Milamber Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 çok iyi dizi başını hatırlamıyorum ama bu sezon çooookkk iiy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 :( OHA ALLISON :(((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 pascalnouman said: ilk sezonu izlemistim ben cıvırlar icin sonra sacmalamis die duydum bakmadim Tam tersi arap atı gibi açıldı dizi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 4.sezonda tam gaz devam ediyor.Bu arada 5.sezon için de onay almış dizi.Boşverin siz izlemeyin panpalar:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 hatunlar hep taş ya crystal reed tam ilik gibiydi ama sırıtıyordu 29luk hatun 22lik bebenin yanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 bu dizi zaman geçtikçe güzelleşti izliyorum. hatunlar iyi evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar