BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 BabacumMostors said: Eternal said: Haa siz hak ve adalet degilde taraftar yapisina gore yargiliyorsunuz takimlari yani.. Allah sizin hakkiniza adaletinize yarginiza dsurmesin kimseyi verdigi cevaba bak :) sizin taraftar kil ama onlar ii o yuzden gerek yok trabzona bisey demeye yani.. Peki iyi gunler.. yoo "trabzon şike yaptıysa düşecekse düşsün" diyoruz bitiyor olayı irdeleyecek tartışacak bir duruma getirecek trabzonlu yok burada ama "fenerbahçe şike yaptıysa düşürülsün" dediğimizde "ÖLÖLÖLÖLÖLÖ AZİZİ BAŞGAN ÖLÖLÖLÖLÖ 1v17 ÖLÖLÖLÖ" diye ağlayan bebeler oldukça fenerbahçe tarafına tabii ki de daha fazla tepki gelecek trabzon şike mi yapmış? düşsünler beter olsunlar o vakit ahahahahha babacum süper özetlemiş aynen. şike yaptıysak düşelim,ama hiç sanmıyorum. sadece karalama kampanyası olarak düşünüyorum bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 hadi güle güle frat :D http://www.youtube.com/watch?v=DhYLAdepLLg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 bişeyi özetlediği yok Eternale cevap bile yok mesajında OLÖLOLÖLÖ demiş sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 sen o kadarını görebiliyosan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Cidden kaç kere tekrarlanıcak 'fenerbahçe şike denilince herkes yaygara koparırken trabzon küme denilince yaptıysak düşelim tabii tepkisi alıyoruz o yüzden fenere sert tepki geliyorda trabzona gelmiyor' çok merak ediyorum birileri şimdiden saymaya başlasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 bak fistan, mithat adlı kullanıcı bir kere daha özetledi, lölölöler olmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 sen orayı boşluk olarak görebiliyo olabilirsin ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 şampiyon trabzonspo r Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertadam Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Myshkin said: valla yayın gelirleri kendi takımıma gitmeyecekse ligtvye aylık o kadar para vermenin gereği yok. toptan iptal ettirdik işte aylık 140 lira yerine 10 lira kabloluya verecez, mis. Hocam d-smart'a geçin,belgesel-film kanallarını öneririm,5 basar digitürk'e.Ayrıca bakarsın Türk takımları UEFA LİGİ'nde yürürse maçları da izlersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertadam Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 İlk konu başlığında yazdım.İsteyen bulsun. Bursa oturduğu yerde şampiyon olacak.Üst üste 2. şampiyonluk. Ertuğrul Sağlam'ın önünden geçilmez artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Bursa'ya şampiyonluk vermeyebilirler. Sezon şampiyonsuz geçilmiş de kabul edilebilir. Öyle bir örnek vardı Fransa'da sanırım, Marsilya'nın şampiyonluığunu almışlar ama başkasına vermişler. 21 puan fark yemiş Bursa, 21 puan da mı şike birader? sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 mertadam said: Myshkin said: valla yayın gelirleri kendi takımıma gitmeyecekse ligtvye aylık o kadar para vermenin gereği yok. toptan iptal ettirdik işte aylık 140 lira yerine 10 lira kabloluya verecez, mis. Hocam d-smart'a geçin,belgesel-film kanallarını öneririm,5 basar digitürk'e.Ayrıca bakarsın Türk takımları UEFA LİGİ'nde yürürse maçları da izlersiniz. Ben dün akşam başvurdum. Yarın öğlen bağlayacaklar kısmetse. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 problem? Cidden o kadar futbolcunun emeğine yazık.Suçluysa sadri şener bizi de düşürsünler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 22.45 @ Kanalturk. Kacmaz. :D http://www.youtube.com/watch?v=-9KG_zF8KeQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 sadri reyizzzzzzz:D bişey çıkıcanı sanmıyorum ben ya,temizdir bizim uşaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Kulbilge, Fenerbahçe'nin geçen sezon Ankara'da Gençlerbirliği'ni 4-2 yendiği maçta şike yapmak, Trabzonspor'un Gençlerbirliği'ni 2-1 yendiği maçta teşvik primi almak ve şike yapmak iddiasıyla gözaltında. Edit: Kısalttım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 sabah gözaltına alınmıştı zaten, değişen bişey var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertadam Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Yalnız midem bulandı kardeşim. Şu ülkede her türlü seviyesizliğine rağmen bir futbol vardı zevk aldığım(ız),bu sene onu da hallettiler.Bari dalga dalga yapmasınlar da kim var,kim yok şike yapan-yapmayan,iddia eden-etmeyen...Hepsini birden toplasınlar.Bu şekilde zamana yayarak bir şeyleri kamufle ediyorlar diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Eski TFF yöneticisi Ufuk Özerten Bodrum`da göz altına alarak İstanbul`a yollandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 adamdan kargo gibi bahsetmissin masq lol. express yollasalarmis bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 El-Barto said: sabah gözaltına alınmıştı zaten, değişen bişey var mı? Yok hangi maçlar olduğunu yazmışlar da ondan alıntı yapayım dedim. Trabzon-Gençlerbirliği maçı deniyor. Sadri Şener de bu yüzden gözaltına alınmış olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Hah, Serdal Adalı'yı da official olarak çağırdılar. Hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertadam Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Ama o maçta Serdar Kulbilge'ye teşvik primi verildiği şeklinde anladım ben yazılanları.Trabzon'un olayı bence farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Aha, Serdal reyizi de cagirmislar. http://www.hizliupload.com/img/99531286387868516179.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 yenilmez armada şampiyonluğa koşuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar