Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike soruşturması - 2. dalga

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
LathspeLL said:

200 sayfa daha nilep ve esh'in ağlamasını izleyeceğiz hadi bakalım.

ağlamak değil abi yaptınız yani, biz de zamanında yaptık. Yapmadık demiyorum ki. Kanıt olmayabilir, yoksa zaten düşürmesinler diyorum ama temiz olduğunuza inanıyorsan bir bas git. Şu soruşturmanın esas sebebi ne kadar temizse siz de o kadar temizsiniz işte
Mesaj tarihi:
fizban said:

nileppedzel işte bu yüzden sen nil olarak kalacaksın hayatta :( öyle kanıt olmaz. birini birşeyle yargılarken parçaları birleştirmezsin.

şikenin, veya rüşvetin belgesi olması için ancak canlı görüntü olması lazım. ya da paranın numaralı falan.

ya.

O zaman hukuk sistemi yetersiz, parçaları gayet birleştirebilmelisin. Öyle saçmalık olmaz yani. :)
Mesaj tarihi:
şimdi bazı fenerli arkadaşlar küme düşmeyince fener aklandı diye bakacaklarsa olaya gerçekten çok komik olurlar, yani şu yansıyan konuşmalara bakarak bile fenerin şike yaptığı çok net. yani bunu hala kabul etmeyen fenerli varmı burda???

fener bu olaylardan ceza almayacaksa hep dediğim gibi polisin becereksizliği yüzünden almayacak, polisin bu şifreli konuşmaları belgelendiremediği somut delillerle ispatlayamadığı için, masum olduğundan felan değil.

yoksa azizin ne bok yediği o şifreli konuşmalarda hatta şifresiz o zaman bizim fenerasyon dediğimiz futbol fedarasyonundaki adamlarla konuşmalarından belli. sadece o konuşmalar bile aziz yıldırımın ne tip bir adam olduğunu çıkartıyor ortaya, ama hala taksimde aziz bashkaaaan diye ağlayanlar var.
Mesaj tarihi:
fener'in şike yaptığının gerçekten çok net olduğu konuşma neresi merak ediyorum ? telefon konuşmalarının kesilip biçilmiş haldeki metinlerine bakacak olursak kardemir karabükspor'un da beşiktaşı yenmek için şike ypatığını ispatlarız.
Mesaj tarihi:
LathspeLL said:

200 sayfa daha nilep ve esh'in ağlamasını izleyeceğiz hadi bakalım.

ya bi türlü sevdiremedim kendmi lathspell e. söz battlefield'da g@nklemicem bak =P

olaya şu açıdan bakın abi. babalar kız verirken damat fenerliyse 2 kere düşünüyolar artık. boğaziçi mezuniyeti sonra geliyor.
Mesaj tarihi:
Holy said:

Nil seninle önce burada tartışacağım sonra gelip evinin önünde kendimi keseceğim. Parçaları birleştirip seni içeri atacaklar.

Adalet FTW.

telefon görüşmesi:

Para poşette şurada size verilecek şu kişi tarafından

görüntü:

bahsedilen yerde bahsedilen kişi poşet verir. (hatta belki para var mı yok mu kontrol edilişi de görüntülenir ama orası opsiyonel)

2. görüşme:

tamam başkanım dediğiniz gibi xx'le buluştuk, poşeti aldık. Para temiz, dağıtıyoruz arkadaşa.

Şöyle bir deliller dizisinde suçlu bulmamak ayıp. Demagoji yapmayın, ne demek istediğimi gayet iyi anladınız işte. Şu şekilde deliller varsa gayet birleştirilir gereği yapılır.
Mesaj tarihi:
tinu said:

he sana göre tüm o şifreli konuşmalar gayet normal konuşmalar yani? bir şey yok!
diyorum ya ver bi tane bakalım ne var diye. ümit karanla ali turanlının 3 ayda 3 kez dondurma yemesi fenerbahçenin eskişehirspora 3 gol atacağını ispatlıyor diyenlerdensen bilemicem :(
Mesaj tarihi:
LathspeLL said:

Abi linki koyduktan sonra Esh'in SAÇMA SAPANA mesajlarını hala görmek delirtiyor beni. Bu kadar butthurt, bu kadar nefret nerden geliyor merak ediyorum.

hacı butthurt değil. aziz hurt. dünyanın en pislik adamlarından birinden bahsediyoruz, siz allaha bir koşuyosunuz. sorun bu =)
Mesaj tarihi:
fizban said:

tinu said:

he sana göre tüm o şifreli konuşmalar gayet normal konuşmalar yani? bir şey yok!
diyorum ya ver bi tane bakalım ne var diye. ümit karanla ali turanlının 3 ayda 3 kez dondurma yemesi fenerbahçenin eskişehirspora 3 gol atacağını ispatlıyor diyenlerdensen bilemicem :(

sorun orda zaten, ama tüm o konuşmalara bakarak çok net bir şey döndüğünü ispatlıyor, allah aşkına ya yani o telefon konuşmaları mantıklımı ? yapmayın allah askına, fenere ceza verdirmez o konuşmalar zaten yakalanırsak ceza veremesinler diye öyle konuşuyor adamlar. yani o telefon konuşmalarına hala gerçekten dondurma döner yeme muhabbeti olarak bakıyorsan gerçekten konusmanın anlamı yok, evet şike ispatlanamaya bilir , ama o konuşmalarında gerçekten döner dondurma muhabbetı olduğuna inanmak için çok saf olmak lazım.
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:

Holy said:

delilleri nerede okudun ben de gidip okumak istiyorum.

öyle delil "varsa" diyorum ya ban yiyeceğim yakında okuduğunuzu anlama özürlü müsünüz anlamadım ki ooooooooooooooof

boş konuşmada phD yaptın arkadaş.
Mesaj tarihi:
fizban said:

tamam o zaman nileppedzel tek eksik öyle deliller bulmak.

hadi bul bakalım.

e öyle deliller zaten olabilir? Off of çok ilginçsiniz ya. Ben kesin var demiyorum da siz resmen kesinlikle öyle delil yokmuş gibi konuşuyorsunuz. Sonra bende LCD kafası oluyor siz normal oluyorsunuz. Hastayım fenerlilere ya, gerçekten fenerlilerin beyinleri falan incelenmeli yani çok değişik çalışıyor
Mesaj tarihi:
hangi konuşmalar var diyorum; var öyle konuşmalar deniyor.

diyorum ki, fenerbahçenin alehyinde delil var mı ? cevap: olabilir. galatasaray aleyhinde de olabilir o zaman. fenerbahçe şu durumda galatasaray kadar suçlu. bunu anladınız mı ?

tekrarlayalım.

fenerbahçe şu durumda galatasaray kadar suçlu.

bi daha

oku bakiyim

tamam mı ?

of neyse, cidden alkolü azalt ama nilep.
Mesaj tarihi:
;Hmm elde şike yapıldığına dair deliller var deniliyor ve bu delillere dayanarak başkanı falan tutuklanıyor Fenerbahçe'nin.

Ama delilleri henüz basınla tamamen paylaşmadılar.

O yüzden GS ve FB eşit derecede suçlu.

Evet işte Fenerli mantığını izlediniz...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...