pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 küheylan said: kızarmış dondurma mı olurmuş be. dondurmanın hası yanıksı dondurmadır. Şimdi Reklamlar http://www.antalyarehber.com/images/firmalar/akdenizdondurma.jpg MAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 ekmek ufalağı SDFJKSDF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 bu haftasonu olası kafelere bi sorti daha yapıp bulucam bu dondurmadan edit: bursa'da geyik eti alınabilcek yada yapan bi yer var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Otur evde kendin yap. basit bir tatlı zaten. aksırana tıksırana kadar ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Bone said: kızarmış dondurmanın esprisi, buzluktan donmuş şekilde çıkartılan (corn flakes değil de ekmek kırıntılarıyla kaplanıyor) dondurma direk kızgın yağa atılıyor, biraz çevrildikten sonra hemen alıp servis ediyorsun. bu yüzden dondurma erimeye zaman kalmıyor, donmuş halde kızarttığın için normal dondurma kıvamında oluyor, üstündeki de pane kıvamında çıtırlamış oluyor. kebapçılarda, büfelerde ve cafelerde rastladım buna.ezilmiş corn flakes ile yapılanı çok daha lezzetli ayrıca ben yapıyorum süper oluyp yazdığım mesaj zaten 10 kere daha yazılmış -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 kendim yapıp da birşeye benzemezse bidaha yemem o yzden önce bi dışarıda önüme kadar servis edilsin beğenirsem kendim yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 doruk yapsın bize yiyelim. çikolata sosu ve balı ben getiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 alperozg said: Norak said: Paradise Cafe, Ataevler La Piatto Pizza & Macaroni, FSM Bulvarı Mantı Keyfi, FSM da var kızarmış dondurma "La Piatto Pizza & Macaroni, FSM Bulvarı" gittim kalmadı dediler :S Paradise cafe nin önünden geçtim bomboştu oturmayalım dedik. mantı keyfi'ni de aramadım hevesim kaçtı. ama bulup deniycem mutlaka bulvarda şeyde var, ee neydi onun adı ya, big mommas ın karşısında olması lazım kırmızı tabelalı bi yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selen Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Catzee said: alperozg said: Norak said: Paradise Cafe, Ataevler La Piatto Pizza & Macaroni, FSM Bulvarı Mantı Keyfi, FSM da var kızarmış dondurma "La Piatto Pizza & Macaroni, FSM Bulvarı" gittim kalmadı dediler :S Paradise cafe nin önünden geçtim bomboştu oturmayalım dedik. mantı keyfi'ni de aramadım hevesim kaçtı. ama bulup deniycem mutlaka bulvarda şeyde var, ee neydi onun adı ya, big mommas ın karşısında olması lazım kırmızı tabelalı bi yer. Neşve orası. Pek kırmızı tabelalı değil ama :) ballı kızarmış dondurma, süper oluyor, yanında meyveyle servis ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 ben big mommastan bahsetmiştim ama kırmızı tabelalı diye :P hakkaten ya kırmızı değil miydi neşvenin tabelası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 oha koskaca şehirde altı üstü bi kızarmış dondurma bulamadınızmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 neşve'de var işte, fsm de big mommasın karşısında kalıyor. gayet güzel yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 tamamdır adres Neşve. teşekkür ettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar