Regalya Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Al başla zirvedeyken bırak exp gelince gene başlar aynısını yaparsın. Like a toss pardon.. Like a boss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Benzer durumda bende var ama bendeki sıkıntı bilgisayarım multiyi kaldırmıyor,grafik kartınız oyunu yavaşlatıyor tarzı uyarı veriyor oyun sırasında,yenileyince daha sık giricem diye kendimi avutuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 siz ürkeklere bir teklifim var. hazır ek paketin çıkmasına sayılı günler kalmışken, elimi ısındırmak amacıyla siz tırsıkları oyuna ısındırmak için 1v1 teklif ediyorum açığa. benimle oynamak isteyenler buraya adını yazdırsın. erkek erkeğe kapışalım kazanmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 ben isterdimde senle, eskisi gibi olmaz maclarımız arayı birz actım senlen -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 huun said: siz ürkeklere bir teklifim var. hazır ek paketin çıkmasına sayılı günler kalmışken, elimi ısındırmak amacıyla siz tırsıkları oyuna ısındırmak için 1v1 teklif ediyorum açığa. benimle oynamak isteyenler buraya adını yazdırsın. erkek erkeğe kapışalım kazanmak için. sayılı günler derken açıklandı mı tarihi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Memphis said: ben isterdimde senle, eskisi gibi olmaz maclarımız arayı birz actım senlen -.- kapatırız erkek sorun değil ama bf3 çok daha zevkli şu an için hehe tarih açıklanmadı ama 2012 ikinci yarı geleceği kesin gibi bişe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mastere Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 oyundan önce tuvalete git iyi bi sıç hiçbişey kalmıyor stres namına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Oynayamamayı aştık şimdi bir de win alsam ,gelen tokatlıyor giden tokatlıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baybety Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Seperate said: Oynayamamayı aştık şimdi bir de win alsam ,gelen tokatlıyor giden tokatlıyor :) belli bir losttan sonra illa win alabileceğin bir seviyeye gelebiliyorsun şimdi alternatif bir düşünce ile kendini motive etmelsin bir bronz olsan %50 win lost oranı ile oynuyorsun gayet normal birde mastersin diyelim yine %50 win lost oynayacaksın yenilmek bu oyunun kaderinde var. sonuçta her daim o lostlar peşini bırakmayacak birde alt liglerde bu aralar çok platin diamond ve masterlar var yenilmekten sıkılıp ligini bilerek düşürüp alt liglerdeki oyuncuları yenerek protrait almak için yada heyecan yapmadan oynamak için girenler çoğunlukta yenilgilere üzülmemelisin "iyi olmak için kendinden daha iyi oyuncular ile oynamalısın" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensei Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 baybety'nin dediğini yap yaptığını yapma :) Bu arada bende portrait için kasıyorum alt liglerde mesela, yenilmek bu oyunun doğasında var, önemli olan kime yenildiğin, kendini eşit hissettiğin derecedekilere yenilmemelisin mesela hele altındakilere hiç, hemen hatanı kontrol etmelisin vs vs.. Ah Dark Voice yaktın canımı gözüm senden başkasını görmez oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Hele bir geliyim bende ikon kasıcam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Untouchapple Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Bence mac kasıp grandmaster olalım cemaat ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baybety Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 bu oymanmıydı yoksa halüsilasyon mu gördüm :) dönüşünü 4 göz ile bekliyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensei Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Oymanq said: Hele bir geliyim bende ikon kasıcam :) iconcanım benim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar