Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike soruşturması - 2. dalga

fizban

Öne çıkan mesajlar

BabacumMostors said:

Eternal said:

Haa siz hak ve adalet degilde taraftar yapisina gore yargiliyorsunuz takimlari yani.. Allah sizin hakkiniza adaletinize yarginiza dsurmesin kimseyi verdigi cevaba bak :) sizin taraftar kil ama onlar ii o yuzden gerek yok trabzona bisey demeye yani.. Peki iyi gunler..

yoo "trabzon şike yaptıysa düşecekse düşsün" diyoruz bitiyor olayı irdeleyecek tartışacak bir duruma getirecek trabzonlu yok burada ama "fenerbahçe şike yaptıysa düşürülsün" dediğimizde "ÖLÖLÖLÖLÖLÖ AZİZİ BAŞGAN ÖLÖLÖLÖLÖ 1v17 ÖLÖLÖLÖ" diye ağlayan bebeler oldukça fenerbahçe tarafına tabii ki de daha fazla tepki gelecek

trabzon şike mi yapmış? düşsünler beter olsunlar o vakit

ahahahahha babacum süper özetlemiş

aynen. şike yaptıysak düşelim,ama hiç sanmıyorum. sadece karalama kampanyası olarak düşünüyorum bunları
Sosyal ağlarda paylaş

Myshkin said:

valla yayın gelirleri kendi takımıma gitmeyecekse ligtvye aylık o kadar para vermenin gereği yok. toptan iptal ettirdik işte aylık 140 lira yerine 10 lira kabloluya verecez, mis.

Hocam d-smart'a geçin,belgesel-film kanallarını öneririm,5 basar digitürk'e.Ayrıca bakarsın Türk takımları UEFA LİGİ'nde yürürse maçları da izlersiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

mertadam said:

Myshkin said:

valla yayın gelirleri kendi takımıma gitmeyecekse ligtvye aylık o kadar para vermenin gereği yok. toptan iptal ettirdik işte aylık 140 lira yerine 10 lira kabloluya verecez, mis.

Hocam d-smart'a geçin,belgesel-film kanallarını öneririm,5 basar digitürk'e.Ayrıca bakarsın Türk takımları UEFA LİGİ'nde yürürse maçları da izlersiniz.

Ben dün akşam başvurdum. Yarın öğlen bağlayacaklar kısmetse. :)
Sosyal ağlarda paylaş

Yalnız midem bulandı kardeşim.
Şu ülkede her türlü seviyesizliğine rağmen bir futbol vardı zevk aldığım(ız),bu sene onu da hallettiler.Bari dalga dalga yapmasınlar da kim var,kim yok şike yapan-yapmayan,iddia eden-etmeyen...Hepsini birden toplasınlar.Bu şekilde zamana yayarak bir şeyleri kamufle ediyorlar diye düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...