdıklarıma cevap vermeyip konuyu hep garip yerlere cekiyosun. Konu Ulusoy olunca; "Hemen savunmaya geciyosunuz, ates olmayan yerden duman cıkmaz" Konu FB olunca; "Ortada fol yok, yumurta yok" Bunun bi acıklamasını yapman lazım once. Fenerbahce taraftarı oldugunuz icin takımınızın sike yapmadıgına inanmak istemeniz ve savunmanız cok normal. Bunda garip bisey goremiyorum. Ama en azından bunu gecmise dayandırmadan yapın ki konunun icinde kalalım, bos yere yazmıs olmayalım burada. @barbu; Senin mesajında cevap verecek bisey yok. Ulusoy'u savunmadıgımı yineliyorum. Cevap veremeyince sacmaladıgımı dusunmuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Buddha, etik kurulu yayınladığı rapor ile Özgener'in yaptığı açıklamada bazı maçlarda şike tespitini yaptım diyor. Eğer federasyon hiçbir takıma bu saatten sonra ceza vermezse, senin hukuk kurulunun var dediği bir şeyi sen nasıl görmezden gelirsin diyerek biner tepesine. Federasyon şu anda kilitledi kendini. Birileri mutlaka düşecek... barbu, TFF hukuk kurulu, Tahkim özerk!!! CAS ap ayrı zaten. Eğer TFF mahkemeyi işin içine karıştırırsa bu özerkliğini kaybetmiş demektir ki bu saatten sonra her kararı mahkemeye taşınmasına emsal çıkartılmış olur. Federasyon bu gibi bir şeyin altına giremez. İkincisi diyelim ki, küme düşürüldü, ama mahkeme akladı. Spor hukuku ile Asliye hukuku birbirinden bağımsız. TFF ok, Tahkim ok ve CAS ok dedikten sonra bir halt edemez klüpler. Bu bu kadar basit ve açık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 toggie yanılıyor olabilirim. her dakka bu konuyu takip etmiyorum ama bazılarınız, gerek fb li gerek bjk li gerek gsli olsun, tuttuğu takım doğrultusunda mantıktan uzak düşünüyor. ya da kendince hak edilenin verilmesini istiyor. en başından beri bu işlerde somut delil lazım diyorum. yani biraz kendi takımımızın doğrultusunda düşünmeyi bırakmamız gerekiyor. he diceksiniz ki sen fblisin tabi böyle dersin. işine geliyor. yok efenim. ben gs için o belge konusu çıktığında da bjk için olay çıktığında da aynı şeyleri dedim. kanıtlanmadan karar verilemez. verilirse sonradan başlarına bela olabilir. ben olsam federasyon başkanı ben de bekleme kararı alırdım. emin olun şu an kararı beğenmeyenleriniz de aynı kararı alırdınız mantıklı düşününce. iş iyice aydınlanınca hala daha böyle kıvırıyorsa düşürmemek için o zaman fenerasyon filan dersiniz. kimse de bişi diyemez. şu an biz fb yiz kesin şike yapmadık diyenlerden hiç bir farkınız yok.(üstüne alınma toggie bu kısmı genel yazdım.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 oncelike uheuhe, gercekten inanmıstı dimi bazılarınız. UEFA ya mail atıcaklar vardı hergun, yarından itibaren baslasınlar. sonrasında oncelikle gazeteci bozuntusu tetikci maşa MEHMET BALONSU denen herife, ondan sonra iki kurus para kazanınca kendini adam sanıp gormemis gibi kocaman kolye yuzuk takan dansoz erman torogluna, en son da serhat ulueren denen herife kocaman bir KAPAK olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 vaperon said: barbu, TFF hukuk kurulu, Tahkim özerk!!! CAS ap ayrı zaten. Eğer TFF mahkemeyi işin içine karıştırırsa bu özerkliğini kaybetmiş demektir ki bu saatten sonra her kararı mahkemeye taşınmasına emsal çıkartılmış olur. Federasyon bu gibi bir şeyin altına giremez. İkincisi diyelim ki, küme düşürüldü, ama mahkeme akladı. Spor hukuku ile Asliye hukuku birbirinden bağımsız. TFF ok, Tahkim ok ve CAS ok dedikten sonra bir halt edemez klüpler. Bu bu kadar basit ve açık... ya yanlışlıkla özel mesaj atmışım. şimdi çıkmam gerek bi de üşendim buraya gene yazmaya. kusura bakmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 olay fenerin düşüp düşmemesi değil orda cok takılıyosunuz fener suçlu yada suçsuz sonuçta ortalık bir kere karıştı ve bu şekilde lig ço kboktan olacaktır fenerbahçe niyangı stochu vs satıp genç ağırlıklı cıksa iyi olur bu sene bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Ben herangi bişey göremiyorum ortada. Orda burda çıkan haberler. Ve FB şike yapmadı daha demedim. Sadece belirsiz olduğunu söyledim durumun. Ortada fol yok yumurta yok demiyecemde ne diyecem abi? HAAA SAVCI olsam belki bilirdim. Yada o üzerinde milyon tane varsayımda bulunduğunuz 28 klasörü. Ortada fol yok yumurta yok demekte mahkeme sonucunda olmayacak demek değildir. toggie said: Fenerbahce taraftarı oldugunuz icin takımınızın sike yapmadıgına inanmak istemeniz ve savunmanız cok normal. Bunda garip bisey goremiyorum. Ama en azından bunu gecmise dayandırmadan yapın ki konunun icinde kalalım, bos yere yazmıs olmayalım burada. Valla arada bir kaç kişi çıkıyor duygusal olarak çok net konuşuyor şike yok diye sende haklısın. Ama 1000 sayfadır GS'lilerde ağlıyor daha bu sürecin ilk günü bile şike şikeee diye bağırmaya başladınız. En başından beri herşey olabilir diyorum. Ama mümkünse dünya standartları içerisinde hukuka uygun olarak süreç işlesin diyoruz. Sonucu ne olursa olsun. Ama bazı arkadaşlar UEFA öcü UEFA bizi yerle bir edecek diye saçma bir bahaneyle yargısız infaz peşindeler. Bunun doğru olmadığını söylemez demek şike yoktur demek değildir. Ama tabi bunu 1000 sayfadır anlatmak isteyen FB'lilerde var. Ya arkadaş bir durun mahkeme sonucunu görelim TFF savunmaları alsın suç varsa herkes cezasını çeksin diyen FB'liler. Ama hala şike olmadığına inanıyorsunuz demi diyerek gereksiz bir döngü tartışma yaratıyorsunuz. Ondan sonrada diyorsunuz ki yok ADALET yok temiz lig yok bilmem ne. Ama hukuk'un işleyişine bile sabır gösteremeden yargısız infaz için TFF saydırıyorsunuz. Ondan sonra Aydınalr FB'li. Sen bunun ne alaka olduğunu bana açıkla bende sana Ulusoy'u açıklayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 ha bu arada :) http://www.kocaeligazete.com/images/news/buyuk/sampiyon_ecb5af2a59.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 vaperon said: Buddha, etik kurulu yayınladığı rapor ile Özgener'in yaptığı açıklamada bazı maçlarda şike tespitini yaptım diyor. Eğer federasyon hiçbir takıma bu saatten sonra ceza vermezse, senin hukuk kurulunun var dediği bir şeyi sen nasıl görmezden gelirsin diyerek biner tepesine. Federasyon şu anda kilitledi kendini. Birileri mutlaka düşecek... barbu, TFF hukuk kurulu, Tahkim özerk!!! CAS ap ayrı zaten. Eğer TFF mahkemeyi işin içine karıştırırsa bu özerkliğini kaybetmiş demektir ki bu saatten sonra her kararı mahkemeye taşınmasına emsal çıkartılmış olur. Federasyon bu gibi bir şeyin altına giremez. İkincisi diyelim ki, küme düşürüldü, ama mahkeme akladı. Spor hukuku ile Asliye hukuku birbirinden bağımsız. TFF ok, Tahkim ok ve CAS ok dedikten sonra bir halt edemez klüpler. Bu bu kadar basit ve açık... valla hiç sıkılmadan aynı şeyleri yazıcam, bir takımı küme düşürüyorsan o takımı niye düşürdüğünü hangi delile dayanarak düşürdüğünü açıklamak zorundasın, acıklayacaksın ki o takımda bu karar karşısında kendini savunsun , cas gitsin felan.. fedarasyon düşüremedi çünkü neden düşürdüğünü açıklaması yasak, bunu kulüplere göstermesi yasak , bu yüzden bu gün bu kararı verdi , anladın!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar