fizban Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 @nilep, delil görmeden "ehe fenerbahçe suçlu ehe" diye atlayan galatasaraylıdan daha sazan var mıdır dünyada ?
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 yahu GS de suçlu zaten sanki 100 küsür senelik tarihimiz tertemiz lol.
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 nilep ben varsayım yapıyorum, aynen senin , o kadar şey basına sızarken nedense!!! ortaya çıkmamış somut delillere "vardır vardır" dediğin gibi, "basına sızan mevcut delillere bakarak konuşuyorum tabi ki başka delil olabilir" diyorum ama sonrasında olsaydı şimdiye kadar "gönderilir ve ceza verilirdi" diyorum , "çok açık ve net sıçtılar" çünkü gerçekten ellerinde bu mevcut deliller dışında somut delil olmadığına düşünüyorum, var olsaydı şimdiye kadar çoktan bitmişdi bu olay.
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 yahu o zaman "delil yok ama kesin yapmıştır, hadi atıverelim feneri ikinci lige" mi diyecez ? e o zaman sokakta gördüğümüz tipini beğenmediğimiz adam da kesin bi bok yemiştir, at içeri diyelim ? cidden bu kadar mı anlıyorsun sen hukuk devletinden ? ilkokul 1'den yeniden okutalım seni ?
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 E işte gizlilik kalkmadan göndermeyebilirler ben de bunu diyorum. Ben kesin vardır vardır demiyorum, her mesajımda olabilir yazdım. Açık ve net sıçtı demek çok keskin bir ifadedir olabilir'e göre. Ha şahsi kanaatim TFF topu yargıya attı, çünkü yemedi. @fizban: Düşürsünler demedim ki. Delil yoksa düşürmesinler diyorum. Okuduğunu anlamaktan aciz biri de değilsin. O yüzden fanatiklik yaptığını düşünüyorum. Yapma ya, koskoca adminsin yani (:P)
Arkasokak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 fizban said: @nilep, delil görmeden "ehe fenerbahçe suçlu ehe" diye atlayan galatasaraylıdan daha sazan var mıdır dünyada ?
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 ya bu gizlilik lafının arkasına saklanıyor zaman kazanıyorlar anlamıyormusunuz ya, biraz formanızı çıkartın mantıklı bakın olaya yani size saçma gelmiyormu bunlar ya, neyin gizliliği bu neden hala gizli? bence tamamen zaman kazanmak için yapıyorlar bu gizlilik zımbırtısını, bu şifreli konuşmalarla kimseyi 5dk içerde tutamazlar bunu biliyorlar bu yüzden zaman kazanmak için gizlilik var diye dosyaları inceletmiyorlar.
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Ya da, hukukta böyle bir şey gerçekten var ve gerçekten gizli olmasını uygun gördğler şimdilik? Senin şunu demenin benim kesin kanıt var dememden hiçbir farkı yok. Aynı derecede anlamsız şu aşamada. O yüzden olabilir diye konuşmaya dikkat edin, en çok ben kulanıyorum o kelimeyi, ama hep en kesin konuşan benmişim gibi bir muamele görüyorum lol
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 yukarda yazdığım benim bu olaylara göre kişisel yorumum, yani sen ne düşünüyorsun? sana göre mantıklı mı bütün bunlar? sen sürekli olabilir diyorsun ama mevcut durumu değerlendirmiyorsun, ve nedense tüm olabilirlerin ortaya çıkmamıs deliller hakkında, birde ortaya çıkan deliller ve son duruma göre bir yorum yapda görelim. ortada olabilir denilek somut deliller olacak ve bunlar fedarasyona gönderilmemiş olacak? olabilir mi sence böyle bir şey? mantıklı geliyor mu sana , ben olamaz diyorum olsa gönderilirdi diyorum, gizlilik denen şey operasyonun üzerinden 1 ay dan fazla geçmesine rağmen devam etmesi normal mi? bence değil gizlilik kalktığı an adamlar serbets kalır bu yüzden hala gizli , sana göre hala gizli olmasının ne gibi bir nedeni olabilir?
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 2 gtün önce yine birilerinden ifade alıyorlardı, soruşturma kapanmadı, iddianame yazılmadı. O yüzden gizli. Şu anki delillerin "yansıyan" kısmına göre düşüremezler kimseyi. Akın'ın ifadesi ne derece kanıttır bilmediğimden ona da bir şey diyemiyorum. Ama o nete koyulan 200 sayfalık mı ne şeylerde şike yapıldığına dair gayet açık konuşmalar var. O şifreli konuşmaların şifrelerini itirafla alamaz ya da belgeleyemezlerse düşüremezler ama hepimiz adamların tarım yapmadığını biliyoruz yani tarla falan derken :)
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Tayfun Bayindir feat Ibrahim Seten bisi yok yazmis ama boyle haberler de var: said: Tüm Türkiye nefesini tutmuş bir halde Türkiye Futbol Federasyonu'nun şike soruşturması kapsamında vereceği kararı beklemeye başladı. Kozmik Oda'da savcılık tarafından 20 Temmuz'da kendilerine gönderilen dosyaları inceleyen Etik Kurulu'nun federasyon yönetim kuruluna raporunu sunduğu ve "Fenerbahçe, Sivas ve Mersin için ciddi bulgular var" dediği kaydedildi. FEDERASYON PUANLARI SİLECEK Son kararı verecek olan Futbol Federasyonu Yönetimi'nin ise şike tespit edildiği taktirde ağır bir ceza vermeyi planladığı ancak bunun küme düşürme olmadığı sızan haberler arasında yer alıyor. Federasyonun, şüpheli takımlardan puan sileceği ve şampiyonluğu geri alabileceği iddia edildi. TOPLANTI YARIN SAAT 15.00'TE Tüm Türkiye'nin nefesini tutarak merakla beklediği sonucun çıkacağı toplantı ise yarın saat 15.00'te başlayacak. Türkiye Futbol Federasyonu'nun İstinye'deki merkez binasında yapılacak toplantının ardından basına yapılacak açıklamanın saat 20.00 sıralarında olması bekleniyor. PİYASALAR ETKİLENMESİN Türkiye Futbol Federasyonu'nun yarın vereceği kararda piyasaların etkilinmemesi için ince eleyip sık dokuduğu kaydedildi. Federasyonun açıklamayı akşam saat 20.00 civarında yapmayı planlamasının altında da bu kaygı olduğu dile getirildi. http://www.sabah.com.tr/SabahSpor/Futbol/2011/08/14/iste-tffnin-verecegi-karar http://www.takvim.com.tr/Spor/2011/08/14/etik-kurulu-raporu-verdi Bariz kamuoyu yoklamasi sike yok haberleri. Yapanlar da ntvlol ile ibrahim seten yani haberleri dsafsa.
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Küme düşürmeme gibi bir karar veremezler ki şike bulunduysa. Verirlerse de 1 hafta sonra verebilirler, önce apar topar yönetmeliği değiştirmeleri gerekir. Bir de tek şampiyonluk almayla kapatırlarsa çok büyük ayıp olur, bu sezonlarını da piç etmeleri lazım minimum adalet için. Ha esas adil olan düşüreceksin hepsini beter olsunlar bak bi daha yapabiliyo mu kimse lol
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 nileppezdel said: 2 gtün önce yine birilerinden ifade alıyorlardı, soruşturma kapanmadı, iddianame yazılmadı. O yüzden gizli. Şu anki delillerin "yansıyan" kısmına göre düşüremezler kimseyi. Akın'ın ifadesi ne derece kanıttır bilmediğimden ona da bir şey diyemiyorum. Ama o nete koyulan 200 sayfalık mı ne şeylerde şike yapıldığına dair gayet açık konuşmalar var. O şifreli konuşmaların şifrelerini itirafla alamaz ya da belgeleyemezlerse düşüremezler ama hepimiz adamların tarım yapmadığını biliyoruz yani tarla falan derken :) ona lafım yok zaten, ortada pislik döndüğü kesin, bunu bende söylüyorum , zaten o konuşmaları okuyan herkez sadece bu delillerle bile bunların şike yaptığını anlar , ama zaten adamlar telefonda boşuna tarlalarda gezip , kaç porsiyon döner yesek acaba diye konuşmuyorlar, bir şey olursa kimse bir şey ispatlayamasın diye böyle konuşuyorlar, su anki durumda bu, bir tek i.akın ın olayı dışında, bende bu yüzden savcılık ve polis sıçtı diyorum, çünkü zamanında bu şifreli konuşmaları belgelendırebilecek suç üstü yapabilecek durumları varken bence yapmamışlar ,yapmış olsalar %100 simdiye kadar basına sızar fedarasyona giderdi,
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 İyi de suçüstü yapmak yerine suçu görüntüledilerse falan da yattara zaten. Suç üstü yapmamalarının tek sebebi de seçim öncesine denk gelmesi zaten. 2 sene önce ya da 2 sene sonra olsaydı suç üstünü çakarlardı kimse insan içine çıkamazdı, eğer gerçekse tabi anlatılanlar.
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 bu arada taksim de yürüyen hala aziz başkan diyen tüm fenerliler nasıl bir fenerbahçe istiyorlar çok merak ediyorum, başkanları ona buna saldırsın mafya babası gibi , tehtit etsin, fedarasyon başkanları bunlardan korksun, futbol kulüpleri medya bunlardan korksun,
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 sabah ve takvim ne yazsa inanmam da, ben o raporu direk yayınlandı diye okumuştum. raporda şike tespit edildi diyip ondan sonra düşürmezlerse ne derseniz haklısınız valla. o ayrı bi durum. lakin, medyaya servis edilen fotoğraflar şike delilleri değil. yani olamaz. fenerium poşetinde 500,000 $ transfer edildi diyen adamı ben sabaha kadar döver ana okulundan eğitime yollarım baştan.
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 görüntüyle de ispatlayamazlar, adam poşet alıyor içinde para var aha çektık deniyor , e ne malum o poşette para olduğu, elinde telefon konuşmaları var pazarlık var , adamlar bulusurken para teslim edilirken fotograf cekecek kadar yakındasın gidip suç üstü yapmıyorsun, sonra aha biz cektik bak para iste posetteki diyorsun , böyle saçmalık olurmu.
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Abi TFF de bile kozmik oda kuruyorlar deliller için siz hala basındaki haberler diyorsunuz.
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 fizban said: sabah ve takvim ne yazsa inanmam da vatana inanirsin gfdgfdh.
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Abi linki koyduktan sonra Esh'in SAÇMA SAPANA mesajlarını hala görmek delirtiyor beni. Bu kadar butthurt, bu kadar nefret nerden geliyor merak ediyorum. Alakasız adamlar "şike var" deyip kanıt bile sunamazken inanıyorsunuz sanki babanızın oğluymuş gibi, ama "kanıt yok" denilince "HAAA yemiyo tabiii" diyorsunuz. Ne çirkef yazılar bunlar ya. Hala şu polisin, şu soruşturmanın normal olduğunu düşünüyorsanız bi basın gidin yani.
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 ya paranın poşette olacağına dair telefon kaydı olur, sonrasında alışverişin beklenen şekilde gerçekleştiğine dair ses kaydı olur, e bir de o görüntüler olur. Parçaları birleştirirsin bu kadar basit yani. lath hala fenerbahçenin şike yapmadığına inanıyorsan bir bas git :)
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 nileppezdel said: ya paranın poşette olacağına dair telefon kaydı olur, sonrasında alışverişin beklenen şekilde gerçekleştiğine dair ses kaydı olur, e bir de o görüntüler olur. Parçaları birleştirirsin bu kadar basit yani. lath hala fenerbahçenin şike yapmadığına inanıyorsan bir bas git :) e bu kadar basit tabide belliki bunlar yok işte olsa şimdiye kadar bitmişti olay diyorum bende :)
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 200 sayfa daha nilep ve esh'in ağlamasını izleyeceğiz hadi bakalım.
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 fizban said: fenerium poşetinde 500,000 $ transfer edildi diyen adamı ben sabaha kadar döver ana okulundan eğitime yollarım baştan. tek basina olmaz tabi. ama bulusma oncesi telefon, sonrasi para alindigini ispatlayan telefon. alinan paranin hareketi vs saptanirsa buz gibi de ispatlanir. var mi boyle deliller? bilmiyoruz? ama pardon. FENERLE KIMSE BASA CIKAMAZ
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 nileppedzel işte bu yüzden sen nil olarak kalacaksın hayatta :( öyle kanıt olmaz. birini birşeyle yargılarken parçaları birleştirmezsin. şikenin, veya rüşvetin belgesi olması için ancak canlı görüntü olması lazım. ya da paranın numaralı falan. ya.
Öne çıkan mesajlar